Apa khabar anda semua, lama saya membisu dan tidak online blog baru-baru ini. Pasti ada kenalan bloggers yang rasa bertanya apa yang telah berlaku kepada ADMIN blog Etuza Warna-Warna Kehidupan. Saya memohon maaf atas keadaan yang timbul dan sukar saya katakan apakah rasional melakukan blog tidak terurus.
Sebenarnya banyak perkara yang telah Etuza lalui sepanjang dua bulan tidak online dan updatedkan blog. Kata rakan blog terbiar sepi maka meninggalkan jejak kenangan yang telah dilalui. Gambar dalam simpanan juga saya delete tanpa menyimpan satu pun gambar tersisa.
Baiklah saya kongsikan gambar ketika Etuza melayan tetamu di Taman Etuza Garden minggu lalu. Semoga akan ada lagi catatan baru di blog kesayangaan Etuza ini. Salam sayang semua dan jaga diri, kesihatan diutamakan dan walau di mana mohon ingat kan diri betapa pentingnya sentiasa berhati-hati.
Situasi da kunjungan teman-teman di Etuza Garden.
Ada teman whatssup zom kan gambar Etuza. Terima kasih yang bernama Bella.
0 Ulasan
Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.