Hidangan Cepat Disediakan Di Medan Makan Bataras, Keningau.

Menuju ke Dewan Medan Makan Di Bataras Keningau.

Makan Tengahari Yang Cepat Hidangan Disediakan, Datalah Di Dewan Medan Makan Bataras, Keningau.

Kadangkala kita tidak terlepas dari mencari tempat makan yang selesa semasa tengahari, makan tengahari jika hendak cepat hidangan disediakan di area Keningau ini, datanglah di Dewan Medan Makan Bataras Keningau.

Kenapa Pilih Medan Makan Bataras, Keningau.

Point Etuza ialah jika kita hendak makan tengahari dan kita memburu masa uantuk urusan lain pada hari itu, datanglah di Megan Makan Bataras Bandar Baru Keningau dan jika anda orang Keningau.Di Medan makan Bataras sajian makanan aneka jenis ada disediakan, hanya kita minta dan pilih mana kesukaan di hati anda.Minta nasi dan pilihlah terus lauk pauk sayur mayur yang ada. Minuman juga kita pesan secepatnya pelayan di Medan Makan akan datang memberi air minum yang kita pesan. Memang cepat dan pantas. Tempat makan juga bersih ada pendingin udara dan selamat dari habuk dari luar kerana tertutup rapat.

Hendak makan aiskrim atau nak makan pembasuh mulut selepas makan, boleh datang ke Bing Chun menyediakan aiskrim dan minuman sejuk yang sedap sekali. Kesimpulannya datang makan di Medan Makan Bataras berbaloi dan kita akan save time untuk aktiviti kehidupan ini.

Antara Kebaikan Datang Di Medan Makan Bataras:-

😍 Hidangan makanan cepat pantas disajikan. Bayar dan carry ke meja makan.

😍 Minuman juga cepat di hantar ke meja makan.

😍Selesai makan terus dapat shoping di Mall Bataras.

😍 Cepat makan dan kita boleh urus urusan lain dengan pantas.

😍Jika hendak beli buah tangan seperti kuih muih banyak disediakan di luar Medan Makan Bataras.

Tidak perlu lagi fikir tempat lain jika hendak cepat. Datanglah makan di Medan Makan Bataras.Selamat menjamu selera dan jumpa lagi di lain artikal.


Menu makan tengahari Etuza, nasi letak kuah ikan, sayur bayam,ikan dan Tuhau ( sayur tradisional orang Sabah khasnya Suku Kaum Dusun )


Laksa Penang 


Sarapan pagi Etuza.


Sedang dalam fasa membaiki dan menyediakan lagi permis makan di Keningau.
Khabarnya tempat ini akan menyajikan makanan LAKSA SARAWAK.WAH HEBAT NI .
KENINGAU ADA MACAM-MACAM TEMPAT MAKAN.Tidak lama lagi beroperasi..

Catat Ulasan

0 Ulasan