Pokok Bunga Adinium Di Laman

Pokok Bunga Adinium Di Laman

Pokok Bunga Adinium Di Laman 
Asalamualaikum & Salam Sejahtera Semua

Alhamdulillah, kita sudah sampai ke hari kedua berpuasa di bulan Ramadan 2020. Terasa cepat berlalu, padahal menunggu berakhirnya PKP amat kita terasakan. Ya kita semua di UJI Allah agar bersabar. Sabar itu satu dari cabang iman kita.

Baiklah, tidak ada yang menarik hendak sampaikan, iya lah semua infor di hujung jari kita, klik lah apa saja mudah saja kita dapat paparan hal Dunia Dilanda Wabak hingga Malaysia kita terkesan, dan amat merasakan kegelisahan apabila wabak virus Covid-19 ini mematiakn. Allah hu akbar, apa yang berlaku sekarang ini semuanya dalam pengetahuan Allah. KLIK BERITA HARIAN.

Ha..kali ini hendak share bunga adinium di laman Etuza, bunga ini kegemaran isteri Etuza ya, dia suka kumpul koleksi bunga adinium berbanding bunga kertas yang Etuza pula amat gemar menanam bunga kertas. Ada 4 jenis sahaja. Kekadang tak tersiram tak terjaga, bunga ini sesekali berbunga, wah bunga dia amat cantik, cuma keburukannya mudah jatuh kurang tahan. Musim kemarau bunga adinium menyerlahkan kecantikannya. Lihatlah gambar bunga adinium peliharaan mama di laman Etuza.

 Warna putih gebu

 Merah dan agak pink cair pada kelopak bunga adinium ini

 Memang menarik perhatian

Segar mata memandang bunga adinium

Untuk pelbagai paparan bunga adinium yang menarik klik SINI.pautan link untuk anda. Selamat melihat bunga adinium yang menarik, sambil duduk di rumah. Stay At Home.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

12 ulasan

Ucapkan zikirkan SUBAHANALLAH SEGALA PUJIAN HANYA UTUK ALLAH

Cuci mata tengok adinium.

Saya pun sangat suka pokok ini..Cuma baru ada satu jenis iaitu warna pink..Pokok ini senang dijaga walaupun lupa untuk siram :)

cantiknya koleksi adinium

Cantiknya bunga-bunga tu

Cantik semua bunga-bunganya
ada la penyegar mata walau PKP

Adinium rupanya nama bunga ni. Bunga bagi saya semuanya cantik dengan cara tersendiri

berseri taman kerana bunga cantik ni. slmt berpuasa

bunga cempaka kot saya pangil
memamg indah klau berbunga
berseri laman rumah

Cari uang tambahan dengan modal 20 ribu..??
Bonus Rollingan 0,5% Setiap senin
Bonus Referal 20% Seumur hidup
Ayo gabung di CrownQQ Agen DominoQQ BandarQ dan Domino99 Online Terbesar
WHATSAPP : +6287771354805
LINE : CS CROWNQQ
TELEGRAM : +855882357563

Ayo gabung sekarang juga hanya dengan
mengklick daftar crownqq

BACA JUGA BLOGSPORT KAMI:
CrownQQ
Agen BandarQ
Tips & Trik
Tentang Wanita
Berita dan Info Dunia

Cari uang tambahan dengan modal 20 ribu..??
Bonus Rollingan 0,5% Setiap senin
Bonus Referal 20% Seumur hidup
Ayo gabung di CrownQQ Agen DominoQQ BandarQ dan Domino99 Online Terbesar
WHATSAPP : +6287771354805
LINE : CS CROWNQQ
TELEGRAM : +855882357563

Ayo gabung sekarang juga hanya dengan
mengklick daftar crownqq

BACA JUGA BLOGSPORT KAMI:
CrownQQ
Agen BandarQ
Tips & Trik
Tentang Wanita
Berita dan Info Dunia

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Label

Ceritaku (549) Agama (542) Ucapan (491) Berita (423) Doa (386) Dunia Blog (383) Promosi. (363) Info Lelaki (345) Pengalaman (301) Anak (292) Tips Blog (291) Pendidikan (278) Nasihat (247) Pelancongan (244) Kasih sayang (241) Berita Keningau (217) Alam Semulajadi (205) Rasa Bahagia (204) Hadiah (184) Gambar (169) Keluarga (148) Sejarah (142) Ekonomi (129) Segmen (124) Blog (114) kesihatan (98) Percutian (88) Tentang lelaki (77) Bunga (75) Cinta (60) Isu Semasa (60) Motivasi (60) Rumah tangga (56) Tumbuhan (56) Budaya (54) Makanan (52) Resipi (50) Nilai Moral (48) Cari Makan (42) Masyarakat (42) Sahabat Blog (39) Haiwan (38) Herba (33) Award (32) Promosi Nuffnang (32) Harijadi (31) Perkahwinan (31) Sajak (31) Kucing (30) Sekolah (29) Sukan (27) Kata Madah (25) Artis (24) Tips (21) Rasullah SAW (20) Seni (20) Lanskap (19) Restoran (17) Iklan (16) Majlis Kahwin (13) Tazkirah (13) Hari Jumaat (11) Masjid (10) Petua (10) Wordless Wednesday (10) Kalender (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Anak Buah (7) Elken (7) Grafik (7) Pantun Melayu (7) Politik (7) Kuiz (6) Peristiwa (6) Takziah (6) Hari Raya (5) Ikan (5) Jantung (5) Kereta (5) Universiti (5) Buah (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Cuaca (2) Rumahtangga (2) Tahun Baru (2) Tutorial (2) Umrah (2) BRIM (1) Bunga Kertas (1) Hotel (1) Laman (1) Seo (1) Teknologi (1) a (1) hARI mALAYSIA (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger