Segmen "Jom Masuk Ke Bloglist Shahril !"

Segmen "Jom Masuk Ke Bloglist Shahril !"


Segmen "Jom Masuk Ke Bloglist Shahril !"

Asalamualaikum Sharil..
Etuza datang beri sokongan sesama blogger
di harapkan segmen Sharil lebih gempak
dengan kehadiran blogger- blogger terkenal
yang akan mengimarahkan segmen ini..
Ini banner Segmen sharil..
Kreatif seklai...
Kalau anda join segmen ini..pastikan 
membaca syaratnya..

Klik Banner SINI

Syaratnya :

1. Follow blog shahril.

2. Letakkan URL blog shahril di bloglist anda masing masing.

3. Buat entry: Letak tajuk = Segmen "Jom Masuk Ke Bloglist Shahril !"

4. Copy banner diatas yee ! Masukkan kedalam entry korang :)

5. Letak link entry anda di kotak komen

Tamat : 20 Januari 2015

Senarai peserta akan diupdate pada dari semasa ke semasa.

Nota Kaki : Jom ramai2 meriahkan segmen ini!

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

15 ulasan

Good luck cikgu Etuza.. :)

selamat bersegmen cikgu..good luck

semoga terpilih masuk ke dalam bloglist beliau..jika nak masuk ke dalam bloglist JM mudah sahaja..meh la berkunjung di blog so akan ada kunjungan balas dan akan di masukkan ke dalam my bloglist, mudah utk BW nanti :-)

siapa berminat sila la datang..pintu rumah sentiasa terbuka..opss..buat promosi kat sini pulak :-)

Selamat Bersegmen Cikgu Etuza.. All the best & good luck CIkgu

selamat bersegmen cikgu...

Selamat bersegmen cikgu..

Selamat bersegmen Cikgu..

ya umi terima kasih ya...

betul JM, inilah cara nak ramaikan kenalan blogger ni..kalau blogger otai yang peramah macam JM ..kan bagus...mudah ja
untuk berinteraksi kan...

ahakss..JM ni peramah di sebalik skrin je..tapi hakikatnya pendiam jika tiada topik yg menarik di hati

satu rahsia kalau cikgu nak tahu..org pernah terpikat dgn suara JM ketika cakap di telefon..siap minta no phone lagi..then bila dh bertentang mata....org tu terus tarik diri ..alasan rupa kurang menarik hahaha..suara merdu katanya tapi bila bersua muka..erkk..so JM redha..lagipun dia bukan lelaki pilihan (pujuk hati) hihih

jadi spt cakap cikgu " mudah utk komunikasi itu' ada kebenaran nya heee

Okje sebenarnya kurang suka join segmen sebab bila bersegmen kita punya komen adalah standard, samada Gud Luck atau Selamat bersegmen, dan lagi tak mampu nak bw ke blog blog muka baru....

Hai,assalamualaikum.. Wardah dari segmen yang sama! ^_^
http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2015/01/segmen-jom-masuk-ke-bloglist-shahril.html

p/s : Wardah klik2nuff5x ya! :D jemput klik2 kembali ;)

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (446) Ceritaku (431) Agama (384) Berita (384) Dunia Blog (339) Doa (313) Promosi. (313) Info Lelaki (272) Tips Blog (271) Pengalaman (240) Anak (226) Pendidikan (215) Nasihat (210) Kasih sayang (190) Rasa Bahagia (186) Berita Keningau (180) Hadiah (156) Pelancongan (140) Alam Semulajadi (125) Gambar (122) Sejarah (109) Ekonomi (108) Segmen (106) Keluarga (96) Blog (77) Tentang lelaki (74) kesihatan (71) Isu Semasa (58) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (38) Motivasi (37) Budaya (34) Nilai Moral (34) Award (31) Percutian (31) Herba (29) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Harijadi (26) Masyarakat (26) Haiwan (24) Promosi Nuffnang (23) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (10) Petua (10) Kalender (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lanskap (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Kuiz (6) Makanan (6) Politik (6) Elken (5) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger