Ikhlaskan Memberi Kepada Yang Memerlukan

 Ikhlaskan Memberi Kepada Yang Memerlukan 
Asalamualaikum & Salam Sejahtera
Kepada sesiapa yang mengalami banjir di mana-mana Di Malaysia baru-baru ini, addmin ucapkan agar bersabar saat ini, masih dalam keadaan memulihkan keadaan kepada suasana rumah yang bersih dan selamat didiami semula.

Banjir yang mengejutkan, hingga meneggelamkan banyak rumah, ramai naik atas bumbung rumah dan berjam-jam di atas bumbung rumah baru diselamatkan. memang rasa simpati yang mendalam, kasihan dan amat terasa betapa berat ujian ketika alami banjir tersebut di Shah Alam dan di Kuala Lumpur. Keadaan banjir besar juga pernah berlaku di Malaysia pada tahun 2014. Dan sekali lagi hujung tahun 2021 berlaku lagi di Malaysia hingga banyak rumah ranap, kereta di sana sini tenggelam dan alami kerosakan harta benda.

Addmin menyeru agar hulurkan bantuan kepada mangsa banjir. Tidak dapat dengan tenaga tetapi kita masih dapat salurkan bantuan dengan membuat derma kewangan menerusi akaun bank di dalam gambar yang addmin sertakan dalam blog ini. Ikhlaskan memberi kepada yang memerlukan,jom menderma dengan kadar yang kita mampu.

Selamat menderma dengan ikhlas hati anda


Catat Ulasan

7 Ulasan

 1. Ternyata banjir tidak hanya melanda Indonesia.

  Iya. Saat seperti inilah saudara kita memerlukan huluran tangan saudaranya yang lain. Selamat pagi dai Negeri seberang, sobatku Etuza. Terima kasih telah berbagi informasi

  BalasPadam
 2. Tahun ini diuji awal dan penghujung tahun.

  2 kali banjir besar besar di daerah ini dalam masa 1 tahun

  BalasPadam
 3. BERSAMA KITA MEMBANTU MRK YG MEMERLUKAN SAAT DIUJI MUSIBAH XTERDUGA

  BalasPadam
 4. abe kie pernah mengalami bah kuning thn 2014. memang trauma sampai skrg. harap mangsa2 skrg tabah menghadapi banjir kali ini...

  BalasPadam
 5. Assalamualaikum tuan selamat berkenalan

  BalasPadam
 6. semoga mangsa banjir semua selamat lah hendaknya..

  BalasPadam
 7. Semoga dipermudahkan segala urusan... Aaminn

  BalasPadam

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.