Memori Purple Etuza

Memori Purple Etuza

Memori Purple Etuza

Asalamualaikum & Salam Sejahter.

Bersiaran lagi di laman Blog Etuza. Hidup ini semestinya ada moment indah, memori yang indah, yang ada kalanya berlegar diingatan. Bila di lihat lukisan kenangan indah menerusi gambar, terasa mencuit hati, terasa bahagianya detik-detik kehidupan yang kita lalui.

Kadang tidak mahu kenangan itu dilupakan, kerana kenangan itu amat memberi kesan bahagia sebuah keluarga yang ditakdirkan olehNya. Ingin sering bersama dalam keadaan bahagia, gembira, tetapi tuntutan kehidupan menjadikan ada masa terpisah juga. Saat bersama itu lah yang menjadi memori. Jadilah sebuah kenangan indah.





Gambar kenangan Gempak Purple Family Etuza, ketika ini mereka semua dalam meniti keremajaan. Hati mereka harus disantun, dijaga dan diperhatikan. Justru pada Allah memohon agar mereka ini generasi Etuza menjadi hambaNya yang SOLLEH dan SOLLEHAH. Memori Purple Etuza ini menggamit kenangan silam. Subahanallah. Terima kasih ya Allah yang memberikan takdir kami bersama.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

11 ulasan

Terimbau detik-detik indah ..memori indah ..masa ni masih muda..cuma ada 7 anak generasi Etuza. 4 Lelaki 3 perempuan..Subahanallah. Hebatnya Allah memberi kita anugerah sebuag keluarga

suka warna purple!
rindu nak berkumpul reramai

ungu sekeluarga harmoni ja

Cantik warna ungu ni, antara warna kegemaran saya juga ni

Tiap tahun hari raya pasti tema berbeza kan..agak2 th dpn kaler apa ya..

Anak2 sedang membesar baik ambil gambar byk2 sebagai krnangan. Mama suka pepel,antara color fav

Alhamdulillah.
Ada 7 zuriat penyambung genarasi. In syaa Allah akan menjadi hamba Allah yang soleh dan solehah. Aamiin ya Allah.

Sekarang masing-masing dah semakin dewasa. Semua dah jadi kenangan indah tapi tetap segar dalam ingatan kan cikgu.

Amin untuk semua doa tu... Amin .. Cantik sedondon purple

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Label

Ceritaku (549) Agama (542) Ucapan (491) Berita (423) Doa (386) Dunia Blog (383) Promosi. (363) Info Lelaki (345) Pengalaman (301) Anak (292) Tips Blog (291) Pendidikan (278) Nasihat (247) Pelancongan (244) Kasih sayang (241) Berita Keningau (217) Alam Semulajadi (205) Rasa Bahagia (204) Hadiah (184) Gambar (169) Keluarga (148) Sejarah (142) Ekonomi (129) Segmen (124) Blog (114) kesihatan (98) Percutian (88) Tentang lelaki (77) Bunga (75) Cinta (60) Isu Semasa (60) Motivasi (60) Rumah tangga (56) Tumbuhan (56) Budaya (54) Makanan (52) Resipi (50) Nilai Moral (48) Cari Makan (42) Masyarakat (42) Sahabat Blog (39) Haiwan (38) Herba (33) Award (32) Promosi Nuffnang (32) Harijadi (31) Perkahwinan (31) Sajak (31) Kucing (30) Sekolah (29) Sukan (27) Kata Madah (25) Artis (24) Tips (21) Rasullah SAW (20) Seni (20) Lanskap (19) Restoran (17) Iklan (16) Majlis Kahwin (13) Tazkirah (13) Hari Jumaat (11) Masjid (10) Petua (10) Wordless Wednesday (10) Kalender (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Anak Buah (7) Elken (7) Grafik (7) Pantun Melayu (7) Politik (7) Kuiz (6) Peristiwa (6) Takziah (6) Hari Raya (5) Ikan (5) Jantung (5) Kereta (5) Universiti (5) Buah (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Cuaca (2) Rumahtangga (2) Tahun Baru (2) Tutorial (2) Umrah (2) BRIM (1) Bunga Kertas (1) Hotel (1) Laman (1) Seo (1) Teknologi (1) a (1) hARI mALAYSIA (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger