2018 Mitsubishi Triton 2.4 VGT Premium Pickup Truck Meletop Di Pasaran

2018 Mitsubishi Triton 2.4 VGT Premium Pickup Truck Meletop Di Pasaran

2018 Mitsubishi Triton 2.4 VGT Premium Pickup Truck

Asalamualaikum & salam sejahtera semua


Tampilan hebat kereta baru keluaran Miysubishi Triton 2.4 memang menarik perhatian Etuza. Apa lagi dengan kuasanya yang dikatakan power di jalan bukit yang tinggi. Fizikal susuk tubuhnya yang MEMANG MELETOP amat menawan hati.

Ramai kawan sekerja telah menempah satu, hai apa lagi cuba-cuba lah loan sebiji. Baru saja submit apa keperluannya. Ada rezeki ada lah tu, jika tidak pun kena lah pakai Exora hingga dia ke penghabisan kekuasaannya di atas jalan raya. janji masih steady dan boleh bergerak boleh lah pakai lagi walau pun dah berusia. 

Baik lah mari tengok kehebatan kereta baru Triton Hiluck kuasa 2.4 power ini. Jom tengok.

POWER MEMANG MELETOP TRITON IDAMAN SEMUA








Etuza copy dari laman SINI. Bonus untuk sale kereta ini. Klik HOME juga ke laman CARLIST.MY

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

4 ulasan

Memang meletop
Tapi macam tak tercapai tangan.

Assalamualaikum abg .
selamt pagi.
Saya hanya mampu tengok je...

Rasa malas nak buat loan daa, nak merasa duit lebih ditangan.. 🤗🤗🤗

Gayanya kamipun guna exora bold sampai ke pencen. . .

Bila agaknya zumal dapat milikinya

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Label

Ceritaku (549) Agama (543) Ucapan (492) Berita (423) Doa (387) Dunia Blog (385) Promosi. (363) Info Lelaki (345) Pengalaman (302) Anak (293) Tips Blog (291) Pendidikan (279) Nasihat (247) Pelancongan (245) Kasih sayang (241) Berita Keningau (219) Alam Semulajadi (209) Rasa Bahagia (204) Hadiah (186) Gambar (169) Keluarga (149) Sejarah (142) Ekonomi (129) Segmen (124) Blog (114) kesihatan (99) Percutian (88) Bunga (79) Tentang lelaki (77) Cinta (60) Isu Semasa (60) Motivasi (60) Tumbuhan (57) Rumah tangga (56) Budaya (54) Makanan (52) Resipi (51) Nilai Moral (48) Cari Makan (42) Masyarakat (42) Haiwan (39) Sahabat Blog (39) Herba (33) Award (32) Promosi Nuffnang (32) Harijadi (31) Perkahwinan (31) Sajak (31) Sekolah (31) Kucing (30) Sukan (27) Kata Madah (25) Artis (24) Tips (21) Rasullah SAW (20) Seni (20) Lanskap (19) Restoran (18) Iklan (16) Majlis Kahwin (13) Tazkirah (13) Hari Jumaat (11) Masjid (10) Petua (10) Wordless Wednesday (10) Kalender (9) Bulat (8) Elken (8) Lirik Lagu (8) Anak Buah (7) Grafik (7) Pantun Melayu (7) Politik (7) Kuiz (6) Peristiwa (6) Takziah (6) Hari Raya (5) Ikan (5) Jantung (5) Kereta (5) Universiti (5) Banjir (3) Buah (3) Pertunangan (3) Cuaca (2) Rumahtangga (2) Tahun Baru (2) Tutorial (2) Umrah (2) Adsen (1) BRIM (1) Bunga Kertas (1) GIVEAWAY (1) Hotel (1) Laman (1) Laporan (1) Promosi (1) Seo (1) Teknologi (1) a (1) hARI mALAYSIA (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger