Giveaway Wang Tunai by Mamapipie & Friends

Giveaway Wang Tunai by Mamapipie & Friends

c


Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends. Ini adalah sticky post sehingga 29 February 2020 nanti. So sehingga itu, entry terbaru mama ada di bawah post ini ye. Jom ramai-ramai join Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends.



Giveaway Wang Tunai Mamapipie

Syarat-syarat Penyertaan Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends




  1. Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan bank in wang tunai



  2. Buat satu blog post bertajuk "Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.  Boleh copy code html yang mama dah sediakan di bawah post ni bagi memudahkan kerja korang.



  3. Wajib Follow Youtube ibusyurga: Klik Sini -> Youtube ibusyurga



  4. Wajib Follow & Letak Blog di bawah ke dalam Bloglist korang
    • Ini syarat wajib dan mama akan check satu.. satu.. Kalau tak patuhi syarat ni korang akn disqualified.

      Mama galakkan korang rajin singgah dan komen blog penaja kerana hadiah utama akan dipilih sendiri oleh penaja. Mama pun tak pasti bagaimana cara mereka akan memilih pemenang nanti..




      • Digalakkan Follow Media Social Mama: Instagram FB Youtube Twitter FB Page



      • Last sekali, tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.



      • Tarikh tutup giveaway adalah pada 29 Feb 2020 11.59 malam.



      • Insya Allah, pemenang akan diumumkan pada 5 mac 2020


      • Hadiah Wang Tunai RM1000 - Senarai Hadiah
        Wang tunai sejumlah RM 1000 akan dihadiahkan kepada 17 orang pemenang.. Banyak kan.. Alhamdulillah, Semoga murah rezeki penaja kita. Sama-sama kita doakan agar penaja-penaja kita sentiasa murah rezeki dengan rezeki yang berkat, diberkati Allah dan bisnes sentiasa menjadi. Seramai 17 pemenang akan dipilih memenangi total RM1000 nanti. Pemenang hadiah utama akan dipilih sendiri oleh pihak penaja. Jom tengok senarai hadiah yang akan dimenangi:

        Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)
        1 x RM200

        Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)
        2 x RM100

        Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)
        14 x RM50


        Korang boleh copy code html di bawah dan paste as html dalam blog post korang. Good luck semua!!



        Share this:

        Enter your email address to get update from Etuza.

        19 ulasan

        Menarik hadiah..join jg Giveaway ini

        Good luck cikgu.

        All the best ... manatau ada rezeki utk menang kan. Amin.

        Lumayan hadiahnya
        Mudah2an ada rezeki nanti

        wahh, thank you tag^^
        bah, nanti saya join.

        Assalamualaikum cikgu etuza.
        Wah lumayan amat hadiahnya... pakat join la ramai-ramai. mana tahu untung sabutnya.. moga penganjurnya dilimpahi rezeki lagi.

        Good luck

        Semoga ada rezeki jadi salah seorang pemenang

        Good Luck.

        Moga ada rezeki jadi salah seorang pemenang

        bagus cikgu,memberi sokongan sesama blogger

        Semoga berjaya :)
        Singgah dari GA yang sama (:

        https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

        semoga berjaya cikgu =)

        Alhamdulillah aamiin..

        goodluck..saya memang dah lama follow sini.hehe

        Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

        Label

        Ceritaku (534) Agama (519) Ucapan (487) Berita (421) Dunia Blog (381) Doa (376) Promosi. (361) Info Lelaki (342) Pengalaman (293) Tips Blog (291) Anak (285) Pendidikan (273) Nasihat (241) Kasih sayang (238) Pelancongan (233) Berita Keningau (213) Rasa Bahagia (203) Alam Semulajadi (194) Hadiah (181) Gambar (161) Keluarga (141) Sejarah (134) Ekonomi (128) Segmen (124) Blog (112) kesihatan (92) Percutian (85) Tentang lelaki (75) Bunga (69) Cinta (60) Isu Semasa (59) Motivasi (58) Tumbuhan (56) Rumah tangga (55) Budaya (53) Makanan (52) Resipi (50) Nilai Moral (46) Cari Makan (42) Masyarakat (42) Sahabat Blog (38) Haiwan (36) Herba (33) Award (32) Promosi Nuffnang (32) Harijadi (31) Sajak (31) Perkahwinan (30) Kucing (29) Sekolah (29) Sukan (27) Kata Madah (25) Artis (23) Tips (21) Rasullah SAW (20) Seni (20) Lanskap (19) Restoran (16) Iklan (14) Tazkirah (13) Masjid (10) Petua (10) Wordless Wednesday (10) Hari Jumaat (9) Kalender (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Elken (7) Grafik (7) Pantun Melayu (7) Kuiz (6) Politik (6) Takziah (6) Anak Buah (5) Hari Raya (5) Ikan (5) Jantung (5) Kereta (5) Universiti (5) Buah (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Cuaca (2) Rumahtangga (2) Tahun Baru (2) Umrah (2) BRIM (1) Teknologi (1) Tutorial (1) a (1)
        Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
        Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger