Segmen Mari Berkenalan

Segmen Mari Berkenalan


Nampaknya sekali lagi pada petang ini Etuza menyertai segmen yang dianjurkan oleh blogger baru NAD.Merupakan segmen yang dianjurkan oleh Nad dan katanya ada 2 pemenang segmen ini. Oleh kerana blog Etuza memerlukan rakyat jelata dalam ruang kenalan dan perlu tambahan dalam ruang followers maka Etuza join segmen ini. Harap kali ini ada peningkatan. Siapa yang sudi nanti berkenalan lah dengan Etuza ni. 
Blogger Nad juga kena lah kenal dengan Etuza ya, dah follow blog anda dan join segmen. Tahnia Nad kerana mengajurkan segmen ini yang Etuza jumpa di blog terkenal MiaLiana.Com. Kepada yang nak join klik Nad blog ya. Jangan malu-malu, sebab kalau malu susahlah nak berkawan sesama blogger di alam maya.Jangan lupa klik dan copy banner segmen untuk  diletakkan dalam wall blog anda.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

15 ulasan

selamat bersegmen n good luck..

selamat bersegmen,..:D

Good Luck buat Cikgu Etuza, moga kali ini ia menjadi rezeki Cikgu

psstt: Jadilah blogger yang terlalu peramah seperti kami, idok ke gitu JM? ahakkkkkk

Entry Cikgu Etuza kali ni ada perubahan sikit. Lebih tersusun.

semoga berjaya cikgu etuza

Salam singgah sini cikgu,...maaf baru dapat singgah sini..selamat bersegmen dan semoga berjaya...

saya pun join cikgu..sbg sokongan moral pd blogger baru..

Good luck cikgu..semoga makin ramai akan mengenali blogger Etuza nih

semoga ramai yang akan tinggalkan komen di sini. Jangan pesulikan kami (JM dan kak Umi) kami mmg rajin tinggalkan komen ahahahah

@umi alya

akak Umi mmg peramah tapi JM ni pendiam...uhuk!!!

Betul erk JM pendiam?? keliru sudaa..

@umi alya

betul akak...JM lebih kepada pendengar yang baik..

@Jari Manis Nanti akak pot pet pot pet, JM dengar erk. tak perlu kata apa2..

selamat bersegmen :)

singgah sini etuza :)

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (432) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (366) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Info Lelaki (265) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (211) Nasihat (205) Pendidikan (201) Rasa Bahagia (182) Kasih sayang (178) Berita Keningau (169) Hadiah (149) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Hari Raya (1) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger