Banner Naib Johan Anugerah Tropi Untuk Blogger 2014 Milik Umi Alya

Banner Naib Johan Anugerah Tropi Untuk Blogger 2014 Milik Umi Alya

Syabas! & Tahniah Kepada Blogger 
Wanita Malaysia Umi Alya..
Penerima Tropi Naib Johan 
Pencarian Anugerah Tropi Untuk Blogger
2014 Disponsorkan oleh Etuza..
Klik lagi UMI  julung kali menerima
anugerah dari Blog Pesona & Mustika.
Tahniah Tahniah Tahniah Ya UMI.
Ambillah banner ini ya...
Tanda Kejayaan Besar UMI
Sepanjang Berblog..

banner untuk naib Juara Blogger UMI Alya

Blogger Lya - Blog Akif Imtiyaz, telah berjaya dinobatkan sebagai johan menerusi cabutan nama untuk kedudukan Johan kerana markah yang sama telah pun Etuza buat. Kini banner sebagai lambang kejayaan blogger UMI ALYA pula ya. Klik blog Umi Alya ( Dairi Hidupku )

UMI ALYA seorang blogger wanita Malaysia yang sangat berhati-hati dalam arena berblog. Dia sangat berdisiplin dan mudah memberi pertolongan memberi bantuan apabila Umi melihat blogger seperti Etuza ada masalah dalam berblog. Besar jasa UMI sebenarnya kepada Etuza dalam arena berblog. Jujur Etuza katakan Umi punyai keikhlasan luarbiasa apabila setiap kemasukan entry ( entri ) dalam posting blog Etuza terpamer nama UMI Alya..
Sangat hargainya, kepada anda jangan ragu berkawan dan mencari sahabat di alam maya, menerusi blog kita akan tahu hati budi blogger itu. Sesungguhnya dalam berblog akan terjalin ukuhuwa dan persaudaraan yang sangat hebat.

Doa mendoakan itulah amalan yang UMI Alya amalkan dalam berblog.Tahniah3X untuk UMI Alya. Banner tak lawa pun ambil saja ya..tropi akan diurus dan tunggu sahaja pegumuman penghantaran tropi, sijil , hadiah tambahan lain ya.Kena sabar..beri Etuza waktu dalam keadaan tiada tekanan ya. TQVM .

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

20 ulasan

blog umi alya pun cantik,kan cikgu..

Alhamdulillah amat hargainya, nanti saya ambil dan tempek kat laman.

Alhamdulillah Tahniah Umi Alya ...All the best & happy blogging ya.

Tahniah ka Umi Alya..beliau mmg rajin tinggalkan komen..

yeay..lepas ni mesti ada banner tuk JM jugak..tp JM nk yg lain sikit dari kak Umi boleh? ahahaha...matilah DEMAND..nanti kena ketuk ngan cikgu

@umi alya

Kak Umi, tempek gambar sekeping kat blog..nak jugak lihat gambar akak yg cute cam anak kaka tu...kalau x boleh email ke JM heheheh..JM sorang je leh tgk...boleh?..** matilah..DEMAND lagi

@Jari Manis
Wasalam JM sedang buat banner untuk Jm ya..usah risau...hehehe terbail ha JM ni..

JM nak gambar masa akak baby, sekolah rendah, zaman muda belia @ gambar ala2 kilauan emas?

Kalau nak gambar zaman kanak2, bayang jerlah Alya itu umminya @ skrg inikan byk gadget yamg boleh merubah wajah muda kpd sepuluh tahun akan datang...

JM jgn risau, Cikgu Etuza terror dah bab2 edit mengedit, Cadangan saya kpd Cikgu, tempek pic JM yang berkepala besar dan badan mengecil, ala2 kartun gitu, pasti cun & lain dari kami berdua...

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Terima kasih bunda..

@umi alya

ahahaha...kak umi..sekali tinggalkan komen..TERKEZUT' JM tau

@umi alya

alaaaa..x dpt lah ni yek...huhuh..ok..ok..hihih

@umi alya

apa..kepala BESAR badan kecik..tak nak..itu ALIEN namanya heeee

JM saje nyakat cikgu tu hihihi

@Jari Manis
hehehe..tak apa, bole tu buat..tapi mesti orang lain gelek tengok.
Banner ala kadar saja ya..

@umi alya
hahaha..kesiannya Jm mesti tak larat nak angkat kepala...macamana tu UMI

Saya singgah pagi nak ambil banner, izinkan Cikgu ya, banyak hari daa tertangguh, maklumlah berada diluar daerah..

@umi alya

Kak Umi...welcome home :-)

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (451) Ceritaku (441) Agama (394) Berita (390) Dunia Blog (341) Promosi. (320) Doa (317) Info Lelaki (280) Tips Blog (273) Pengalaman (247) Anak (233) Pendidikan (220) Nasihat (214) Kasih sayang (198) Rasa Bahagia (187) Berita Keningau (185) Hadiah (163) Pelancongan (143) Alam Semulajadi (131) Gambar (124) Sejarah (113) Ekonomi (112) Segmen (108) Keluarga (100) Blog (79) kesihatan (75) Tentang lelaki (74) Isu Semasa (59) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (53) Bunga (45) Resipi (41) Motivasi (39) Cari Makan (38) Nilai Moral (36) Budaya (35) Percutian (34) Award (31) Masyarakat (31) Herba (30) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Haiwan (26) Harijadi (26) Promosi Nuffnang (26) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (11) Makanan (10) Petua (10) Kalender (9) Lanskap (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Elken (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Restoran (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger