Gambar Kenangan Etuza hari Ini

Gambar Kenangan Etuza hari Ini

Gambar Kenangan Etuza hari Ini
Asalamualaikum & Salam Sejahtera Semua.

Hari ini 24 Mac 2019 bersamaan hari Ahad, nampaknya banyak memori atau kenangan Etuza sekeluarga di Kota Kinabalu, Sabah. Bersiaran hingga ke Putatan, Gaya Street Kota Kinabalu dan akhir sekali ke Tamu Tuaran, Sabah. Ambil masa bercuti di sini sekitar tiga hari dua malam, dalam tempoh ini banyak kenangan yang dijana. Inilah dia roda-roda kehidupan. Pasti setiap hari ada lakaran kenangan yang kita lukis dalam kotak ingatan masing-masing.

Kenangan itu bertambah serinya apabila kita mengambil kenangan diri. Tidak lupa mengambil gambar bersama keluarga tercinta. Pada Etuza sekadar gambar yang tidak melampau mendedahkan aurat dan tidak diubah rakaman gambar sebenar sudah cukup menggembirakan. Etuza percaya tiada yang tersilap tafsir apabila diri sendiri menjadi gambar hiasan dan menjadi model dalam blog kesayangan sendiri. Tiada unsur ego, riak dan sebagainya dalam gambar kita. Etuza yakin benar bahawa perlakuan meletakkan gambar dalam blog informasi milik sendiri hanya sebagai kekuatan dokumentasi dan orignalnya catatan kita. Baiklah inilah dia GAMBAR KENANGAN ETUZA HARI INI. Di Putatan Kota Kinabalu, Sabah.

Ambil gambar di luar Lintas Platinum Hotel Putatan

Gambar dekat parking kereta di Lintas Platinum Hotel

Gambar di luar Restoran City Veggie

Unik di luar Lintas Platinum Hotel..
banyak tempat menarik berehat di luar hotel ini.

Semua kenangan Etuza ini di Putatan, Kota Kinabalu, Sabah.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

9 ulasan

Bagi PC tiada salahnya Cikgu nak letak gambar Cikgu atau ahli keluarga Cikgu dalam blog Cikgu..ianya menjadi kenangan nanti..inshaAllah semuanya akan baik-baik sahaja Cikgu.

Bestnya, dapat pergi bercuti dengan keluarga.

eh, rasa macam baru je etuza bercuti...da start cuti sekolah balik kannn...nampak sangat da lama tak datang ke blog ni..hahahah

bestnya jalan2 di Sabah

smart cikgu :)

amboi... sesekali dia bergaya... nampak muda

GAMBAR RAKAMAN KENANGAN YG BOLEH DIBELEK SELALU

Cuti sekolah dah habis
Selamat kembali bertugas.

Amboiiii Cikgu, segak bergaya

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Label

Ceritaku (549) Agama (542) Ucapan (491) Berita (423) Doa (386) Dunia Blog (383) Promosi. (363) Info Lelaki (345) Pengalaman (301) Anak (292) Tips Blog (291) Pendidikan (278) Nasihat (247) Pelancongan (244) Kasih sayang (241) Berita Keningau (217) Alam Semulajadi (205) Rasa Bahagia (204) Hadiah (184) Gambar (169) Keluarga (148) Sejarah (142) Ekonomi (129) Segmen (124) Blog (114) kesihatan (98) Percutian (88) Tentang lelaki (77) Bunga (75) Cinta (60) Isu Semasa (60) Motivasi (60) Rumah tangga (56) Tumbuhan (56) Budaya (54) Makanan (52) Resipi (50) Nilai Moral (48) Cari Makan (42) Masyarakat (42) Sahabat Blog (39) Haiwan (38) Herba (33) Award (32) Promosi Nuffnang (32) Harijadi (31) Perkahwinan (31) Sajak (31) Kucing (30) Sekolah (29) Sukan (27) Kata Madah (25) Artis (24) Tips (21) Rasullah SAW (20) Seni (20) Lanskap (19) Restoran (17) Iklan (16) Majlis Kahwin (13) Tazkirah (13) Hari Jumaat (11) Masjid (10) Petua (10) Wordless Wednesday (10) Kalender (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Anak Buah (7) Elken (7) Grafik (7) Pantun Melayu (7) Politik (7) Kuiz (6) Peristiwa (6) Takziah (6) Hari Raya (5) Ikan (5) Jantung (5) Kereta (5) Universiti (5) Buah (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Cuaca (2) Rumahtangga (2) Tahun Baru (2) Tutorial (2) Umrah (2) BRIM (1) Bunga Kertas (1) Hotel (1) Laman (1) Seo (1) Teknologi (1) a (1) hARI mALAYSIA (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger