Blogger Safirul Amar Awak Dimana!

Blogger Safirul Amar Awak Dimana!

Bingkisan Istemewa Ini Buatmu
Sahabat Bloggerku Safirul Amar Namanya.
Ku Bertanya Di Mana Kah Awak Safirul 
Etuza Datang Bawa Simponi Yang Hilang Untukmu..
Ketuk Pintu Mayamu Kiranya Safirul Amar 
Mendengar Gema Suara Ini Di Angkasa Maya.

Ini Untuk Mu Sahabatku Safirul Aamar.

Blogger Safirul Amar Awak Dimana!!!!
Istemewa Untuk Blogger Safirul Amar..

   Tinta Etuza Buat sahabat blogger kita Safirul Amar.
   
   Apa khabar Saf..semoga pagi ini semuanya sudah tertunai hendaknya, bangunmu dipagi hening ini dan solat mu juga hendaknya telah tertunai. Alhamdulillah. Etuza dan semua keluarga alhamdulillah sihat semuanya.

    Etuza memohon maaf kepada Safirul kerana hampir-hampir terlupa dan jika benar-benar terlupa tercicirlah bingkisan ini, simponi ini, kerana tidak sampai ke tangan blogger Safirul. Bingkisan ini bukanlah sangat wajib untuk diserahkan kepadamu tetapi Etuza harus akur pada sebuah ikatan bahawa apa dikata harus ditunaikan. Mohon maaf ya Safirul..inilah manusia MUDAH lupa, tetapi andai ada kuasaNya pasti akan imbas kembali di minda lalu tindakan perlu diambil agar menyegerahkan penghantaran bingkisan ini. 

    Safirul bingkisan ini LEBIH ISTEMEWA kerana telah rapi dalam sebuah bingkai duduk seperti yang ada dalam gambar itu. Nampaknya dari Keningau Sabah ya Safirul. Insan yang berbaju kot tersenyum manis di gambar itu bawa bingkisan ini ke teratak maya mu. Dia bertanya "BLOGGER SAFIRUL AWAK DI MANA?". Semoga hendaknya terjawab persoalan di minda Blogger Safirul..kerana ini hakmu.

      Pantun Untukmu Safirul Amar.

"Kalau malam terlihat bintang bersinar indah sekali,
Berkerlipan saling berdekatan di langit indah,
Alamat mu Safirul baru ku terima disubuh hari,
Bingkisan ini Etuza beri sebagai hadiah"

Alamak betul kah pantun ni..berasap nak cari idea
untuk rima i,h,i,h ..

Sijil penghargaan untuk Blogger Safirul 
Kerana alamat baru Etuza dapat.
Untuk itu Etuza buat Sijil Penghargaan
untuk Safirul SPECIAL ya...
Tak apa ...Tahniah Safirul...
Dengan Segera dikirimkan ya...


Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

16 ulasan

Wah siap ada pantun lagi ..
Terima kasih banyak banyak en etuza....
Saya kat melaka..selamat pagi yang ceria

Pasti Cikgu insan bersenikan, bab2 berpuitis saya gagal, terpaksa akui kelemahan diri sendiri.

Alhamdulillah ..Saf dah tengok rupanya..

Umi..ada mood adalah kiasan madah, kalau tak ada mood ..payah juga ..sementara masih bermood..UMI dah lulus cuti ke tu..ha elok lah bawa bersiar2 dengan keluarga..relese tenson asyik kerja ja kan..tak tahu lah apa kerja umi ni yg sure government job ja..

macm orang melaka...suka berpantun...heeee

haa dah jumpa yg dicari..?

Alhamdulillah dah berjaya dapat alamat ..Semoga selamat sampai untuk Safirul ya Cikgu Etuza..

awak kat mana? awak kat mana? awak awak awak awak kat mana?

saya kat sini!!!!! heeee

Tahniah Safirul...lama beliau x muncul kat sini :-)

Alhamdulillah dah lulus tapi hati tetap tak senang, banyak lagi tugasan belum siap ditambah program luar, semputnya..

Wow hebatnya Cikgu Etuza buat pantun :)

akhirnya dia datang :-)

owh itu ke blogger saiful amar..

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (431) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (364) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger