Cabaran 100 Entry Oktober 2014 Blogger Etuza

Cabaran 100 Entry Oktober 2014 Blogger Etuza

Sebelum nak beradu nak buat last entry malam ini.
Tadi puas menunggu muat naik gambar2 pelancongan
Etuza di Jepang..tapi punyalah late..bagus buat 
Entry ni..

Cabaran 100 Entry Oktober 2014  Blogger Etuza
Mampukah Etuza merealisasikannya.
Hari ini 21/10/2014..sempat agaknya 
untuk mencabar diri sendiri. Harus ada usaha
InshaAllah..Setakat ini sudah ada 67 entry bulan 
Oktober 2014.
Special entry khas antara pengisiannya ialah:-

Dalam 23 entry menggenapkan angka 100 entry dalam blog Etuza itu nanti akan Etuza buat satu Entry khas kepada Blogger Top Komen serta satu set hadiah kepada blogger tersebut, dan blog milik pengomen terbanyak itu akan Etuza up lagi ke bloglist Ikon Gratify dalam blog Etuza ini.
Yang pasti jika pengomen terbaik dan cemerlang pada Sept-Oktober adalah blogger yang sama maka sekali lagi blogger itu mendapat penghargaan dari Etuza. 
Siapakah blogger lelaki dan blogger perempuan Malaysia yang mampu melontarkan komentar dalam tiap enrty Etuza ini. 

Suka Etuza umumkan setakat malam ini Blogger Jari Manis masih mendahului komentar dalam blog Etuza.Kepada blogger yang lain sila teruskan usaha kerana Etuza merancang bersama isteri akan memberikan hadiah yang agak bernilai kepada blogger yang sangat sporting itu. Nak atau tidak yang pasti Etuza pasti ada yang akan mendapat hadiah sepecial dari blog Etuza ini.
Sekian satu berita dari Blogger Etuza!

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

17 ulasan

Selamat sempurnakan cabaran, Etuza!

sis JM memang terbaek :)

Good luck JM, anda pasti berjaya..

Cikgu Etuza..klaau buat segmen begi ofcoz lah berebut org nak komen kat sini

berebut2 orang tinggalkan berkali-berkali2 dalam 1 entry dengan harapan dapat menjadi top commentar..boleh kira ke mcm tu ahahaha...

Maybe JM takkan menjadi Top Commentar Oktober kerana JM akan travel from tommorow until Nov so JM beli peluang kepada org lain...sesungguhnya JM tinggalkan komen dan baca entri di blog ni bukan tujuan untuk berbut hadiah yg di tawarkan tetapi datang baca dan komen dgn ikhlas tanpa mengharapkan apa2 balasan.Good Luck ye Cikgu..jumpa lagi bulan Nov nanti..jangn rindu2 sama JM tau...dh email alamat belum?..jalau belum x de lah ole2 utk Cikgu tu hihih

Untungnya JM, asyik travel jer.. len kali jangan lupa FM ntuk akak juga..

psstt: maklum le dok dalam dulang emas, ahakkkk..

JM..
Jika Cingu Etuza xmo hadiah tu, meh le ke sini, hu3

JM global tu kan..inshaAllah ada masa dapt jg tengok blog Etuza ..tak apa ..etuyza faham bukan tuntutan nak hadia tetapi kan kita kena memnghargai sesiapa..yang menyokong Etuza dalam berblog

Tu diaa kak JM sentiase mendahului.. Lai lai lai~ hehe. Ana singgah mana yang larat je. Masih tak berape sihat. Selamat meneruskan cabaran. ^^

Kak umi alya, email alamat ye :-)

Ismi ana! X sihat ke? Demam? Or ada sakit lain, byk berehat ye sbb sis jm pun baru je sihat dari demam mmg x boleh bangun tdo je kepala berdenyut2

Insyaallah cikgu etuza boleh..

wah! tawaran yang hebat dari cikgu ni ...

JM..
Alorrrrrrr seganlah, akak gurau jer, hi3

payah sdh mau keja.just komen entry mana yg tak terkomen jak

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (451) Ceritaku (441) Agama (394) Berita (390) Dunia Blog (341) Promosi. (320) Doa (317) Info Lelaki (280) Tips Blog (273) Pengalaman (247) Anak (233) Pendidikan (220) Nasihat (214) Kasih sayang (198) Rasa Bahagia (187) Berita Keningau (185) Hadiah (163) Pelancongan (143) Alam Semulajadi (131) Gambar (124) Sejarah (113) Ekonomi (112) Segmen (108) Keluarga (100) Blog (79) kesihatan (75) Tentang lelaki (74) Isu Semasa (59) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (53) Bunga (45) Resipi (41) Motivasi (39) Cari Makan (38) Nilai Moral (36) Budaya (35) Percutian (34) Award (31) Masyarakat (31) Herba (30) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Haiwan (26) Harijadi (26) Promosi Nuffnang (26) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (11) Makanan (10) Petua (10) Kalender (9) Lanskap (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Elken (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Restoran (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger