Blog Dalam Pembaikan

Blog Dalam Pembaikan 

Asalamualaikum & Salam Sejahtera.


Gambar hiasan blog paparan hari ini..PC Note Book, Laptop

Template blog Pesona Etuza Warna-Warna Kehidupan berubah lagi tampilannya. Rasanya inilah template yang terakhir untuk paparan blog Etuza yang Etuza sayangi ini. Tak tahulah kenapa lahir RASA SAYANGKAN blog Etuza ini. Bukan pandai bercakap pun blog ni. Bisu adalah..tak senyum pun pada Etuza. 

Ternyata ada rasa sayang dan kasih dalam hati Etuza pada blog ini. Sejak lama menyayangi blog ini. Etuza yakin sangat yakin anda sebagai blogger faham dan pasti tahu mengapa Etuza sayangi kasihi blog ini. Huraikan lah sendiri ya, jika anda ada jiwa yang hidup hati yang nampak dan ada perasaan merasai nikmat SYUKUR pada semua takdir hidup pasti anda faham mengapa Etuza sayang blog ini. Jauh dah menolong Etuza.

Blog dalam pembaikan, ertinya ada lagi beberapa perkara hendak baiki blog Etuza. Lewat kemarin ada senarai bloglist hits..wow!! Hits tu..dan peralatan lain. Alamak gugur lagi entah ke mana. Harus dikembalikan, namun tak apa perlahan akan di hadirkan semula link blog teman maya. 

Mereka lah yang memeriahkan blog maya. InshaAllah akan ada bloglist tersebut, followers dan ada beberapa lah yang akan wujudkan. Rasanya akan siaplah nanti dalam minggu ini.

Header blog Etuza yang kelihatan ISLAMIK telah kembali mewarnai gerbang pintu maya blog Etuza. Besar terpampang, harap anda suka juga ya. Terima kasih lah semoga Allah memberikan imbalan pahala kepada yang sudi membantu dan memberikan semangat untuk Etuza teruskan pembloggan penulisan. Etuza yakin ada manfaat yang kita dapat dari blog ke blog lain. 

Baiklah cukup setakat ini, sekali lagi Etuza tegaskan bahawa blog Etuza dalam proses pembaikan. Oleh yang demikian ada gangguan usaha Etuza untuk terjah blog teman maya. Kurang lakukan blogwalking dan memberikan tumpuan pada penulisan seterusnya. Komen juga kurang masa ini, InshaAllah selesai pembaikan Etuza kembali mewarnai blog anda. InshaAllah.

 

Catat Ulasan

10 Ulasan

 1. Ya.. kali ni da cantik.. Cuma mungkin kurang widget tertentu seperti sebelum ni.

  BalasPadam
  Balasan
  1. Asalam DR, (pounsikou) terima kasih ya..bagi suport

   Padam
 2. Memang mengambil masa sikit utk tambah baik blog..tambah2 yg melibatkan new widget

  BalasPadam
 3. Alhamdulllah dapat header blog yg berkenan di hati

  BalasPadam
 4. Samalah blog ammi pun dalam pembaikan sebab ada masalah loading

  BalasPadam
 5. Semoga dipermudahkan urusan menghasilkan blog mesra pembaca.

  BalasPadam
 6. Rajin Cikgu Etuza baiki dan cantikkan blog.
  Insya Allah saya akan memeriahkan datang ke sini.

  BalasPadam
 7. Alhamdulillah. Nampak makin kemas n menarik blog bro etuza. Pengisian pun jitu dan bermaklumat. Wah! Edited by SF too? Abe kie puas hati dgn kerjanya. Dah buat comel2 rasanya kekal dgn template ini je la kan?

  BalasPadam
 8. Sekarang makin cantik makin laju.. mantap

  BalasPadam

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.