Blogger Malaysia Review By Etuza # 9

Blogger Malaysia Review By Etuza # 9

Blogger Malaysia Review By Etuza # 9
Blog Review yang tertunda muncul kembali 
untuk menyelesaikan hutang tertangguh.

My Photo
Blogger Photography Muda
aRz Mohd menjadi pilihan Etuza 

Ini kata-kata blogger aRz Mohd.
Hai saya aRz pemilikarzmoha.comdan Jurufoto di arzmohdhaniffa photography. Berusia 28 tahun. Jangan lupa lihat hasil kerja saya di http://www.arzmoha.com

Jurugambar gambar cantik, jurufoto perkahwinan terbaik, wedding photographer malaysia, gambar cantik, Murah, Perkahwinan, pertunangan, Prewedding, outdoor
Antara gambar menarik dari blog milik aRz. Mohd seorang photography
yang banyak pengalaman mengambil gambar majlis khawin


      Rupanya ada yang menarik tentang blogger malaysia kita ini iaitu blogger aRz Mohd. Bukan sahaja masih muda tetapi memiliki kemahiran mengambil gambar dan vedio serta menyediakan perkhidmatan photo book untuk mereka yang mahukan perkhidmatan aRz Mohd Photohgraphy. 

    Etuza kali ini memilih blog aRz Mohd untuk direview, ini kerana blogger aRz Mohd adalah salah seorang blogger yang sangat sporting telah menjadi salah seorang bloglist di Ikon Gratify di blog Etuza. ( aRz Mohd tak menyertai Program Pencarian Anugerah tropi tempoh hari kan..tetapi Etuza telah terkeliru antara blogger aRz s=dan blogger CikPinz )

( review blog aRz Mohd sebenarnya sudah Etuza buat tetapi berkembar review dengan blog milik blogger CikPinz, sebab Etuza tersilap pemerhatian- kepada aRz Etuza memohon maaf )

    Kepada anda mari kita kenali lebih rapat blogger ini. Blogger aRz Mohd ada menyediakan perkhidmatan Photography perkahwinan, Vediografer dan buat Photobook. Menarik ni, kepada individu yang mengenali blogger aRz ni sila dapatkan perkhidmatan beliau. Inilah masanya kita saling menyokong. Sila lihat pakej aRz yang disediakan. klik blog aRz Mohd SINI dan dapatkan nombor akaun bagi menderma kepada Palestin juga terdapat di header blog aRz Mohd. Terbaik blogger aRz Mohd.

Pakej 1

1 Majlis Persandingan
1 Majlis Outdoor

1 Photobook 10x12 (20 pages)
1 Pendrive 8 GB
1 Frame 8R

RM 1800 1600 ( kira ada discount Rm 200 )

Pakej PreWedding

**tertakluk pada terma dan syarat

**Hubungi saya untuk maklumat lebih lanjut
**Pakej lain akan diupdate dari masa ke semasa
Whatsapp/call/sms : 011-27130797 - ha hubungi aRz ya...
Facebook Page : arzmohdhaniffa photography
ATAU Tinggalkan komen anda beserta no telefon anda.


Gambar cantik, Jurufoto gambar cantik, Pakej jurufoto perkahwinan, Wedding photographer, Prewedding, Engagement
Ini gambar photography by aRz Mohd. Menarik kan...
hubungi aRz dapat perkhidmatan dari blogger muda ini.

Nota : Blogger dan blog review selepas ini aka menyusul blog milik MV - All About Love - http://msvelentine.blogspot.com/

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

23 ulasan

semoga berjaya selalu blogger aRz..

Nampaknya aRz perlu tukar view profail kerana umurnya bukan lagi 28 tahun :-)

aRz moHa..siapa yg x kenal..dulu beliau antara top komentar di blog JM

Salam cikgu etuza. pertama sekali, terkesima saya saya membaca.

Terima kasih banyak cikgu etuza. Review yang amat beerti buat saya
Ruangan pakej juga turut di serta kan disini sedangkan saya belum update sepenuhnya.
Terima Kasih banyak Cikgu Etuza.

Review yang menarik ni Etuza.. salam tahun baru :)

cantik2 gambar kat blognya ..kan cikgu...

ASSALAM...WAH BAGUS SEKALI KHIDMAT YG DISEDIAKN BLOGGER INI...MINAT JG NK BUAT PHOTOBOOK KELUARGA...

Salam, wawa singgah cni..")

waahh, nasib baik dah kahwin..hihi

Hai aRz.. saya dah kenal, orangnya sangat peramah, nasib baik dah kahwin, kalu tidak bolehlah dijadikan calon menantu idaman, ahakkkk

Agak2nya kalu untuk rakan2 blogger, pakej tu ada diskaun tak?? (amboi UA, anak2 masih belajar lagi, kemain lagi weyhhh)

aik dah kahwin ke pula aRz ni..Umi ada gambar tak dengan dia ni ...)

Erkkkk tiba2 keliru sudah

aRz.. tolong bagi pencerahan untuk menjawab persoalan kami berdua?

Gambarnya saya xder, tapi rasa2nya dah kawinlah.. (Rasa lagi, hu3)

Wasalam puan wawa..kenal dengan dia pula kan..dah kahwin ..bagus ya blogger ni ..terkenal lah tu dia buat photography..

Arz moha tu dh kawin lah kak umi, beliau pernah story berkenaan anak nya dlm blog klau dia bujang dh lama JM masuk daun hahaha x lah gurau je

ok terima kasih Jm Etuza belum berapa gelidah blog aRz ni..dah pasti dah kahwin kalau tak ramai nak tau ni..maklumlah berbakat besar orang muda ni...tu sebab ramai nak kenal...)

tawar menawar adat berniaga ni UMI ..rasanya kalau aRz tahu tak ada masalah tu agaknya..cuba hubungi ..no phone ada kan watsap ja...))

Itulah JM, rasanya akak pernah baca kisah dia tapi bila Cikgu Etuza tanya, mulalah keliru..

Nampak gaya kena save no aRz..

dia dah ada anak sorang tak silap..ke bukan?kalau salah jangan marah Arz, confuse ngan blogger lain.huhu

ha'ah...betul lah tu seorang puteri yg comel

Krh ni aRz kerap kuark entri bd Puterinya yg comel

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (431) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (364) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger