Segmen Pencarian Bloggers & Bloglist Ikon Gratifying!

Segmen Pencarian Bloggers & Bloglist Ikon Gratifying!

Segmen Pencarian Bloggers & Bloglist Ikon Gratifying!
By Etuza

Adakah anda faham apa itu GRATIFYING
 yang hanya ada di Blog Etuza!

Jika tidak dan masih merasa pelik sila lihat banner 
Segmen Pencarian Bloggers & Bloglist Ikon Gratifying


Kali ini Etuza anjurkan buat pertama kalinya 
Segmen Pencarian Bloggers & Bloglist
Ikon Gratifying. 

Segmen ini bertujuan sebagai langkah Etuza
mencari bloggers dan blog yang akan Etuza masukkan 
ke dalam BLOGLIST Group Ikon GRATIFYING 
yang bermaksud Bloggers & Blog yang amat 
MENYENANGKAH HATI  kita semua.

Bloggers dan blog yang MENYENANGKAN HATI  kita
Bukan kah itu yang menjadi idaman setiap bloggers
baik lelaki atau wanita di Malaysia.
Blog yang menyenangkan itu tidak semestinya
RAJIN komen blog kita, tak semestinya
buat Entry setiap minit atau sebaliknya,
Tetapi blog yang dimaksudkan ialah
Bloggers & Blog yang benar-benar
Ceria, ikhlas dalam menyampaikan entry
dan tidak mahukan balasan apa-apa.
Boleh jadi juga blog yang sekadar bisu tetapi
penuh dengan informasi yang kita dambakan
sebagai blogger di Malaysia.

Suka komen, rajin komen dan komen membina
adalah bonus mark kepada seseorang bloggers 
dan blog dia. Faham kan!

Jadi jangan risau dan takut menyertai 
SEGMEN PENCARIAN BLOGGERS & BLOGLIST
IKON GRATIFIYING BY ETUZA INI.

( Bloglist Yang Sudah Ada Dalam Bloglist Tidak Dibenarkan Join Segmen ini, tetapi amat digalakkan untuk PROMOT segmen Etuza jika tidak keberatan Kerana Blog yang 1st Pertama Memaparkan segmen Etuza ini di onair akan mendapat habuan ( Hadiah hahaha cepat!!!!!! )Sekarang Etuza menunggu!!! Ikon Gratifying Yang Etuza Loving cepat alert ya ....)

Syaratnya Sangat Simple iaitu:-

Berlangsung dari 29Hb Nov - 01 hb Disember 2014.

!. Wajib Follow Blog Etuza ( Followers + Google + ) 
!. Catat perkatan "Join dan letak url alamat blog di ruang ulasan blog Etuza.
!. Letak tajuk " Segmen Pencarian Bloggers & Bloglist
Ikon Gratifying By Etuza 
!. Beri sebaris ayat pengertian anda tentang "GRATIFYING -MENYENANGKAN HATI"
!. Copy banner Segmen ini dan letak di blog anda. 
!. 5 Bloogers & Blog akan di masukkan ke bloglist Ikon Gratifying KESAYANGAN ETUZA nanti.Pilihan akan di nilai dengan cara Etuza.
Harap maklum!!

Simple Kan.



Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

37 ulasan

cikgu...saya akan promote segmen cikgu ni...

SAYA DAH TOLONG WAR2KAN KAT ENTRI SAYA CIKGU..:)

Entri 2 in 1, maklumlah dlm perjalanan, line ON OFF..

http://mimialya1.blogspot.com/2014/11/pagi-yang-mendamaikan.html?m=1

Alorrrrrr Cikgu, kami tak boleh joinlah ya?

Moga ramai rakan2 diluar sana seiring dengan kami.. (kemain lagi kamu UA, silap haribulan diturunkan pangkat, ahakkkk...)

@❤Kamsiah❤

Alhamdulillah syabas dan tahnia..huuuu!!! bijak memang bijak Madam kamsiah hari ini ya yang terpantas promotkan ..nah ni lah blog yang menyenangkan amat amat menyenangkan kan dah bantu promot tu...Etuza terlonjak happy hari ini Syukran

Tahniah Madam Kamsiah.. ( amboiiii saya dah terikut2 Cikgu pula daa)

assalam...kak akn tulis n3 segmen cikgu ni..

Semoga makin bertambah bloggers dan bloglist di ico gratifying tu ya Cikgu

kak umi dan kak Kam mmg DAEBAK!!!

@umi alya
Alhamdulillah ..taraa!!! wow julungkalinya dapat hadiah ni dia UMI !!!! malam ini kena datang cepat2 ya jemput tengok up kah hadiah dekat blog Etuza

@umi alyaumi panggil akak ja la hehe

Adindaku ada rupanya..

DAEBAK ke DAEBE, Madam Kamsiah, kasi pencerahan...

Semoga berjaya kepada semua yang akan join segmen nhe..

ya betul saya sokong !! ^-^

@umi alya umi..DAEBAK tu awesome..:)

@paridah

Asalam Paridah kena cepat kalau nak hadiah ya..dah ke tu ya...)

Sy mau join bolehkah? Hehe

kak umi, itu tandanya JM beri support :-)

cigu, nanti JM war warkan dalam blog ye

all the best kpd semua...

maaf... sedikit nk komen...sy alami kesukaran utk loading...ambil ms hmpr seminit...hrp2 dpt 'diringan' kn blog ini utk keselesaan semua...terima kasih... ;-)

Mungkin sebab line kot Khai sebab bagi saya, ok jer.. ( pinjam trade mark rakan kilauan emas kita, hi3..)

@❤Kamsiah❤

oic, terima kasih kak kam..

@❤Kamsiah❤

hi3, was2 sbb sayapun suka bahasakan diri akak tapi pastinya saya masih berpangkat 'adik' kepada kak kam..

@Khai♥Rin : anies
Asalam dek minta maaf pada masalah yang dihadapi ya, ada kaitan feng loding agaknya sebab Etuza memang hadapi masalah sebegitu apabila loading ternet tak kuat..

@Khai♥Rin : anies
Minta adik join segmen ya..boleh jalinkan ukuhuwa maya..inshaAllah

salam singgah sini cikgu...selamat bersegmen dan semoga berjaya...

@Carlz Jafran
Asalam Jaf sangat dialu-alukan ikut serta ya

Taip Join dan paste url alamat anda pada segmen ini.
contoh ini.
http://madey09.blogspot.com/2014/11/segmen-pencarian-bloggers-bloglist-ikon.html

saya join ye cikgu...

http://kameqdeanna.blogspot.com/2014/11/segmen-pencarian-bloggers-bloglist-ikon.html

assalamuallaikum, saya telah follow blog anda dan menuruti semua syarat di atas. :) Ini link entri mengenai kontest menarik ini: http://www.jomkenalislam.com/2014/11/segmen-pencarian-bloggers-bloglistikon.html

Assalam
Semoga berjaya untuk semua..tak rugi bila berada di dalam bloglist Etuza

Ala kita takleh nak join dahh ni Cikgu Etuza..Ok ok kita duk diam diam jer la hehehe ..All the best utk semua yang join ..TERBAIK la Cikgu Etuza..

Join<

Sempat lagi kan cikgu?

http://annursyuhadah.blogspot.com/2014/11/segmen-pencarian-bloggers-bloglist-ikon.html

ala dah terlambat hihii panjngkan lg segmen ni

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (451) Ceritaku (441) Agama (394) Berita (390) Dunia Blog (341) Promosi. (320) Doa (317) Info Lelaki (280) Tips Blog (273) Pengalaman (247) Anak (233) Pendidikan (220) Nasihat (214) Kasih sayang (198) Rasa Bahagia (187) Berita Keningau (185) Hadiah (163) Pelancongan (143) Alam Semulajadi (131) Gambar (124) Sejarah (113) Ekonomi (112) Segmen (108) Keluarga (100) Blog (79) kesihatan (75) Tentang lelaki (74) Isu Semasa (59) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (53) Bunga (45) Resipi (41) Motivasi (39) Cari Makan (38) Nilai Moral (36) Budaya (35) Percutian (34) Award (31) Masyarakat (31) Herba (30) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Haiwan (26) Harijadi (26) Promosi Nuffnang (26) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (11) Makanan (10) Petua (10) Kalender (9) Lanskap (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Elken (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Restoran (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger