Mozek Cerah Untuk Lantai Dalam Rumah

Mozek Cerah Untuk Lantai Dalam Rumah 

 Asalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat malam semua.

Mozek Cerah Untuk Lantai Rumah..

Mozek putih corak cerah menjadi pilihan untuk lantai dalaman rumah sangat disukai masa kini. Memilih mozek atau tail untuk lantai rumah kadang kala bisa rumit apabila terlalu banyak pilihan di depan mata. Semua cantik dan menawan. Cuma memilih mozek cerah pada ruang lantai dalam rumah adalah pilihan yang bijak.

Baru-baru ini Etuza dan dua orang adik Etuza datang ke hardware kedai peralatan binaan rumah dekat jalan Bariawa  iaitu Kedai Kiong Sinn Trading, Padasa Commercial Complex, Keningau, Sabah. Memang jadi rambang mata jika datang ke tempat ini untuk membeli tail atau mozek atau ada juga orang menyebut mar mar.

Beli mozek untuk lantai rumah baru ibubapa Etuza. Rumah lama dirobohkan dan dibarukan. Niat untuk hadiah istemewa buat ibubapa yang melahirkan kami 8 adik beradik. Semoga mak dan ayah senang tinggal di rumah baru setelah disiapkan tidak lama lagi. 

Etuza hendak berpesan pada genarasi muda, rancnag lah kewangan anda dari sekarang. Menyimpanlah untuk tujuan masa depan seperti membina rumah baru nanti.

Harga zink spandik, besai untuk atap, simin dan sebagainya semakin naik harganya. Berbanding Etuza membina rumah pada tahun 2003 masih murah dan mudah dapat jenis kayu serta bahan kongkrit, kini tahun 2021 alaf baru harga part rumah amat mahal harganya. 

Mozek untuk lantai rumah mak ayah..

Catat Ulasan

4 Ulasan

 1. Alhamdulillah..pasti mereka gembira bila anak2 berpakat mengantikan lantai rumah

  BalasPadam
 2. Betul tu, sekarang harga rumah mahal. Isi dalamnya pun mahal juga

  BalasPadam
 3. Semoga urusan memasang mozek untuk lantai rumah emak dan ayah cikgu berjalan lancar.

  BalasPadam
 4. Sejak PKP ini, harga bahan2 binaan memang naik melambung
  Ada yang hampir 100 % kenaikannya

  BalasPadam

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.