Carta Top 3 Pengkomen Di Blog

Carta Top 3 Pengkomen Di Blog

Carta Top 3 Pengkomen Di Blog

Masihkan menjadi hit apabila entri blog seperti ini.
Hebat mereka di persada maya..orang ni ramah tamah. Terima kasih mewarnai blog Etuza menerusi ruangan komen di blog.
Top  1
Header Blog Khir Khalid
Klik KK - Melihat Tampilan Blog KK

Gambar hebat blogger Khir Khalid .

Sedikit keterangan siapa Blogger KK ini..
Maaf ya KK, Etuza copy paste apa yang benar selepas Etuza baca biodata anda. 
Seorang usahawan sosial dan perunding pembangunan program motivasi sosio pendidikan dan pemerkasaan modal insan dibawah entiti social enterprise Khir Khalid Resources. Penulis blog dan konten digital (content writer) kepada rakan industri, agensi dan institusi di Malaysia.

Top 2

Blog DAIRI HIDUPKU 

Biasanya Blogger ni gelarkan diri nya UMI.
Boleh klik blog Dairi Hidupku..
( peminat tegar blog Etuza ke?  Gurau ja ya Umi Alya )

Top 3

Etuza memang suka sangat tampilan gambar bunga herba dan hasil ternakan WP dalam blog. Tak percaya klik lah header blog WP Warisan Petani di atas tu.

Seorang petani yang mengusahakan pelbagai tanaman dan ternakan. Cintakan alam semula jadi dan kehijauan. Berkongsi pengalaman bekerja di kebun dan dalam bidang ternakan sebagai hobi dan sumber pendapatan.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

7 ulasan

Mari ucapkan tahniah pada 3 blogger hebat ini

Alhamdulillah....tahniah dan moga ukhuwah terus erat biarpun di alamaya...

Ya Cikgu, peminat tegar Etuza Warna Warni Kehidupan..

Bukan minatkan Cikgu, jenuh pula saya nak bersoal jawab dengan Mama😆😆😆

Wah2x, bertuah UA, selalu disebut dlm blog cikgu etuza ni

UA tak pernah ke bawah tau..so terima kasih ya Umi Aliya

Alhamdulillah, terima kasih cikgu Etuza. Terharu dan segan pula bila tengok gambar sendiri hihii. Semoga ukhwah sentiasa diberkati.. aamiin.

Tahniah juga buat rakan2 lain yg tersenarai :)

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Label

Ceritaku (542) Agama (530) Ucapan (490) Berita (421) Doa (384) Dunia Blog (381) Promosi. (361) Info Lelaki (344) Pengalaman (298) Tips Blog (291) Anak (289) Pendidikan (277) Nasihat (243) Kasih sayang (239) Pelancongan (236) Berita Keningau (214) Rasa Bahagia (203) Alam Semulajadi (199) Hadiah (181) Gambar (162) Keluarga (145) Sejarah (134) Ekonomi (129) Segmen (124) Blog (112) kesihatan (95) Percutian (85) Tentang lelaki (76) Bunga (72) Cinta (60) Isu Semasa (59) Motivasi (59) Tumbuhan (56) Rumah tangga (55) Budaya (53) Makanan (52) Resipi (50) Nilai Moral (47) Cari Makan (42) Masyarakat (42) Haiwan (38) Sahabat Blog (38) Herba (33) Award (32) Promosi Nuffnang (32) Harijadi (31) Perkahwinan (31) Sajak (31) Kucing (30) Sekolah (29) Sukan (27) Kata Madah (25) Artis (23) Tips (21) Rasullah SAW (20) Seni (20) Lanskap (19) Restoran (16) Iklan (14) Majlis Kahwin (13) Tazkirah (13) Masjid (10) Petua (10) Wordless Wednesday (10) Hari Jumaat (9) Kalender (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Elken (7) Grafik (7) Pantun Melayu (7) Anak Buah (6) Kuiz (6) Politik (6) Takziah (6) Hari Raya (5) Ikan (5) Jantung (5) Kereta (5) Universiti (5) Buah (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Cuaca (2) Rumahtangga (2) Tahun Baru (2) Umrah (2) BRIM (1) Laman (1) Teknologi (1) Tutorial (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger