Updated Penyertaan Segmen Pencarian Bloggers & Bloglist Ikon Gratifying!

Updated Penyertaan Segmen Pencarian Bloggers & Bloglist Ikon Gratifying!

Anda klik banner 2 kali dan right tekan & Copy 
Join, Segmen past url di halaman ulasan ini
Harap Maklum..

Bermula sejarah Bloglist Gratify klik SINI 
Klik SINI Pelancaran Segmen Etuza 



Bloggers dan blog yang berjaya menyertai Lihat Senarai....adakah anda seterusnya!Tamat pada 01 Disember 2014
1.http://kameqdeanna.blogspot.com/2014/11/segmen-pencarian-bloggers-bloglist-ikon.html 
2. http://www.jomkenalislam.com/2014/11/segmen-pencarian-bloggers-bloglistikon.html 
 3.http://karyaku-paridahishak.blogspot.com/2014/11/segmen-pencarian-bloggers-n-bloglist.html 
4. http://mimialya1.blogspot.com/2014/11/pagi-yang-mendamaikan.html 
   5. http://kamsiah-yusoff.blogspot.com/2014/11/resepi-kerabu-sotong-ala-thai.html


6. http://srikandiofficialblog.blogspot.com/2014/11/segmen-pencarian-bloggers-dan-bloglist.html?showComment=1417317610645#c6752293378831546321

7.http://jarimanistravel.blogspot.com/2014/11/autumn-at-seoul-busan-shopping-time-1.html

8.http://annursyuhadah.blogspot.com/2014/11/segmen-pencarian-bloggers-bloglist-ikon.html#comment-form

9. siapa seterusnya..9.10 amat - amat diharapkan ya

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

21 ulasan

Link saya xderpun Cikgu?? ha3..

Pagi2 bikin kecoh kat sini, adoiiii..

Good luck buat kalian bertiga.. Moga berjaya..

@umi alya
dah update lagi UMI tadi low slow ..kita tekan lah terbitkan blog..jadi lah baru 3..blog yang promot pun kena promot sekalian ya..bawa 1 blogger ya

Saya cuba tag seorang teman blogger tapi tak tau le dapat join ke tak sebab line sana kurang baik..

http://puankutu.blogspot.com/?m=1

Blog saya tak perlulah promote Cikgu, tadi saya gurau jer, kan ke dah ada dalam list tu..

@Etuza Etuza

Mungkin rakan blogger kita Nor Azimah dah bagi link tapi biarlah saya ulang semula link dia, takut terlepas pandang..

http://srikandiofficialblog.blogspot.com/2014/11/segmen-pencarian-bloggers-dan-bloglist.html?showComment=1417308238554&m=1#c2921304071485680784

@umi alya

Umi tak apa ..ni segmen saja ya..kalau ada yng nak follow blog tapak tangan nyiru ditadakan..

@umi alya

ahakss...dahsyat...1 entri 5 kali komen ahahaah

Cikgu Etuza

JM mmg x faham, jika blogger dah tersenarai dalam icon Gratify tu perlu ke join lagi..kak Umi dan kak Kam, keduanya mmg dah tersenarai dalam Icon tu

Mohon maaf JM x join kerana sudah memenuhi syarat yg di berikan

1. Already jadi follower blog
2. Already my blog nama dah tersenarai dalam Icon Gratify

JM belum berkesempatan utk war-warkan dalam blog...hari ni kan cuba buat

Bukankah JM icon akak?? ahakkkk..

Bukankah kita semua diibarat "ANAK EMAS" Cikgu Etuza?? berkali2 tersenarai.. hi3

Kita semua tak.perlu join, sekadar tolong promote, ala2 lebih kurang "promoter" di Pasaraya, bantu Cikgu Etuza..

Terima kasih terima penyertaan saya :)

@umi alya

BETUL tolong promote tetapi kenapa Cikgu Etuza masukkan klist blog kak Kam dan Kak Umi Alya dalam list ..ahaha..itu sbb JM x faham. Sepatutnya list mereka yg join dan tiada ladi dalam Icon Gratify

Cigu Etuza, berapa org yg join segmen ni...JM baru berpeluang war-warkan dalam blog JM tadi dalam entri terbaru. Semoaga ada ramai yg berminat untuk join segmen ni

@Jari Manis
JM nak ramai ..pun boleh ..Jm merangkap buat promot segmen etuza tu, jadi etuza masukkna dalam list tu untuk promot blog url JM juga..baru win win kata orang. tapi JM sila ikut umi bawa seorang blogger sertai ada masa lagi esok ya..

alamak! ahahaha ajak seorang blogger sertai..dah mcm konsep MLM hehehe...itu JM x berani jamin coz bagi JM biar dorang join ikhlas dari hati dan minat

asalam kalau macan i dah 8 yang join termasuk yang promot minta lah sangat ada dua lagi genap ke 10 penyertaan..tak kan tak sudi ada juta kan blogger Malaysia..i'm sorry

saya terlepas segmen ni...maaf program jbtn bnyk hujung tahun ni...

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (431) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (364) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger