Akan Wujudkan Bloglist Gratify ( Gratifying )

Akan Wujudkan Bloglist Gratify ( Gratifying )

Wow!!! Posting Cat ni lawa kan..
Kucing comel ni macam pandai tul posting..
very sporting macam tulah kelihatannya.
Mata bagaikan bersinar sinar..penuh makna tu!


Sebenarnya Etuza selaku admin blog Pesona & Mustika berniat akan membuat satu BLOGLIST khas yang Etuza kumpul dalam kumpulan  Bloglist GRATIFY  yang bermaksud yang amat menyenangkan, yang ingin menyenangkan hati sendiri atau juga mereka yang ingin menghilangkan rasa ingin tahu, berpuas hati dan mereka yang berasa puas hati setelah mengetahui melalui pembacaan mereka.

Apabila team Bloglist Gratify ini Etuza wujudkan pastinya akan memudahkan Etuza mengenal pasti blogger dan blog mereka yang sering drop komen ke blog Etuza ini. Blogger yang terpilih itu pastinya blogger yang benar-benar membaca apa juga cerita manis pahit atau tawar kelat nya tiap entry Etuza, meraka akan tetap drop komen pada setiap entry itu. Etuza bukan kemaruk nak baca komen para blogger, tetapi Etuza berkeyakinan tiap Entry Etuza dalam blog ini pasti ada yang drop komen. Etuza tahu mereka ikhlas dan mahu terus mengikuti apakah entry2 baru Etuza. Inilah cara Etuza hargai blog dan blogger tersebut dengan mengumpulkannya ke satu lokasi dalam BLOGLIST GRATIFY. Bestkan..dan Etuza akan pilih blogger dan blog yang selalu datang ke blog Etuza ini. ( Jika ada rezeki hummmmmm!!!! cuba ya..bertahan pasti ada rezeki buat yang ikhlas dalam Bloglist Gratify ini.

***** Empat blogger Wanita yang Etuza dahulukan berjaya memasuki RUMAH BLOGLIST GRATIFY ialah :-





Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

29 ulasan

tahniah la..kepada yang terpilih...

yeayyyyyyyyyyyy nama kita terpilih (ishhhhhhhh cam budak2, hi3), terima kasih cikgu etuza..

Assalam..
Terbaik la Etuza sebab selalu menghargai sahabat blogger yang singgah ke blog Etuza.

salam pagi...comelnya meow...kak juga dh bloglist blog etuza kat blog kak...senang nk enter bila ada n3 baru...tq nmpak ada blog kak terselit kat sini...

Wasalamualaikum semuanya...ya tahnia yang berjaya kan. Itu usaha mereka tampil cemerlang di Blog Etuza..cuma tercari2 agaknya Madam Kamsiah bizzy kan..entry baru dia belum ada..
semoga kamsiah tampil untuk lebih tahu..

Salam singgah sini cikgu...tahniah kepada mereka2 semua...

Wahh tahniah pada yang telah berjaya

All The Best Buat Mereka Semua

Hehehe nanti letak Lya sekali ya hahahha

Yeayyyyyy!!...nama bunda pun ada yeayy!!..(sorang lagi cam bebudak tadika..he3x)

kalau terpilih tu satu kelebihan lah ... mrk mmg peramah .

Assalamualaikum cikgu
pertama kali terjah ke sini. tau blog cikgu dari blog JM
Wahh...JM terpilih
Tahniah kepada semua yang terpilih : )

Assalamualaikum cikgu
Pertama kali jenguk ke sini, tau blog nie dari blog JM
Wahh...JM terpilih ..Tahniah
Tahniah kepada semua yang terpilih : )

Cikgu ...terima kasih..ingatkan JM x masuk dalam list hihi

psst..hadiah Cikgu dah sampai pagi tadi..lompat bintang JM tau suka sgt!!!! terima kasih...nanti nk up dalam entri :-)

Cikgu Etuza ni mmg menghargai pembaca lah...JM doakan semoga blog cikgu nanti akan lebih di kenali ramai amin..dulu pun JM menapak pastu berjalan dan skrg baru berlari

thank you cikgu .... maaf sbb lama tak bw disebabkan modem rosak ... saya tunggu anak lelaki saya pulang esok untuk repair. insyaAllah.

Tahniah kepada yang terpilih...

@❤Kamsiah❤
Terima kasih madam kamsiah..semoga urusan dimudahkan ya, memang payah nak berblog bila modem rosak..kena sabar ya

@Belog Santai
Blog santai mana lah tahu kan tersenarai pula...

@Jari Manis
Syukur alhamdulillah..risau semalam jika tak sampai Etuza doa dan doa.ya Allah syukran sebab hadiat tu istemewa buat blogger malaysia yang firt etuza realisasikan..

@miesha

Ya blog JM icon gratify- yang menyenangkan kita semua..bila begitu semua pun puas hati kan...terima kasih ke blog etuza

Alhamdulillah ..TERBAIK ..semakin maju ..

@Vee Sandi
Ya tahnia kita ucapkan..vee S try ya..

@Bunda a.k.a KN

Bunda memang layak terpilih...kan ada buktinya..kita nak yang benar2 cemerlang, biasa Etuza randum nak pilih bloglist..sekarang ni bukan nak pilih2 tapi pilih yg blogger cemerlang ..ha Bunda lah yg layak antaranya..

@umi alya
Umi memang pun melekat dah header ni di minda etuza. online ja ha ni lah blog nak tengok hehehe suka kan ada pengunjung blog..hehehe tahnia ya..

@Bunda a.k.a KN

Ingat saya sorang jer cam budak2, hi3

TAhniah kepada blogger Akif Imtiayaz kerana berjaya terpilih dan syabaz juga buat cikgu kerana berjaya update entri setiap hari. Jika JM x dpt blogwalkng setiap hari harap maaf ya in sha Allah jika ada masa terluang JM datang terjah secara pukal ya :-)

agak2nya saya boleh bertahan tak?? hi3

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (434) Ceritaku (418) Berita (380) Agama (369) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (295) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (204) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (180) Berita Keningau (175) Hadiah (150) Pelancongan (130) Gambar (120) Alam Semulajadi (117) Sejarah (104) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Percutian (25) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger