Sengit 4 Blogger Bertaruh Nasib Proses Undian Malam Ini

Sengit 4 Blogger Bertaruh Nasib Proses Undian Malam Ini

Syabas! & Tahniah!
4 blogger & blog 
full mark! 10/10..
Tengok rama-rama menghantar markah!
Cepat-cepat kutip markah tu..
dan sila bawa dalam doamu..
InshaAllah kalau itu rezeki mu
milikmu tak kan kemana..
Berdebar ni nak cabut nama
no 1,2 dan 3..ke 4 tu
secara langsung saguhati pertama..

Umi Alya, JM, MV dan Lya..
bertuah anda ya masuk akhir
anugerah ini! berdoalah ya malam ini
pengumuman keputusan...

Sebelum Etuza of line, Etuza memohon maaf kepada 7 blogger lain yang menyertai kerana jawaban anda di bawah 8/10 ya. Hanya 4 blogger di atas sahaja yang nampaknya bersaing untuk mendapatkan tropi sponsor Etuza itu.
Nanti sebelum keputusan di umumkan terlebih dahulu Etuza akan beri jawaban sebenar pada kuiz tersebut dan semua 11 blogger itu kena semak jawaban masing-masing termasuk yang 4 blogger dan blog di atas ya. Ha baru dapat tugasan semak sendiri jawaban anda. Puas hati kan...Etuza sebenarnya sangat berdebar ni. Ok nak off kejap ya nak solat maghrib.Jumpa lepas ini jangan kemana-mana nanti terlepas anugerah tropi ni.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

10 ulasan

Tahniah kpd 4 peserta yg berjaya ke pertandingan akhir. Dan double tahniah kepada peserta yang memenangi pertandingan yg sangat sengit ini....

@JR
Ya JM sengit juga kena ambil proses juga bukan mudah..jg

Alhamdulillah berjaya jugak ke [eringkat akhir ..Takpe kita bersaing secara sihat ...All the best utk semua ..

Wahh...blogger kak Umi Alya, Akif dan MV!!! mereka mmg hebat...ofcoz JM tempat ke empat hehehe...ok2...Tahniah buat mereka kerana masuk saringan terakhir

@umi alya

JM dapat rasakan akak salah seorang yang akan pegang trofi tu nanti hihihi

tahniah..tahniah...
ehh lain kali buat la agi ya cikgu..

@Jari Manis

JM MV lah yg keempat..hahaha

@Jari Manis

memang ramalan mu benar belaka JM

top 4..oklah dari tiada kan.hihi

semoga banyak lagi contest seperti ini cikgu etuza

Tahniah 4 blogger yang berjaya

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (430) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (363) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (292) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger