Salam Takziah Buat Keluarga Thasa

 Asalamualaikum & salam Sejahtera

Malam sabtu hari ini ada kesempatan untuk melawat rumah maya Etuza di web internet. Dalam beberapa hari agak penat dan badan ini perlu beradu rehat dan relexkan minda. 

Cuma terasa badan rasa bertambah tidak sihat apabila terlalu melayan rasa nak tidur. Ingatan untuk online juga tidak kesampaian. Lalu Etuza pilih dahulu untuk relek dan tidak online. 14 dan 15 November 2021, Etuza berada di Kota Kinabalu, Sabah atas urusan yang mendesak untuk Etuza ke Kota Kinabalu. 

Klik bloglist kegemaran, dan pasti akan klik blog DETIK-DETIK INDAH DALAM HIDUPKU. Tersentak seketika kala melihat paparan blog Puan Kamsiah Yusuf. Rupanya blog sepi blogger ini, ada sebabnya, inilah jawapan kepada pertanyaan di minda Etuza. Blog yang kami nantikan entri barunya.  Arwah meninggal pada 01.November 2021.  Innalillahhi wainnailaihi rojiun (alfatihah)
Copy gambar ini di Blog DDIDH
Semoga arwah Blogger Puan Kamsiah Yusuf
di tempatkan di sisi orang - orang beriman.
Salam takziah kepada keluarga Thasa, anak perempuan arwah yang pernah Etuza kenali menmerusi catatan di blog arwah. Menceritakan Thasa anak cemerlang yang dibanggakannya, disayanginya.
Semoga keluarga Thasa hadapi saat kehilangan dengan tabah dan sabar. Kita semua pasti kembali. Damailah ibu Thasa di alam baru. Kita hadiahkan alfatihah. Pasti Allah kabulkan doa kita dan arwah mendengar doa kita padanya. InshaAllah,

Catat Ulasan

7 Ulasan

 1. Alfatihah,,kita ramai2 doakan arwah semoga diampuni dosanya ,Aamiin

  BalasPadam
 2. Al-fatihah buat arwah. Memang tak sangka kak kamsiah dah tak ada. Semoga roh arwah dicucuri rahmat.Amin...

  BalasPadam
 3. Terkejut sangat.. moga roh Kak Kamsiah bersama mereka yang beramal soleh

  BalasPadam
 4. Sama, saya juga terkejut..tak sangka arwah pergi...

  BalasPadam
 5. Innalillah. Patutlah lama blog arwah menyepi. Al-Fatihah dan doa untuk Kak Kamsiah

  BalasPadam

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.