Rangkuman Rekayasa Kreatif Pelajar PdPR

 Rangkuman Rekayasa Kreatif Pelajar PdPR


Asalamualaikum dan salam sejahtera, kepada semua blogger Malaysia, kepada pembaca maya walau dimana anda berada. Baru ada kesempatan update blog, setelah seharian ada saja tugasan kehidupan di hadapan dan perlunya tindakan menyelesaikanya.

Blog, platform yang terbaik untuk kita salurkan informasi bergambar. Justeru setiap blogger pasti ada keinginan untuk sentiasa tampilkan banyak perkongsian yang dianggap bermanfaat kepada ramai pembaca. 

Antara yang menjadi banyak mengisi data smart phone anda ketika ini ialah perkongsian pelajar atau ibubapa dari segi gambar dokumentasi dan pembuktian anak atau pelajar di rumah melakukan pembelajaran dan menerima pengajaran dari guru sekolah. 

Tidak kira apa cara guru salurkan P&P kepada murid atau pelajarnya itu tidak penting. Tetapi PdPR di rumah kediaman berlaku setelah adanya dorongan guru dan sampai kepada murid atau pelajar maklumat PdPR dengan menggunakan smart phone anda.

Melalui gambar yang dikirim maka Etuza merasa tertarik agar moment atau situasi gambaran belajar dalam program PDPR  ini elok dikongsi dalam blog Etuza. mana lah tahu ada rakan guru merujuk nak gambar realiti PdPR, maka detik itulah Etuza bersuara tunjuk dimana adanya gambar PdPR diperolehi. Sudah pasti Etuza telah memudahkan kerja kawan-kawan guru lain. Menarik kan.

Baiklah mari kita lihat gambar Rangkuman Rekayasa Kreatif Pelajar PdPR sesi 2021. Jom..

Rangkuman Gambar PdPR pada 13-10.2021

Ramgkuman gambar PdPR pada 12.10.2021


Gambar PdPR pada 11.10.2021

Rangkuman gambar PdPR pada 14.19.2021

Rangkuman gambar PdPR pada 15.10.2021

Terbaru rangkuman gambar PdPR pada 25.10.2021

Catat Ulasan

2 Ulasan

  1. Terbaik la cikgu. Terus mengajar anak bangsa walaupun dalam kaedah pdpr. terus cekal. Tahniah!

    BalasPadam
  2. PKP membuatkan cikgu dan murid menjadi kreatif dari kebiasaan.Benarlah dalam musibah ada hikmah

    BalasPadam

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.