Ubi keladi Yang Kualiti

Ubi Keladi Yang Kualiti Salam Isyak, Salam Blogger Malaysia, Salam Teman Pembaca Maya dan Salam Sejahtera semuanya walau di mana anda berada.

Rimbun dedaun keladi ini, apabila keladi cukup dijaga dan dipelihara. Disiram pada waktu sesuai dan di letak baja penyubur. Tetapi anda harus ketahui bahawa

 

Bunga Keladi mempunyai Ubi yang seharus kita potong dan jadikan kepada beberapa bahagian untuk di semai semula. Ini bertujuan membiakkan keladi yang cukup indah untuk kita lihat, kita nikmati keindahan corak keladi yang ada berbagai corak dan dedaunnya.

Untuk pengetahuan pembaca maya, Bunga Keladi yang terdapat dalam gambar Etuza kongsikan tanaman Bunga Keladi sahabat Etuza di Keningau. Mereka adalah sepasang suami isteri yang memiliki minat dan hobi yang sama iaitu suka bercucuk tanam khasnya bunga-bungaan yang mereka tanam di halaman rumah sahaja. 

Dan menariknya ialah Bunga Keladi milik sahabat ini semakin membiak dan bertambah banyak untuk dijual. Ini kerana BRAND UBI KELADI ini bukan Bunga Keladi sembarangan tetapi Bunga Keladi import dari negara luar atau dalam negera ini.  Terdapat beberapa jenis keladi luar biasa corak ini mencecah RM400 harganya ketika sahabat Etuza membur pelbagai jenis spesis Bunga Keladi.

Beginilah hasil Bunga Keladi apabila ubi keladi itu dijaga dengan sebaiknya dan bijak ketika mendapatkan ubi keladi yang bermutu tinggi. Jemput tengok keindahan bunga keladi yang Etuza copy paste dari Group Whatssup. 

Catat Ulasan

2 Ulasan

  1. macam-macam corak dan warna bagi yang meminati mesti tak lepaskan peluang...
    dana kalau keladi suka yang keladi boleh makan tu je cikgu heheheh... kalau keladi hiasan ni suka tengok tapi tak suka nak bela

    BalasPadam

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.