Santai Makan Di Gazebo Atau Anjung Seri Di Laman Sendiri.Ayam Masak Kurma Suri Hati.

Air minum dari Sun Velly..

Santai Makan Di Laman Di Gozebo Sendiri.

Cuti sekolah sedang berlangsung sejak 20.12.2025 sehingga kini. Ramai keluarga telah membuat perancangan bercuti semasa cuti sekolah.Memang ini lah masa kesempatan untuk berehat, bersiar-siar bersama kaluarga agar keluarga bertambah erat dan terjalin rasa bertanggjawab.

Bagi keluarga Etuza cuti sekolah memang bayak masa berada di rumah dengan kegiatan atau aktiviti mengisi lapang  tanpa pergi jauh. Rumah Etuza agak bersendiri maka boleh lah santai. Oleh itu kami manfaatkan kebersamaan dengan makan di luar rumah iaitu di Gozebo atau yang Etuza selalu gelar mini
Anjung Seri. 

Suri hati menyediakan sajian atau juadah kami makan bersama-sama dan dibawa ke Gozebo ini. Alhamdulillah anak-anak yang ada bersama  merasa gembira makan santai bersama di luar rumah. Sambil menikmati udara segar dan melihat berbagai bunga dan herba di laman. Memang terasa sangat aman dan dan damai. Alhamdulillah semua ini adalah anugerah Allah yang satu.  Selamat membaca dan jumpa lagi di lain artikal.                                                                                                                                                                 
Ayam masak kurma, suri hati..

Suri hati sempat masak kuih hirisan sukun, sedap lembut ja makan..

Makan di laman sendiri, di Gozebo atau Anjung Seri di luar rumah..

Catat Ulasan

0 Ulasan