Pencarian Hits Blogger Aktif Sepanjang Masa

Pencarian Hits Blogger Aktif Sepanjang Masa

Asalamualaikum salam sejahtera kepada teman blogger Malaysia, terutama kepada blogger yang seringkan diri mengklik blog Etuza Warna Kehidupan. Rindu hendak bertamu di laman maya, pasti akan keudara catatan maya berbicara. Untuk semua pembaca maya. Untukmu yang sedang membaca. 

Blog Etuza masa ini masih dalam terumbang ambing di landa badai, ada pula ombak laut di alam udara maya pada. Sebabnya tangan dan jejariku sendiri menjemput badai taufan tersebut hingga blog Etuza bergelora. jatuh header pengatas yang penuh warna-warni dan abstrak itu. 

Header Islamik pengatas blog Etuza sangat sayang, suka dan agak segar tampilan dengan headear yang telah di hadiahkan oleh SESORANG BLOGGER MALAYSIA.Sayangnya blogger itu menghilang tidak dapat dikesan oleh radar maya.

Abstark Award Ciptaan Etuza sendiri.
Award ini akan diUP GRED KAN..agar lagi segar tahun 2021.

Pada masa ini, blog Etuza dalam pembaikan, namun Etuza tidak dapat janjikan bila siapnya. Tetapi akan terus memperbaiki setakat mampu. Sekurang-kurangnya ada header pengatas yang menarik dan berwarna dan ada bloglist yang hidup segar bersama blog Etuza ini.

Dan paling Etuza hendak sekarang, ialah Etuza sedang mengesan bloggger dan blog yang akan Etuza masukkan ke  dalam BLOGLIST HITS 10 BLOG AKTIF SEPANJANG MASA. Ada Etuza kesan sejak lama dan blogger tersebut melekat dalam blog Etuza tetapi tunggu satu persatu Etuza akan masukkan. 

Etuza akan masukkan blog yang hebat seperti blogger itu RAJIN KOMEN di blog kita. Pada Etuza blogger yang aktif komen itu dari segi positifnya mereka blogger yang jiwa dia hidup, ikhlas dan peramah mesra maya. Best tu.

Tampilkan dirimu sebagai pemblogger maya yang AKTIF membuat catatan bernas, memberi manfaat kepada ramai orang. PENGKOMENTAR yang aktif sebagai POMOTIVASI sesama rakan blogger. Pengklik iklan dalam blog kita ( mana tahu tiba-tiba klik iklan). Blogger yang menceriakan halaman blog kita di ruangan komentar.  

JUSTRU itu rebutlah peluang menjadi antara 10 HITS BLOG AKTIF SEPANJANG MASA  dan 10 Blog Aktif Sepanjang Masa. Salam sayang dari Etuza.

 

Catat Ulasan

20 Ulasan

 1. Blogger baru sil follow blog Etuza..uasah malau dan segan ya

  BalasPadam
 2. semoga segera selesai pembaikian blog etuza ya

  BalasPadam
 3. happy blogging dengan maksud terbaik n sukses

  BalasPadam
  Balasan
  1. InshaAllah...pasti akan tercapai juga niat nak mesra maya

   Padam
 4. Balasan
  1. Asalam DR..rajinlah ya...Tahniah anda telah terpilih, blog DR dalam bloglist hits sudah tu

   Padam
  2. TQ, Bang.. Semoga mengukuhkan lagi ukhuwah yang terbina.

   Padam
 5. Assalamualaikum. Jom bertukar2 blog list dgn abam kie? Thanks.

  www.zukidin.com

  BalasPadam
  Balasan
  1. Tahniah blog cg Abam K terpilih..tahniah..teruskan usaha, teruskan hits ya

   Padam
 6. nampak nama blog dana dekat hits top blog sepanjang masa, terima kasih cikgu...

  Moga blog cikgu akan selamat dibaiki seperti sebelum ini...

  BalasPadam
 7. Terima kasih senaraikan blog saya. Semoga msalah template blog cikgu akan pulih

  BalasPadam
 8. semoga dipermudahkan urusan cikgu untuk pembaikan blog 😊

  BalasPadam
 9. Gayanya nama saya sudah cicir dari list Hits Blogger Aktif, maklumlah sekejap ada, sekejap menghilang, ha3

  BalasPadam

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.