Oh Google Kita Terima Kasih

Oh Google Kita Terima Kasih

Oh Google Kita  Terima Kasih 
Terkejut Oh Google & Blogspot 
Terima Kasih...
Graf paparan halaman Blogger
Paparan grafik blog Etuza hari ini benar2 mencanak ke angka 3000
paparan ...untuk hari ini..Subahanllah kalau bukan Google Search..
dan Blogspot ..Terima Kasih dari Etuza untukmu Google..
KepadaMu Allah Etuza lafazkan kesyukuran kurnia
Mu juga nikmat berblog luar biasa ini, Etuza dapat rasakan
kuasa SEO blog yang Etuza selalu pelajari...



Cintaku pada Blog kian naik dan naik..
Seiring dengan perasaan AMAT BERSYUKUR  adanya
TEMAN blogger yang baik huuuu semua yang baik
belaka TEMAN blogku ..awak kan huuuu! TERBAIK ..
Terima kasih klik blog pinggitan Etuza ini ..

Tengok aksi Google Search SEO hebat kita seluruh Dunia Maya..
Tak nampak ini SEO hebat ..anda blogger rugi kerugian besar..
sebab tak nampak permainan GOOGLE membantu SEO  blog kita semua.

Pertama kali melihat paparan GRAFIK blog
mencecah angka 2000 ke atas hampir 3000..wow!!! rasa terkejut..
Nak lagi upkan..patutlah blogger otai seperti blogger HH  yang lainnya..
selalu katakan SEO blog..rasa nampak dah Etuza perasaan happy
terlalu BERSYUKUR...SYUKRAN YA ALLAH...


UCAPKAN ALHAMDULILLAH
BERSYUKUR KITA KEPADA ALLAH...

lalala.....lupa lirik lah pula nasyid Raihan ni..
Tolong bantu..
( nantilah search kat GOOGLE mantop ni )
( ala tak hafal lah pula nasyid Raihan ni- Siapa nak bantu
 lirik Nasyid ni dapat hadiah...)

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

17 ulasan

Syukran padaNya nikmat berbelog!

tahniah etuza! dah dua minggu abe kie x BW sbb line x de sbb banjir besar melanda kelantan. abe kie dah letak link etuza di blog list....happy new year!

Tahniah Etuza
Tumpang gembira. Nak tumpang trafik sikit... hehehe

Tahniah buat Etuza. Syukur. Ni juga sebab Etuza rajin berkunjung ke blog sahabat-sahabat lain

Sepatah kata dari kejauhan.. Wowwwww!!!!!!!!

Tahniah Cikgu, gayanya makin ramai yang sudi ke mari

Tahniah. Jadikan ia satu kelebihan untuk dakwah di 2015 ini.

tahniah...tahniah...semoga berterusan angka tu..

Assalammualaikum... etuza,

Tahniah .. ok. Terbaik lah traffik etuza dan mula diterima ramai.. sebab etuza rajin dan komited dalam berblog moga berjaya k...

mselim3

Tahniah cikgu! InsyaAllah...jika cikgu teruskan momentum, pasti graf itu akan terus menaik! Tumpang gembira :)

yui pun sronok berblog =)

semoga terus berjaya cikgu etuza

Tahniah CIkgu Etuza..Semoga 2015 menjanjikan kejayaan yang lkebih baik utk blog CIkgu Etuza..

wahhhh...melopong mulut JM bila tgk jumlah pageview tu....mmg mencanak naik...byk tu kalau cecah almost 3K. Dulu nak dapat 1K pun susah kan...alhamdulillah dan tahniah...blog cikgu Etuza semakin di kenali...

bertambah masyuk rezeki dari nuffang...itulah konsep Azam, Yakin dan Berusaha yg di peraktiskan semasa berblog..so hasil nya pasti berjaya...jgn cepat putus asa :-)

JM turut gembira dengan pencapaian ini bagi pihak cikgu :-)

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (431) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (364) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger