Lima Header Blogger Pilihan Minggu Ini

Lima Header Blogger Pilihan Minggu Ini

Lima Header Blogger Pilihan Minggu Ini

    Untuk julung kalinya sekali lagi Etuza perkenalkan blog, header blog dan blogger pilihan utama Etuza minggu ini.Kepada yang terpilih sila rasa gembira kerana dalam membuat pilihan ini terdapat cabaran tersendiri dalam copy paste header tiap blogger. Ada yang tidak dapat di copy kerana di look seperti gambar di blog Etuza ada look. Ada yang bila Etuza save...mudahnya dan inilah dia lima header blog dan blogger diperkenalkan hari ini. Mari tengok jangan pula malu klik blog mereka kemudia follow mereka sekali baru gempak berblog.

Pertama Blogger Sabahan Bani Hassim ( Dia ni Cikgu Handsome Boy)

 photo BANNERCONTESTSMALL.png
Klik SINI hebat blog BH...
( Maaf ya BH header tak dapat save -
lalu Etuza ambil banner promot Contest Komen Ngetop anda)


Header Kedua Oh Kiji Blogger

Klik SINI juga the best blog...


Header Ketiga Blog Idaman Blogger Idaman
Klik SINI ke blog Idaman

 Header Keempat  Kedai Vitamin Wawa Paka
Blogger Puan Wawa
Klik SINI ke blog Puan Wawa


Header Kelima Awesome Blog 
Klik SINI ke Blog Awesome Blog

    Kepada lima blog header dan blogger ini akan Etuza terjah selalu blog mereka. Dan sekiranya ada blogger yang memberi respon yang baik dan menyenangkan kita semua maka akan diberi penghormatan untuk dijadikan sebagai bloglist dalam laman Etuza. sebenarnya tanpa syarat untuk jadi bloglist, tetapi nampaknya kita sebagai blogger pinggitan di Malaysia ini,kena juga ikut otai - otai blogger seperti blogger hebat Hasrul Hassan. Blogger HH bukan mudah untuk kita masuk bloglist blog HH begitu juga blogger wanita hebat blogger MIA LIANA. Dalam ratus blog baru join segmen Mia hanya satu atau dua blog yang berjaya dijadikan bloglist di blog mereka.

    Bagus juga agar kita blogger ni merasa seronok adanya cabaaran berblog. Bukan kita buat pilihan memilih yang kita suka tetapi kita tengok pelbagai sudut. Blog biasa header biasa dan cara santai catatan dan tampilan blog, jika inilah blog terpilih maka kita semua blogger yang baik hati terima dengan hati terbuka. Kepada blogger lama dan baru jom kita terjah Lima Heaer Blogger Pilihan Minggu Ini, menerusi laman Etuza.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

15 ulasan

Setiap blog ada keistimewaannya tersendiri dan header adalah satu yg penting utk kita mengenali identiti mereka. Header yg menarik pasti menjadi tarikan.

Tahniah blog terpilih.. Bagusnya Cikgu, ringan tulang bantu promosi blog rakan2..

Kesrmua blog tu saya belum krnal, ada masa boleh terjah

wah.. terima kasih sangat-sangat.. tak sangka jadi pilihan.. in sha Allah akan buat yang terbaik ^_^

chantek header diorang kan...suka tgk..hihihi

semuanya yang terbaik..

memang cantik ...pandai dia org create ya..

Tahniah kepada mereka, dan tentulah penghargaan buat cikgu rajin, tolong promote blog kengkawan nikan, in shaa Allah ada masa boleh terjah, buat masa ni tgh dok belajar lagi kat blog HH

terima kasih kepada AinaRahim http://ainarahimar.blogspot.com/ sebab bagi header yang boleh jadi pilihan.. ^_^

Header yang cantik dapat tarik ramai pembaca

Tahniah kpd rakan-rakan blogger yg terpilih. :)

Tahniah buat semua yang terpilih ..

antara 5 blogger tu JM hanya kenal blogger BH sbb beliau pernah terjah di blog JM

rajin nya cikgu mempromosi kan blog mereka....mereka antara orang yg bertuah

salam. mohon admin listkan blog sy juga nanti. hehehe
http://datoksirkronik.blogspot.my/

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (433) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (368) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (294) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (203) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (179) Berita Keningau (173) Hadiah (150) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Sejarah (103) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (24) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Makanan (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger