Artis Terkenal Sama Tarikh Ulang tahun Kelahiran Etuza

Artis Terkenal Sama Tarikh Ulang tahun Kelahiran Etuza

Artis Terkenal Sama Tarikh
 Ulang tahun Kelahiran Etuza

Gambar Artis Terkenal Pilihan Etuza
Sempena Ulang tahun Kelahiran Pada 11 Hb Jan 2015
Ala ..please lah Wish ....Hari Kelahiran
 Etuza Juga tau 11hb Jan 2015

Selamat Hari lahir Datuk Siti Nurhalizah Tarudin. 
Tahniah Mencapai Kejayaan
Luar Biasa Dalam Industri Seni. Semoga 2015 

Menaikkan Semangat Berkarya.
Etuza Copy Gambar Artis ini SINI  sumber
     

Tarikh Ulang Tahun Kelahiran  Pada 11 hb Jan 2015.


    Kenapa Etuza teruja memilih artis terkenal ini datuk Siti Nurhaliza  Tarudin penyanyi berasal dari Kuala Lipis, Pahang. Ini kerana tarikh kelahiran Etuza adalah sama date dengan penyanyi tersohor ini. Hanya pada tahun 2013 Etuza baru tahu bahawa tarikh lahir Etuza itu sama dengan tarikh lahir Datuk Siti, apabila seorang rakan setugas di sekolah Etuza bertugas mengucapkan selamat hari lahir pada Etuza dan langsung dia berkata begini " Datuk Siti Nurhaliza juga menyambut hari lahir hari ini, sama pula tarikh lahir cikgu dengan Datuk Siti tu". Inilah kata-kata teman tu pada hari ulang tahun kelahiran Etuza tiap tahun yang jatuh pada 11hb Januari.   

    Dan sesungguhnya artis Datuk Siti ini memang sejak awal pembabitan dia menyanyi Etuza sangat gemar nyanyian dia dan kebetulan Isteri Etuza juga amat meminati lagu pertama datuk siti yang bertajuk " Jerat Percintaan". Kepada Datuk Siti Nurhaliza Tarudin dan suami Etuza hendak ucapkan selamat menyambut hari ulang tahun kelahiran pada 11 Jan 2015, semoga Datuk Siti tabah dalam menghadapi layar kehidupan tahun 2015 dengan penuh sabar dan tenang dalam menghadapi apa juga ujian Allah. Yakinlah bahawa Allah memberi ujian kepada semua hambaNya termasuk keluarga Etuza.

Gambar Banner Hari Lahir Etuza.
Etuza Pilih gambar Ketika Alya Sangat Manja
Dengan Etuza..Pada Tahun 2011.
Imej Gambar Ini Ada Mesej Bahawa Hidup
Wajib Menyayangi Insan Bernama AYAH.

Ada tempias lah dengan tarikh hari lahir
Datuk Siti Nurhaliza tarudin ini..
Harap adalah yang sudi WISH..
Semoga hidupku aman dan tenang, dimudahkan apa juga urusan,
Allah limpahkankesihatan dan jauh dari amalan yang
tidak baik..serta selalu mendapat Rahmat
dan Kasih Sayang Allah dan keluarga.Amin
 Gambar paling baru  disember 2014.
Kau milik ku takkan terpisah, selamat hari lahir buatmu.Forever love
ini Wish mama kepada Etuza  tulang rusuk dia di dunia akhirat.

Kau milik ku...takkan terpisah..
Selamat hari lahir buat mu..
Forever Love.
We Love You...
Sila klik pautan SINI dan pautan SINI

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

70 ulasan

Selamat Hari Lahir Etuza, Hepi Bufday in Advance, patot la, putih Etuza cam putih kulit Siti Nur Haliza, heeee~ cam Dato K, hahaha... ala gurau je, tak marahkan... ni befday Etuza kan, hepi2 selalu ya... smoga bahagia sihat sejahtera di samping isteri dan anak2...

Subahanallah ..ya emme..alhamdulillah ucapan ini benar2 bermakna bagi Etuza, seketika mood berblog amat tinggi..tarikh tu lah mak Etuza lahirkan Etuza..kebetulan tarikh ja sama..tahun lain ya dek..alhamdulillah terima kasih..

Selamat hari lahir Etuza.. (walaupun belum sampai tarikhnya lagi). Saya pula rasanya tak berkongsi tarikh lahir dengan mana-mana artis.. Lagi pun saya sendiri selalu terlupa dengan tarikh lahir saya sendiri (cuma teringat bila diperingatkan isteri), tarikh lahir artis lagilah saya tak tahu. Saya cuma tahu tarikh lahir isteri dan anak-anak...

Terima kasih JR..ya ,..tarikh lahir Etuza 11hb Jan..maka ingatlah tarikh lahir insan seni ni..bila ingat date 11hb jan..teringat lah tarikh lahir dia juga..tak salah kan. Hanya 2 hari lagi ..buat awal banner hari lahir ..

ALLAH SELAMAT KAN KAMU..ALLAH SELAMATKAN KAMU..ALLAH SELAMATKAN ETUZA...ALLAH SELAMATKAN KAMU...nanti sambung lagi bila sampai hari lahirnya 11 1 15...:-P

alooo..happynya dapat wish dari iryanti..terima kasih ..nanti khabarkan hari ulang tahun kelahiran iryanti juga suami ya..Etuza pula Wish..doa kan anda...

Hepy befday etuza.. smg terus succes dlm bidang yg diceburi..")

Selamat ulang tahun cikgu Etuza! Wah! Seronok ya...sama tarikh dengan Datuk Siti!
Semoga cikgu dipanjangkan usia, sihat dan diberkati. Semoga bahagia dalan berjaya dalam apa jua yang dilakukan.
Gambar lama dgn gambar terkini, wajah cikgu tak nampak berubah... :)

So sweet....love forever.....semoga bahagia sampai ke Jannah.

Selamat menyambut ulang tahun ye cikgu/Papa/uncle :) semoga panjang umur dan dimurahkan rezek . Amin . InsyaAllah :)

inshaAllah terima kasih ya...

blog lama ada juga di bulan jan ..banner meraikan hari ulang tahun kelahiran...gambar ni lain BM..depan mata lain...jika ada benarnya Etuza bersyukur..mari bersyukur pada apa yang ada..pinjaman sahaja ya...

betul ..Etuza juga tengok MKlim keluarga bahagia...semoga bahagia juga ya..

terima kasih..ya

terima kasih ril..insha allah..ril pula bila ya hari lahir ..hari bahagia tu ..11hb Jan tu hari ahad ya..

selamat hari lahir =)

happy birthday....selamat maju jaya.

selamat hari lahir etuza..nanti 11 januari wish lagi..hehehehe..

SELAMAT ULANG TAHUN... panjang umurnya... panjang umurnya... panjang umurnya serta mulia... serta muliaaaaaaa...... semoga masa depan akan lebih cerah dan bahagia lagi yer

happy birthday in advance etuza... sama birthday juga ngan kawan saya merangkap housemate saya n juga officemate saya... ramai pula org2 yg saya kenal tarikh lahir sama. Semoga dengan pertambahan usia bertambah juga amal ibadat dan keberkatan hidup dari ALLAH SWT.. aminnn

Selamat hari lahir cikgu..moga sentiasa hidup dalam keberkatanNya :)

Happy birthday in advance, Cikgu Etuza. Moga sentiasa menyayangi dan disayangi Allah, dikurniakan rezeki melimpah ruah, kebahagiaan hingga ke jannah dan kehidupan yg barakah.

Selamat hari lahir buat Cikgu Etuza, moga sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik, rezeki mempah ruah, memiliki keluarga bahagia dan berjaya dunia dunia akhirat, aamiin..

Kalau Dato Siti berkongsi tarikh lahir sama dengan Cikgu, sayapun nak berkongsi jugalah, kitakan sama berbintang capricorn, cuma bezanya awal & hujung tahun.

Pasti Mama kasi hadiah letup meletop, meh lah kongsi dengan kami.. (amboi UA, bizi body nya dia, hi3)

Cikgu juga pesan, kita perlu ceria2kan selalu dan amalkan senyuman..

terimakasi mizi....

alhamdulillah terima kasih ya...

terima kasih ya Kathy..

huuuu terharu Etuza nyany hari lahir bersama Jib ni..pepagi....terima kasih Jib...

alhamdulillah..kebetulan di takdirkan bernafas di Duni detik 11 hb..masa tak tau lah..tahniah pada rakan Norsalihah...terima kasih wish paling bernilai anda..

Subahanallah terima kasih banyak2

alhamdulillah..subahanallah, moga hendaknya Farrah juga bahagia di dunia dan akhirat.amin

Subahanallah..terharu dapat ucapan bahagia dan doa kesihatan untuk ketuza & keluarga..moga juga keluarga Umi bahagia di dunia dan di akhirat. Amin

maknanya UMI lahir jatuh januari..ooo ya sama lah bintang kita..tahnia Umi dan selamat hari lahir untuk UMI wish awal2..moga bahagia ...

heehe..sempat ngusik ya..hadiah yang istemewa dari mama ialah kasih sayang dan tanggungjawab..terima kasih Umi ..but nak tengok juga apa hadiah mama kepada Etuza..rasanya nak minta dia buta kuih kegemaran etuza jal ha ya..hehehe...

Selamat hari lahir cikgu Etuza semoga panjang umur dimurahkan rezeki... amin...

Saya pula pada 23 Disember..

Subahanallah..terima kasih ya Ash..doa itu juga untuk Ash ..amin..

ooo tarikh tu kan hari gajian..so..selamat hari ulang tahun kelahiran untuk UMI semoga bahagia dengan kelaurga..murah rezeki dan ceria selalu serta dimurahkan rezeki.amin..

Pasti Mama & Azie tengah rancang untuk meraikannya, insya allah mereka akan hidangkan menu kegemaran Cikgu.

Jangan lupa masukkan ke dalam entri bersama resepinya.. (banyak betul permintaan saya, hi3)

esok ya cikgu...selamat hari lahir...semoga sentiasa diberkati ALLAH...

waaa...sama bday Tok T rupenye cikgu Etuza ni...
Artis fevret saya jugak tu.....

yup esok terima kasih ya madm kamsiah

Ya..sama tarikh lahir masa tak tahu dan tahun pastilah jauh beza..alhamdulillah ya BH terima kasih banyak2

Hari Lahir 11 Januari...terus JM lihat kalendar...ehh hari ni baru 10 Januari so cikgu belum lahir pada tarikh ni so JM tunggu esok lah baru wish :-)

ingatkan kak Umi Alya nk pos hadiah hari jadi buat Cikgu Etuza tu heee...lariiiiiiiiiiiiiiiiii

cikgu nk hadiah hari lahir dari JM tak? kalau nak ..Tungguuuuuu!!! dek kerana JM baru sampai rumah jam 10 pagi tadi dari kelantan so belum sempat buat apa2 preparation lagi

aha...sebelum terlupa, balik je rumah tadi JM nampak ada bungkusan kotak BESAR...pengirim? siapa lagi kalau bukan Eikgu Etuza..ya Allah...terharu sgt...cikgu terima kasih di atas pemberian ikhlas tu...tak terucap dengan kata2 tetapi apa yg boleh JM katakan ribuan terima kasih tak terhingga dan JM doakan agar cikgu murah rezeki, hidup bahagia bersama isteri dan anak-anak serta dapat mengerjakan haji dan umah bersama orang tersayang Aminnn

JM pun ada something buat cikgu kerana menjadi salah seorang top commentat di blog..tapi tunggu je..belum sempat di bungkuskan lagi

Biasanya kalau Dis, 19hb gaji masuk dah sebab Krismas

Wahh hebat ni.. best.. Selamat menyambut hari lahir cikgu Etuza. Semoga sentiasa dikurniakan kesihatan, keceriaan dan diberkati kehidupan sekeluarga... aamiin. :) :)

alamak..dis ..tapi UMI tak umumkan pada Dis 2014..Dis tahun ini ..11 bulan lagi dari sekarang....) tak apa lah ..Dis dan Jan tu capricon kan..tu saja sama pula...

ha JM macam mana tu..lari jua..alooo..Jm ja tak tahu ada UMi bagi hadiah ..dua kali dah..TQ JM

ya Etuza agak semangat nak updated hari lahir awal-awal..boleh kan..countdown lah tu..so esok lagi best kan ..apapun dah mengalu alukan

Tak apa JM..hadiah yang lalu amat bermakna, JM rajin komen ni pun hadiah terhebat. Sangat sporting ..sangat hargai komen JM..kalau boleh hadiah kan ke mangsa banjir ya JM..bukan tak nak..sedang mereka amat memerlukan

alhamdulillah terim akasih ya...KK

syukur dah sampai..lega rasanya..JM kena baca infor ya..guna baik2..JM akan nampak perubahan tu dari segi kulit luaran JM pun berubah ke lebih sihat ..kulit halus..semuanya..lebih2 JM masih muda belia

terima kasih...semoga Jm sekeluarga dimurahkan rezeki ya

ohh...ye ke...alhmdulillah dapat kenal rakan blogger yg baik dan pemurah

tunggu esok ya cikgu ucapan khas dari JM hihihhi

Hadiah kepada mangsa banjir..alhamdulillah sudah di sampaikan :-)

ahahahah...cikgu nih....JM bukan muda belia lagi lah....kalau cikgu lihat real life mesti tak percaya kerana JM sudah masuk kategori ANDALUSIA or ANDARTU tau...udah byk kedutan di muka huhhu...maybe beza umur kita juga x byk :-)

Terima kasih Aminnnn

Selamat hari Lahir Untuk CIkgu Etuza..Semoga dikurniakan iman yang sempurna, akhlak yang terpuji, pekerti yang mulia, umur yang bermanafaat, rezeki yang halal, ilmu yang berguna, jodoh yang membahagiakan, hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat.

Selamat hari jadi, selamat hari lahir, Sanah Helwah, happy birthday, happy bornday, Zhù nǐ shēngrì kuàilè, Otanjyobi omedeto gozaimasu, saeng-il chugha haeyo, Janmadina mubāraka hō" Semoga Cikgu akan terus dirahmati Allah dan berbahagia hingga hujung nyawa... heppy Bedayy Cikgu Etuza dari Lya satu family ya..

sedar x sedar sudah jam 1.11 pagi so sudah masuk ke 11 jan 2015 atau 11-01-2015 genaplah umur cikgu Etuz yang ke 40++? 40 berapa ye ...x dapat JM nk guess kerana cikgu nampak muda..bukan nk bodek tetapi ini pujian ikhlas

Jadi sempena tarikh kelahiran cikgu ke dunia pada 11 Jan tahun ? JM ingin mengucapkan tahniah kerana cikgu selamat di lahirkan ke dunia dan hidup sihat sehingga ke hari ini syukur kepada Allah kerana masih di panjangkan usia untuk mengumpul sebanyak mungkin pahala dan bekalan akhirat. So selamat hari lahir kepada Cikgu, semoga mendaopat keredhaan hidup dari Allah..dan hidup kita sema x sia2 apabila tiba gi padang mahsyar nanti. Semakin bertambah tahun semakin pendek usia kita so semakin singkat masa yang ada utk kita terus rebut peluang buat pahala yg ada. Peringatan juga buat diri JM..mati tidak mengenal usia. Akhir kalam Selamat Hari Lahir dari JM buat cikgu

akan dapat hadiah or special cake dari yg tersayang ke nanti..kongsi lah sama kami ye heee

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (433) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (368) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (294) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (203) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (179) Berita Keningau (173) Hadiah (150) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Sejarah (103) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (24) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Makanan (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger