Kempen Memakan Buah-Buahan Di Blog Karya Ku.

Kempen Memakan Buah-Buahan Di Blog Karya Ku.

Huuuuu!!! Paling Cun Strawberry
 Burung Hantu Yang Cute..Tergoda!!
Nak Makan Macamana Ni!!!
Klik Blog Paridah Ishak 
Ala Jangan Tak KLIK yang INI ( read More )
baru lulus Iklan Samsung ( tengok tau!!)


Etuza cedok di laman Parida Ishak - Karya Ku.
Terbaik pilihan Etuza. Lawakan..tengok mata tu...
Burung Hantu yang nak di makan hehehe..

Malam ini Etuza ada juga lakukan BlogWalking, tapi terperap pula bila klik blog milik Paridah Ishak- Karya Ku. Kalau nak tahu blog ini sedang mempormosikan kempen memakan buah-buahan lah nampaknya. Etuza tengok satu persatu ukiran dan gubahan berasaskan buah itu. Huuuuu!!! hebat sangat lawa..brokoli boleh jadi apa tu anak kambing biri-biri. Memang individu yang reka bentuk tu tersangat kreatif dan tinggi imaginasinya.
Anda tak percaya jemput klik ya blog Paridah Ishak. Paridah Ishak juga seorang blogger Wanita Malaysia yang nampaknya menampakkan semangat yang positif berblog.
nak kenali dia menerusi blog, nak baca tiap Entry dia menerusi blog. Nak tengok jawapan kuiz yang Etuza utarakan itu. Selamat menjawab kuiz ya Paridah Ishak.
Kata Paridah Ishak buah-buahan itu mengandungi serat dan vitamin yang banyak untuk keperluan badan. Oleh itu kita semua kena lah rajin makan buah-buahan ya.Katanya lagi usah bazirkan makanan kerana sikap membazir amalan yang ditegah oleh agama kita. Kalau nak juga membazir itu hasutan syaitan. Astagfirullahalazim..

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

9 ulasan

Hahaha burung hantu tu cute sangat lah..dikelilingi oleh strewbery kan..silap2 kena makan baru tau..hahaha..hadui comel gila!!

Jangan sampai keliru mana satu burung mana satu strawberry sudahlah... hahaha..

Burung hantu memang kaler merah erkkkk??

buah2an tempatan diakui byk khasiatnya...cuma yg kat Sabah/Sarawak..belum berkesempatan utk merasainya spt durian merah tu

ishhb burung hantu nih...cium kang....cute sgt..biasa JM takut kalau nampak burung hantu TAKUT!!! tapi burung hantu yg ini cantik mesti selalu pegi SPA...warna merah lak tu..ehh burung hantu warna apa eh..merah ke?..x pernah tgk pun

Memang sungguh kreatif dan menarik hasil seni dr buah ni...sampai terasa sayang pula nak dimakan.

assalam...heh..heh...sukanya cikgu tolong promosikan blog kak...terima kasih banyak...kak sdg berusaha menjawab soalan ni belum selesai lagi...

wah kreatifnya dia...ada burung hantu di situ

Memang kreatif ...Hnaya jejari kreatif jer yang berjaya buat benda2 kreatif macam ni ..

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (435) Ceritaku (420) Berita (380) Agama (370) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (296) Info Lelaki (267) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (213) Nasihat (205) Pendidikan (205) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (182) Berita Keningau (176) Hadiah (151) Pelancongan (130) Gambar (120) Alam Semulajadi (119) Sejarah (105) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (87) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (63) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Percutian (26) Harijadi (25) Masyarakat (25) Haiwan (22) Kucing (20) Perkahwinan (20) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Lanskap (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Anak Buah (3) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger