Jadi Model Samsung Hari Ini

Jadi Model Samsung Hari Ini

Apa sebenarnya hendak di sampaikan
dengan photo Etuza ini!.
Brand ni agak dah lama tapi 
samsung hingga kini masih di gilai ramai..
Bright and Clear images with Advanced Camera
Pesona Samsung Handphone For man..
tak nak beli ke..
Pesona Samsung Handphone For girl.
Wow!!!! sangat2 best jika wanita yang memilikinya
klik laman Nuffnang jika nak info ni..
Read More ...
Inspired by the launch of Samsung’s Galaxy Y Hello Kitty Limited Edition, we’re giving away
 FIVE(5) pairs of tickets for you and your BFF to explore the streets of Hello Kitty town!
In order to win one of the FIVE(5) pairs of tickets (worth RM50 each) to Sanrio Hello Kitty Town
all you have to do is:
1. Submit a photo that best represents your relationship with your BFF on yourFacebook/Twitter/Instagram (either one will do).
2. Include a creative caption that supports your photo.
3. Tag Nuffnang (FacebookTwitterInstagram), and be sure to 
include#GalaxyYHelloKitty 
in the caption!
Sebenarnya Etuza hendak buat iklan 
handphone Samsung Etuza ini, ala biasa
saja handphone Etuza
Ciri Legal Information Model No GTS 7560.
Android Version 4.0.4
Boleh lah guna untuk pelbagai kegunaan..
Anda handphone brand apa?
Kalau nak Belilah Samsung Brand...
Hahaha nak lariskan handphone 
Samsung yang belum terjual di
pasaran.Sekarang Lenovo dan Opo 
brand sedang laris...

Dengan Samsung seperti yang Etuza ada pun..
boleh selfish juga, terang juga gambar..
boleh whatsup, sms dan call orang 
kawan-kawan pun boleh...
Memang itu kegunaan handphone  kita..
Untuk kegunaan kecemasan dan
sebagainya..janji handphone anda
dalam keadaan baik..
SM-N910C GALAXY Note 4
Samsung Galaxy still the best
handphone!!..
GALAXY Note 4
Lebih kurang inilah samsung Etuza..
Samsung Galaxy Note 4.


Hummm! bestnya ada hanphone..
Best..boleh tengok blog,facebook dan tweter anda.
Boleh di bawa ke mana-mana..tapi jangan letak
dalam poket seluar..letak dalam bag
seperti cara Etuza. nampak bag kan..
ala bag lelaki lah...


Sebenarnya photoshot yang ini tak sedar pun 
kena klik. Ini kerja klik Ibnu Mustaqim, 
Etuza jadi mangsa klik hari ini.Macam best saja..
Itu yang seronok nak bagi kawan-kawan maya
tengok gambar baru Etuza.
Offf! harap sporting Etuza nak mengorat
pengiklanan Nuffnang sebenarnya...
Hehehe..apa yang baru dalam 
kemahiran edit photo Etuza..
Ada kemajuan tak....


Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

23 ulasan

Saya tak puas online guna telepon..sakit mata.biasa nya nak online kalau tak buka laptop, saya guna samsung tab je...kalau guna telepon entah apa2 saya taip nanti.heheh

Jenama Samsung memang terbaik tapi harganyapun boleh tahan mahalnya..

@Diana Rashidsama la kita...terkial2 kalau guna hp..

saya pun guna brand Samsung jugak-Samsung Grand 2...dihadiahkan suami pd hari ibu yg lepas...

tahniah..cikgu dah terer letak watermark ya..:)

ada berapa soalan nak tanya ni cikgu ..jawab tau hihih

1. Ni bergambar depan laman rumah ke..byk nye pokok bunga
2. Model Samsung ke..Cikgu yang jadi model hahaha...x nampak dgn clear HP Samsung nyer hihih (matilah kena kutuk nanti) x habis nk nyakat Cikgu kan..jgn marah nanti kena jual
3. Dh pandai edit gambar siapl etak watermark lagi..clap..clap...clap
4. JM guna Samsung Galaxy Young je..ala sesuai ngan JM yg masih muda ramaja ni ahahaha....(perasan x habis2 kan ko JM)

ASSALAM WAH BERGAYA SEKALI MODEL SAMSUNG NI...MESTI RAMAI YG MINAT NK IKLAN NI...GDLUCK...

amboi model hp bergaya....hihi...oh ya sape yg ambil gambr??

Saya tulis entri guna laptop, guna henset rasa tak puas dan lambat. Masa trip percutian ke Melaka dan Johor dulu saja saya buat entri guna henset sebab laptop tak bawa...

Wah dahsyat pose nya Etuza hihi....lepas berdiri, duduk lepas duduk berdiri balik .... wajib Samsung ambik awak sebagai duta tu nampaknya Etuza.....

@Jari Manis

JM. Ya depan rumah sama semak dengan blog Etuza, semak dengan tumbuhan hehehehe..tapi dpt extra oksigen..
* alamak hehehe gelap kan pula tak on ke tu HP samsung saya ..ala kecik ja JM hp..tu.bukan selalu tengok..blog guna aspire pc Etuza just photo saja tu.
* Ala JM kan kena cabaran nanti orng copy gambar ..bila ada watermark tu ok lah bagus juga mesra maya juga Rtuza ni kan..hadiah kepada google kita ..hahahaha..
* Alamak ...ada lagi ke kouta ni..kita gurau ja ya...dah puluahan tahun lah JM..Jm remaja lagi ala cari yang muda belia ya,....hehehe

@paridah
Ala Paridah ..main2 ja tu ya, tapi selalunya ada orang klik nak ambil gambar Etuza ..hahaha siapa anak2 Etuza lah..sebab diorang kata bapa selalu menggambar orang..jadi tukang snap..ada pula gambar yg mereka ambil tu ok ja...sukalah Etuza

@Mrs Velentine
MV mustaqim anak ke 4 lelaki. tapi ada yg lum ready dia klik ..ok ja hehehe tua dah..main2 ja ya

@Mrs Velentine
MV mustaqim anak ke 4 lelaki. tapi ada yg lum ready dia klik ..ok ja hehehe tua dah..main2 ja ya

@JR
JR semua kawan2 guru Etuza guna hP ja baca2 di FB online berita harian..pasal HP mereka hummm!! berjenam ..Etuza punya HP sung ni kecik ja..
Hehehe nak bagi Nuffnang sebenarnya tu tapi tak jumpa lah iklan hphone kemarin nak cepat..

@hainom OKje

Alaman Nom ..apa lah sangat tu, apa yang ada semuanya Allah beri. Pujian tu kita balikkan kepada yang maha Esa ya.
Hahaha duta Nuffnang ya ya mau mau sangat Nom..tapi jauh ni pedalaman Sabah..mustahil. tapi kan jika mereka klik gambar ni ha boleh lah masuk ..hahaha Tq nom ya..tq we love all

ada peninggkatan cikgu etuza.

Walaupun model lain begitu laris. Samsung masih pegang sales terbaik smartphone huhu

saya pun nak beralih ke lenovo

Wah! memang ada gaya Cikgu Etuza jadi model...

Hehehe Wah dah jadik model pulak CIkgu Etuza kita ni ...Model SAMSUNG pulak tu hehehehe .,..TERBAIK !!!Lya pon guna SAMSUNg jugak !!

@Etuza Etuza

oh biasa budak2 kita blm ready dia dh snap...tua2 makin meletop bah

@Mrs Velentine
Mv kita nak sentiasa sihat dan ceria kan..baru hidup penuh erti...

Asalam..hahaha baru lengkap iklan samsung ini ..baru nampak samsung kan..beli lah tau !

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (434) Ceritaku (418) Berita (380) Agama (369) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (295) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (204) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (180) Berita Keningau (175) Hadiah (150) Pelancongan (130) Gambar (120) Alam Semulajadi (117) Sejarah (104) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Percutian (25) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger