Segmen : Saya Sayang Blog Saya

Segmen : Saya Sayang Blog Saya

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.htmlAyu Insyirah ( klik )
    Ha kali ini terpikat nak ikut segmen Saya Sayang Blog Saya, segmen ini Etuza jumpa di blog aCikwaTie blog dalam list blogger istemewa Etuza. Terus terang saya memang saya blog saya, sebab itu nak join segmen ini. Kepada blogger lain yang sayang blog serta baru menapak sila join agar bertambah follower blog kita. Cantik banner tu. Kepada siapa yang hendak join sila klik Ayu Ibsyirah.

Assalamualaikum semua. Semalam ada masalah talian elektrik di desa Etuza. Hingga sekarang masih belum dibaiki tiang elektrik yang rosak semalam. Kejadian ekoran dari angin bertiup kencang dan hujan lebat di Keningau. Ada atap rumah kampung sebelah diterbangkan angin dan banyak pokok tepi jalan tumbang menghempap rumah pun ada. Itu semua bencana alam semulajadi. Syukran tidak ada kecederaan yang berlaku.
hakcipta@etuza

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

19 ulasan

Salam singgah dari segmen yang sama....

http://mardiahdiana.blogspot.in/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

ya segmen yang sama..

mohon maaf kepada semua lepas ni tak dapat online lagi. jika talian elektrik belum dibaiki..harap maklum

siapapun pasti sayangkan blog,kan..umapama diari hidup kita...segalanya tercurah di blog..

Betul tu Madm Kamsiah...setuju

Singgah bw dari segmen yang sama. Gud luck...;-)

selamat bersegmen cikgu etuza :-)

selamat bersegmen
singgah bw dr segmen yang same
http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

Wah sayang sangat etuza pada blog
selamat bersegmen semoga berjya

salam singgah dari segmen yang sama:
http://kapas-putih.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

join segmen bloglist N juga:
http://kapas-putih.blogspot.com/2014/09/segmen-kapas-putih-october-bloglist.html

terima kasih ye sudi join segmen ayu ni... jom kita sama2 blogwalking dan follow blog kawan2 kita yg join segmen ni... dibawah ade link senarai peserta segmen..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/senarai-peserta-segmen-saya-sayang-blog.html

singgah sini..

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

Blogwalking dari segmen yang sama. Good luck :) segmen: saya sayang blog saya

Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

dari segmen yang sama...... jemput melawat ke blog saya yer... http://fuzainisimplelife.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

naper saya boleh tercicir entri ini??

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (436) Ceritaku (421) Berita (381) Agama (371) Dunia Blog (327) Promosi. (301) Doa (296) Info Lelaki (267) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (213) Nasihat (205) Pendidikan (205) Kasih sayang (183) Rasa Bahagia (183) Berita Keningau (176) Hadiah (152) Pelancongan (132) Alam Semulajadi (121) Gambar (121) Sejarah (106) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (88) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (64) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Percutian (28) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Haiwan (22) Perkahwinan (21) Kucing (20) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Lanskap (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Anak Buah (3) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger