Blog Sepi - Pasti Ada Entri Baru

Blog Sepi - Pasti Ada Entri Baru

Blog Sepi - Pasti Ada Entri Baru

Asalamualaikum & Salam Sejahtera Semua.

" Kadangkala kita dituntut melaksanakan tugas atau kerja yang realiti, kemudian kita simpan lakaran memori itu dalam ingatan di minda. Untuk abadikan lakaran memori itu, dan apa lagi memori yang manis dan indah, lalu akan kita zahirkan di blog sebagai perkongsian maya yang sangat indah dan memberi keindahan perasaan pembacanya..tapi sungguh kita juga amat kesuntukan masa, sebab itu adanya blog sepi dan amat sepi tanpa kehadiran pemiliknya.InshaAllah untuk blog Etuza, pasti akan ada entri baru, walau setiap hari sibuk dengan urusan kehidupan ini". Hakikat hidup....

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

21 ulasan

salam cikgu walau apapun , semoga segala urusan dipermudahkan Allah

ASSALAM...XPALAH CIKGU BILA DH SELESAIKAN URUSAN UTAMA TENTU TMBAH RAJIN TERBITKAN N3 TERBARU...

Saya pun sgt sibuk... Entri pun jarang2

dulukan yang lebih penting etuza, kemudian kembali ke dunia blog :)

Blog sayapun sudah lama menyepi dek ketiadaan entri baru.

Sibuk sikit ditambah lagi kebanyakan sisa2 masa yang ada, diberi kepada Alya, dia perlukan perhatian seorang ibu

Tak apa cikgu...sebagai pendidik bukan tugasan mudah..untuk anak bangsa,,agam dan negara..

Biasalah kita blogger mmg kadang kala tak boleh lari dari kekangan berblogging... salam ukhwah dan ceria selalu cikgu Etuza... :)

salam etuza....biasalah ..kadang2 tersepi juga...oh ya tahniah ya tersenarai top 10 pengomen tegar 2015 blog mia

Draft cerita ada banyak tapi nak mulakan menaip, idea tak nak menjengah keluar.

Assalamualaikum cikgu,

Comel pulak entry cikgu ni..
cute ayat2 nya tu.. hiihi

tak mengapa cikgu...utamakan yg penting dulu..

assalamualaikum..apa khabar cikgu

Sungguh sepi blog cikgu etuza sekarang..:(

Utamakan perkara yang penting dulu la cikgu...

Salam... hehee takpe, kata org
utamakan mana yang utama dulu.....

setkan dan ikut priority mana yg dulu.. :)

same to me...sebulan 2,3 entri je..x sibuk sgt tapi malas huhuh

pastikn jgn lama menyepi eh

Cikgu ada juga entri baru.. saya?? urmmmm cam terkubur jer

ada masa buatlah entri terbaru ya cikgu etuza

Tak pe cikgu.....
Blog ni sambilan yg penting amanah dan tanggungjawab cikgu tu

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (436) Ceritaku (421) Berita (381) Agama (371) Dunia Blog (327) Promosi. (301) Doa (297) Info Lelaki (267) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (214) Nasihat (205) Pendidikan (205) Kasih sayang (184) Rasa Bahagia (183) Berita Keningau (176) Hadiah (152) Pelancongan (133) Alam Semulajadi (122) Gambar (121) Sejarah (106) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (89) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (64) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Percutian (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Haiwan (22) Perkahwinan (21) Kucing (20) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Lanskap (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Anak Buah (3) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger