Sijil Halal Produk Minuman Elken Tidak Diragui Lagi

Sijil Halal Produk Minuman Elken Tidak Diragui Lagi

Sijil Halal Produk Minuman Elken Tidak Diragui Lagi


Asalamualaikum Semua.

Petang ini terlintas dihati hendak perkenalkan anda brand minuman Elken yang sangat hebat kerana dipasarkan secara antarabangsa. Inilah beberapa jenis minuman Elken yang sejak 2006 keluarga Etuza mengamalkannya.
Bukan sahaja keluarga Etuza menggunakannya tetapi semua keluarga dan saudara Etuza menggunakannya kerana mereka adalah ahli kepada Syarikat  Elken di Malaysia. Kepada yang selalu bertanya tentang kehalalan produk minuman Elken ..hari ini anda dapat melihat kehalalan tiap produk bermutu Elken. Sijil halal adalah logo yang tepat dan inilah sebenarnya logo halal produk Elken.

No 5 

Bermaksud semua minuman Elken tiada :-

1. Tiada lemak trans 2. Tiada pengawet 3. Tiada gula 4. Tiada pewarna tiruan 5. Tiada kelestrol.

Kepada yang berminat boleh hubungi Etuza atau Umi Alya. Terima Kasih.

Untuk hari ini Etuza dapat cal oder 2 kotak Elcafe Coffie, 3 kotak Milk Tea dan 3 kotak Withe Coffie. Semalam ada oder produk MRT Elken iaitu 2 botol Ester C ( Vitamin 500 Plus ) 1 botol IG6 ( makanan imun terbaik ) serta 3 kotak milk tea.Alhamdulillah.






Anda dapatkan informasi produk antarabangsa Elken SINI

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

19 ulasan

Alhamdulillah...sijil halal sangat pentingkan cikgu bagi meyakinkan pengguna...

Cikgu niagani ke...
Cik akak tak pernah cuba lagi cikgu

Milk Tea masih ada sekotak lagi.

Oh ya, sekarang ini saya menggunakan sabun basuh, jenama elken adalah terbaik, menanti masa terluang untuk ke stokisnya

Kita muslim muslimah kena tengok logo halal PC..banyak kan peniuruan logo ni lepas tu ada yang tipu letal level halal ..hakikatnya..masyaAllah

Asalam CA, saya 2006 dah daftar syarikat ini, telahpun melancong hadiah beberapa kejayaan. Rasanya kena ikut CA, bab kesihatan amat the most kena jaga selain tawakal semua kesihatan Allah beri tetapi kena usaha kan...produk menyihatkan ada dalam produk elken..Cik akak boleh google ya ..seperti spirulina Elken apa khasiatnya

Asalam Umi Alya, wah tahniah ya...inshaAllah kami kat sini akan bantu Umi Alya ya..ada seorang kawan ni nak join juga so inshaAllah ..rezeki kita kena usahakan..tak apa sikit2 lama2 jadi bukit. Cuma selepas ada GST ..bonus atas Rm10 ke atas baru masuk bank..

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

tahnia ya Umi Alya dan family

di semenanjung murah tu Umi..ada ramai oder guasa ..mereka nak oder pula tempat Etuza...kat sana murah tu

memang terbaik kalau ada sijil halal kan ... kita guna tanpa was-was :)

Alhamdulillah, bertambah keyakinan untuk penggunanya :)

tak pernah cuba lagi cikgu....

Bila kehalalan sudah jelas pasti pasaran akan lebih mudah utk dilaksanakan. Tahniah buat cikgu dan Umi Alya.

Asalam Ikhwan nak cuba ke..PM saya ya..boleh niaga ni tau

Tak diragui lagi..ramai yang tak tahu, sebenarnya produk ni telah memecah masuk pasaran 13 buah negara maju di Dunia. terbaru di Taiwan dan sedang mara di Philipine

Alhamdulillah, halal itu meyakinkan kita sebagai pengguna

Memang bagus sesuatu produk apabila mendapat pengiktirafan halal..

Sijil halal yang sah sangat penting bagi sesuatu produk

Askm, saya ingin tahu info status halal produk baru celljoy go. Sbb dikotaknya ada halal taiwan. Cuba cari blm terjumpa ttg produk ini. Krn produk ini menggunakan collagen dr extract chicken. Sila komen. Tkasih

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (451) Ceritaku (439) Agama (393) Berita (390) Dunia Blog (341) Promosi. (320) Doa (316) Info Lelaki (279) Tips Blog (273) Pengalaman (246) Anak (232) Pendidikan (220) Nasihat (212) Kasih sayang (196) Rasa Bahagia (187) Berita Keningau (185) Hadiah (163) Pelancongan (143) Alam Semulajadi (130) Gambar (124) Sejarah (113) Ekonomi (111) Segmen (108) Keluarga (99) Blog (79) kesihatan (75) Tentang lelaki (74) Isu Semasa (59) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (52) Bunga (45) Resipi (41) Motivasi (39) Cari Makan (38) Nilai Moral (36) Budaya (35) Percutian (34) Award (31) Masyarakat (31) Herba (30) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Haiwan (26) Harijadi (26) Promosi Nuffnang (26) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (11) Makanan (10) Petua (10) Kalender (9) Lanskap (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Elken (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Restoran (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger