Tersuka Blog Ini Tanpa Sengaja

Tersuka Blog Ini Tanpa Sengaja

Tersuka Blog Ini Tanpa Sengaja 

Tersuka Blog Tanpa Sengaja...
Asalamualaikum pembaca maya.

 Bersiaran lagi dengan artikal yang tercetus di minda Euza.Harap anda tidak keliru. Ada drama " Tersuka Tanpa Sengaja" yang meletup dalam siaran di TV masa ini. Tetapi sebagai blogger biasa ada juga saya "Tersuka Blog Ini Tanpa Sengaja" Alamak bagaimana tersuka blog ni. Apa hal !....hadui sudah jadi blogger senget ke Etuza. 

Serius Etuza Tersuka Blog Ini.

Dalam blog Umi ada taman yang indah..
Dalam blog  Cikpinz ada lelaki yang berhati indah..
Dalam blog Jari Manis ada keindahan dunia ciptaan Allah...
Lalu tersuka lah Aku Pada Blog Ini Tanpa Sengaja...
Cerita mereka ada semuanya menyingkap pengalaman dikongsi ikhlas..
Ada taman hati yang saling menyatu berkasih sayang dalam keluarga dan kembara dunia.
Ada ukuhuwa yang bercahaya di tambah lagi dengan keindahan minda mereka.
Blogger yang dalam tegur ada hikmah tersendiri, menegur disertai dengan dirinya.
Sebagai hambaNya yang juga manusia biasa bermuhasabah lemahnya kita semua..

Blog ini terunggul di ruang komen Blog Etuza.
Entah akan berganjak atau tidak..biarkan Umi Alya , Cikpinz dan Jari Manis..
Sangat hargai mereka  sejak dahulu..
Kerana mereka antara blogger yang berjiwa blogger..
Memperlihatkan cara mahmudah...
Yakni melontarkan cerita kepada Masyarakat melalui blog..

Terima kasih Umi Alya, Cikpinz dan Jari Manis. 
Kami Tersuka Blog Anda Tanpa Sengaja...
Semoga anda dapat menerima Tersuka Kami ini..
Agar amalan yang baik kita serapkan dalam blog..
Niat menjadi sahabat dan saudara sesama muslim sejagat..
Abadilah blog ini di laman Etuza Warna - warna Kehidupan..
Alhamdulillah ...maya ini saling berbicara.

Hasil karya Etuza.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

62 ulasan

Ha3, bikin suspen jer Cikgu..

Insya Allah persahabatan kita dialamaya berpanjangan, aamiinnn...

Gayanya blog Cikgu penaja utama Diari Hidupku, ahakkkkk...

Saya pula tersuka blog cikgu dengan senagaja. Saya suka idea santai cikgu..ia menghiburkan..

bila kita hari-hari datang kunjung mengunjung lama-lama tersuka kan ... saya pun suka blog JM :)

tAHNIAH....MEREKA MEMANG RAJIN KOMEN YANG BERANTAIAN...
CIK AKAK DAH NAIK RANKING DAH..HAHAHA

TERSUKA SEMUA BLOGGER YG SUDI BERTEMAN DI ALAM MAYA XKIRA SIAPA KAN CIKGU ETUZA.

Kami pula Tersuka Blog Cikgu Tanpa Sengaja....hehehe

tahniah buat mereka....

Alhamdulillah...bagus tu cikgu....sokongan padu sesama blogger...

kak Alya memang rajin komen, same goes to Sis JM . Tahniah kak!

nabib baik "TERSUKA BLOG INI TANPA SENGAJA" kalau "tersuka JM tanpa sengaja" ...TERLUKA lah hari mama hahahahaha

blog JM tu blog biasa2 je cikgu Etuza..x habis2 cite pasal travel je pun...lelama orang bosan nak baca...tapi kalau nk layan gambar boleh lah..tak baca pun x pe :-)

ingat tau cikgu..tersuka blog tak pe jgan tersuka kat JM..matik! ahahahah lariiiiiiiiiiiiiiii!

cikgu..nanti edit semula Wideget top commentar Dis tu sbb JM rasa baru je komen sikir di bulan Dis ni tak mgkin bilangan komen dan cecah 100++ nanti tak fair kat org lain yg sepatutnya ada dalam list komentar unggul tu...just my two cents

blog yang bagus penuh dengan berbagai macam aneka informasi daripengalaman masing-masing adminnya, wajar jika kemudian bertajuk TERSUKA BLOG INI TANPA SENGAJA

Kebetulan akakpun tersuka blog ini tanpa sengaja, ahakkkk...

Jangan sesekali dik, hati Mama wajib dijaga, kan kita semua xleh bersahabat dengan Cikgu Etuza..

Owhhhhhh tidakkkkkk...

Pandangan akak, ia dikira dalam masa 30hari terdekat..

unik nama blog ini tersuka blog ini tanpa sengaja

kah kah kah....gurau je lah haddooi!!!

kah kah kah...nape kak Umi Alya....gurau je kot

hurm...still x betul...ia perlu di kira mengikut bilangan hari sekarang sbb merujuk kepada dis

kih kih kih.. tapi Cikgu Etuzakan mampu, betul tak dik.. lariiiiiiiii...

yalah, betul & sebetulnya

Serius tersuka umi sekalian sekeluarga of course blog Umi Alya..ala takkan lupa kan selalu bagi motivasi bagi selesai masalah di blog..ha tersuka lah blog tanpa sengaja..boleh lah tersuka...

Yana betul yana jg suka komen yang baik2..komen kita selalu memberi sokongan..sesama blogger.

niat baik..inshaAllah Umi Alya..tegur apa ja silap saya dalam blog ya..tak apa saya terima dgn ikhlas

Umi bila orang berbudi sukar tau dilupakan ha jangan main2 ..tak mahu lah seperti kacang lupakan kulit. Dia bagi ilmu kita palingkan muka pula. tak apa umi ..ikhlas sebenarnya tarsuka blog tanpa sengaja tu umpama daya kreatif blogger untuk majukan blog. Sedap kan tajuk ni .))

Alamak patutlah mewagi blog Etuza..JR tersuka terlebih sengaja..haha..haduii! blog JR terbaik bagi ku..tersuka blog Jr sebenarnya..terima kasih ..datang lagi ..ya

Jari Manis dan Zie has..betul juga. tersuka juga dengan Jm dan Zie Has, sebab apa anda kan blogger mesra maya..terbaik anda semua dalam blog Etuza.
JM, nak dengar tak: Ok " tersuka dengan JM tanpa sengaja kerana JM saudara Islamku" ha amacam nak elak tak...tak lari kan..mulut dah tak boleh buka kan. Hahaha .IM ni kan selalu bagi hadiah ..WAJIB disayangi pun boleh..ha mana nak l;ari JM oooi...

Cik Akak tahnia ya..blog Cik Akak bertuah..sesungguhnya blog Cik akak pada tahap tinggi tu..tahniah

Sangat setuju dengan PI. semua tersuka..sesungguhnya sebegitu..

Ya Allah terima kasih ya ..suka anda meriakan komentar ni..hebat ..

Iryanty. Sebenarnya Etuza juga tersuka blog Iryanty..banyak blog kita tersuka sebenarnya..harap faham ya

Yup betul..semua blog yang Etuza ada apa lagi PC ..Etuza tersuka sesungguhnya semua ..ada kelebihan ..tak terkira blog terbaik..terima kasih ya PC..

Asalam Eintan..dah follow blog anda ya. tertarik dan memang nenarik kan tajuk tersuka tanpa sengaja..adaptasi ke blog pula..sedap pula tu..wah!!

Asalam yang manis ayu dan Umi mithali. ha Etuza nak gulung ya..jangan lari pula...

Ok. Memnag dah tersuka dengan JM sekali juga UMI Alya. Alamak kan blog tu JM yang nulisnya Umi alya yang nulisnya..hahaha dah kena kan..
Ok : Nak tahu lagi. Tersuka JM dan Umi Alya sekalian kerana JM dan Umi Alya adalah saudara Islamku saudara Islam kami .
ha..tak dapat lari dah..baik setuju ya..
Hadui!!! dah lah nanti ramai gelak!

Subahanallah JM itulah pengisiannya..yang terbaik . World ..realiti sebenar kembara JM..sesungguhnya amat nikmat melihat pemandangan dalam Blog JM. Blog Etuza sesungguhnya blog Biasa ja tu JM. Tak apa JM apa saja blog kita niat nak sampaikan ilmu biar sepatah ya..ingat tu..usah merendah diri ya..

JM and UMI A..dah baca jawapan Etuza kat atas kan....anda semua terbaik dalam blog ini ya..tak ada JM dan Umi A..terasa ada hambatan sunyi..ialah JM blogger dan Umi a juga blogger lain..so kita semua saling menyokong. tak apa late drop komen tu biasa normal kita tak boleh on 24 jam blog ..betul tak!!

oppss.tersenarai gak ka..CP pun tersuka dengan sengaja blog Etuza ni..banyak pengisian..

Terima kasih ya JM dah edit..mujur ada Yana tu,
Ok pastikan JM dan Umi antara dalam top 10..rasanya begutu ja dah tersuka kan..hehehe..

Subahanallah..ya Allah ..terima kasih ya C thea. awak juga tersuka blog Etuza tanpa sengaja ke..terharu ni mas...

Asalam Saidatul akma..hehehe iya kah. sedap baca tajuk tukan , adaptasi ja pada tajuk drama yang hanta tika ini. So..tersuka tak blog ini? ..datang lagi ya

Yup!! Cikpinz..memang begitu, adaptasi dari tajuk dram ja tu. Dan sesunggguhnya kita semua saling menyokong sesama blogger. Tahnia ya dalam carta komen unggul Etuza blog

Ok Cikgu, sekarang ni masing2 ter... faham2.. ha3

Kadang2 segan juga nak tegur, bak kata pepatah "Umpama ketam mengajar anaknya berjalan..."

*** Berjalan lurus...

Urmmmmmmmmm memang sedap tajuk tu, boleh wat skrip novel lak..

Cik Akak, komen kami bukan setakat berantai daa ni, hu3

Moga "Mama" dengan komen kami berdua, apa yang tertulis di sini, sekadar gurauan di alamaya semata2, tiada yang tersembunyi.

JM, kalau makan nasi minyak nanti jangan lupa kami erkkkkkkkkkkk..

Kan dah tertulis kat atas tu, bukan blog "Jari Manis" jer beliau tersuka, dengan JM2 sekali tersukanya, ahakkkkkkkkkkk..

Kalu ginilah cara komen berangkai, bukan takat top 10, gayanya kami tetap kekal di top 2..

Betul kita perlu saling sokong-menyokong..tambah lagi boleh merapatkan ukhwah

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (451) Ceritaku (439) Agama (393) Berita (390) Dunia Blog (341) Promosi. (320) Doa (316) Info Lelaki (279) Tips Blog (273) Pengalaman (246) Anak (232) Pendidikan (220) Nasihat (212) Kasih sayang (196) Rasa Bahagia (187) Berita Keningau (185) Hadiah (163) Pelancongan (143) Alam Semulajadi (130) Gambar (124) Sejarah (113) Ekonomi (111) Segmen (108) Keluarga (99) Blog (79) kesihatan (75) Tentang lelaki (74) Isu Semasa (59) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (52) Bunga (45) Resipi (41) Motivasi (39) Cari Makan (38) Nilai Moral (36) Budaya (35) Percutian (34) Award (31) Masyarakat (31) Herba (30) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Haiwan (26) Harijadi (26) Promosi Nuffnang (26) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (11) Makanan (10) Petua (10) Kalender (9) Lanskap (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Elken (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Restoran (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger