Jemputan Menjawab Kuiz Khas Kepada 10 Pengomen Unggul November 2015 Di Blog Etuza

Jemputan Menjawab Kuiz Khas Kepada 10 Pengomen Unggul November 2015 Di Blog Etuza

Sila jawab sekarang Kuiz Khas Hadiah Mangkuk Bersinar Alat Hidang Cina Di Blog Etuza!

Kuiz Khas Untuk 10 Pengomen Unggul November 2015

Assalamualaikum semua..apa khabar ? Sihat ke hari ini? Cepat dapatkan rawatan ke hospital sekiranya kondisi tubuh badan anda kurang sihat ya!.

Sila Jawab Kuiz Dan Ikut Arahan Etuza. ( Tegasnya Etuza Hari Ini.)


** Setelah dilihat komen unggul November 2015 hari ini tepat jam 7.00 pagi maka inilah pelayak 10 blogger yang dijemput khas menjawab KUIZ Khas Hadiah Mangkuk Bersinar Putih Alat Hidang Cina Di Blog Etuza. Ha rebut peluang keemasan ini sekarang hingga jam 7.00 malam hari ini.

( Perubahan pada nama blogger yang naik selepas ini pada ruang komentar blog Etuza tidak akan diambil kira lagi-harap maklum )

* Jemputan Khas kepada Umi Alya,Jari Manis, THe KK,Iryanty,Cikpiz,Mizz Aiza,Nao Mei,Paridah,Sentiasa Panas dan Atie Yusuf.

Arahan 

1. Pastikan jawapan ringkas, terus drop jawapan dari 4 soalan di banner di atas.

2. Jawapan tersebut letak no soalan dan jawapan anda pada ruangan komen di blog Etuza. Ruangan komentar ada paling bawah pada tiap entri di blog Etuza ya.

3. Anda tidak perlu risau jawapan anda tersembunyi seketika, selagi Etuza tidak terbitkan ke udara. Maka peniruan jawapan tidak akan berlaku. Mohon maaf jawapan yang dihantar di ruangan Gmail Etuza tidak terima. Sebab jika line internet tidak kuat maka payah Etuza kesan jawapan anda.

4. Hanya jawapan paling tepat dan pertama terawal menjawab akan Etuza nobatkan sebagai JUARA khas hadiah mangkuk bersinar alat hidang Cina ini.Jika semua jawapan blogger itu benar/tepat.

5. Pemenang selepas itu akan terus menerima mangkuk putih ini dengan cara Etuza pos lajukan mengikut alamat anda dengan segera.

6. Syarat untuk pemenang hendaklah membuat satu resipi kegemaran blogger untuk di sajikan di dalam mangkuk putih bersinar yang dimenangi( bestkan!!). Letakkan resipi menu sajian anda di blog anda, dan Etuza akan ambil atau copy untuk Etuza buat review blog Juara Kuiz khas kepada 10 pengomen unggul di laman Etuza.

7. 9 sahabat blog ( pengomen) unggul lain akan menerima hadiah dari Etuza dengan menggunakan kiriman Pos Laju secara berperingkat. Tahniah kepada anda semua.

Selamat Menjawab Kuis Khas Ini.Bye2

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

18 ulasan

Salam cikgu, singgah pagi,
saya cuba ye.

soalan 1:
Cikgu ada lapan beradik,
Bella,Leha, Zainab, Ila, Mian,etuza, Ime dan kak sulung etuza. eh yeke. hehe.

soalan 2
nama penuh AF. Bukan akademik Fantasia yang pasti, AF Gabungan nama Ayah dan mak etuza. Ayub dan Fatimah.

soalan3.
Kisah orang warak ada 6. Rasanya.

soalan 4,
Kucing kesayangan Alya Melati ^^

saya cuba sekadar suka suka je ^^

Oppps...sikit dah nak jawap, tak layak rupanya sbb tak masuk list....selamat pagi cikgu.

Salam singgah pagi, Alhamdulillah dah selesai menjawabnya.sekadar meyokong rakan blogger.

alla next kena rajin ya dek nasa...terlepas kan..ok kita bloglistkan ya ..

1 ada 8 orang

2 ayub fatimah

3 kisah waraq ada 5

4 melati

Assalamualaikum cikgu...wah dah keluar kuiznya...

1 ada 8 orang

2 ayub dan fatimah

3 kisah orang waraq ada 5

4 melati

ya hari ini kan 29hb Nov

salam,

alhamdulillah, sihat je pagi ni...

insyaAllah akan cuba sebab hari ni bekerja

syukran Im sihat ya..alhamdulillah..

ya Cikpinz cuba jawab juga ya...

INSYA ALLAH AKAN CUBA JUGA TKSH CIKGU ETUZA.

tahniahnyer.,
ingatkan yg terpilih tu menang, rupanya kene jwb soklan lg yee ;p

Jawapan CP
1. 8 orang
2. Ayub dan Fatimah (ayahanda & bonda Etuza)
3. 6
4. Putih

semoga berjaya ya Pi..rasanya soalan tak susah tu

ya ada kuiz ..bagi cabaran juga lah ya

Ingat kenangan setahun yang lalu, kami rakan blogger bertungkus lumus menyiapkan tugasan.

Kali ini bagi peluang kpd rakan2 lain pula

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (435) Ceritaku (420) Berita (380) Agama (370) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (296) Info Lelaki (267) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (213) Nasihat (205) Pendidikan (205) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (182) Berita Keningau (176) Hadiah (151) Pelancongan (130) Gambar (120) Alam Semulajadi (119) Sejarah (105) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (87) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (63) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Percutian (26) Harijadi (25) Masyarakat (25) Haiwan (22) Kucing (20) Perkahwinan (20) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Lanskap (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Anak Buah (3) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger