Adakah Ini Wajah Sifu Templete Seo Friendly Kompi Males

Adakah Ini Wajah Sifu Templete Seo Friendly Kompi Males

Adakah Ini Wajah Sifu Templete Seo Friendly Kompi Males?
Assalamualaikum semua..semoga sihat hendaknya..
Kemungkinan ini wajah Sifu Templete Seo Kompi Males.
Ucapan Terima Kasih Kepada Sifu Kompi Males

    Seminggu yang lalu Etuza ada terserempak dengan imej seperti di atas.Etuza lihat imej ini digunakan oleh Sifu Kompi Males memberi komentar dalam blog yang mengajukan pertanyaan kepada Sifu Templete Kompi Males. Kompi Males ini memang seorang lelaki dari tanah seberang jika tidak tersalah.Begitu juga dengan Sifu Templete Muliyadi yang berasal dari tanah Seberang Indonesia. Kedua-dua sifu blog ini handal dan hebat sekali. Dengan itu Etuza hendak ucapkan banyak terima kasih kepada Sifu Blogger Kompi Males.Etuza amat berterima kasih kerana sifu blog ini telah memberikan Etuza menikmati templete yang seo frindly dan amat ringan sekali bila kita klik di udara maya.

Templete Frindly Kompi Males Terbaik Menurut Etuza.

Ini degsin templete yang Etuza gunakan..
Klik pada gambar jika mahu templet seo frindly..

Memang Etuza dapat rasakan kehebatan templete degsin KM ini.Antara kehebatan atau kelebihan Templete Degsine Kompi Males ialah:-

1. Ringan dan mudah paparan.
2. Mesra pengguna atau mesra pelawat. Kompi males menyediakan domain dalam templete blog yang unik menarik sekali.
3. Templete 2 kolum yang cantik, lengkap dengan peralatan  kemudahan kepada pengguna templete mahupun pengunjung serta komantar di blog kita.
4. Templete KM menyediakan link within, related post, preview dan next preview, semuanya amat memudahkan kita.
5. Paling menarik ialah telah disediakan domain seperti ruang ke Facebook, Tweeter, ke Google Plus dan More information. Sangat hebat sekali.
6. Pada ruangan komen juga menarik dan terdapat enter email jika kita hendak berhubung maklumat dengan teman bloggers kita.

 Menarik Templete Kompi Males..Boleh Cuba
kepada peminat blog yang masih baru..

Oleh kerana templete KM ini amat menarik bagi Etuza maka Etuza gunakan dengan  segala senang hati. Terima kasih sifu blog Kompi Males. Syabas dan tahnia anda memang ada kemahiran yang luar biasa dalam teknologi canggih masa kini. Semoga KM dapat membaca paparan entri Etuza ini. Semoga tidak kita semua tidak menyalahi alam maya dan bermuhibah serta menjalinkan persahabatan maya yang memberi kebahagiaan kepada kita. Sebelum beredar Etuza hendak bertanya ..adakah imej pada gambar di atas itu adalah Sifu Blog Kompi Males? Atau sekadar menjadi imej atau profile sahaja. Sedangkan orang sebenar tidak memperlihatkan diri. 

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

12 ulasan

sifu template yg berilmu n xlokek berkongsi ilmunya dgn cikgu baik budi orgnya tu...

Untung ada kawan bloggers yg hebat ye cikgu, saling bantu membantu antara satu sama lain.
Patutlah rasa lain je bah bila okje dtg sini hihi...

jadi sekarang blog cikgu Etuza menggunakan template yg di sediakan oleh kompi males ke?

tak dapat pun klik gambar diatas utk dapatkan template mesra SEO friendly tu

kalau boleh nak tgk template yg di sediakan tu menarik or cantik ke tak..skrg masih setia dengan template dari blogspot

Dah lama tak tukar template..kena cari amsa yang betul-betul free baru boleh ubah..

Nak berkenalan juga dengan sifu Kompi Males

Belum jumpa template yg berkenan dihati lagi laa cikgu..masih setia dgn yg ada sekarang ni

lama tak tukar template blog

Betul cikgu..sejak cikgu ubah template..yan masuk blog cikgu mudah..tak lah tersangkut ditengah jalan macam dulu..

Aiza je tak tukar template sampai sekarang.. Hehe..

Saya tetap setia dengan template Cik Kumbang, sayang nak ganti patern lain

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (451) Ceritaku (439) Agama (393) Berita (390) Dunia Blog (341) Promosi. (320) Doa (316) Info Lelaki (279) Tips Blog (273) Pengalaman (246) Anak (232) Pendidikan (220) Nasihat (212) Kasih sayang (196) Rasa Bahagia (187) Berita Keningau (185) Hadiah (163) Pelancongan (143) Alam Semulajadi (130) Gambar (124) Sejarah (113) Ekonomi (111) Segmen (108) Keluarga (99) Blog (79) kesihatan (75) Tentang lelaki (74) Isu Semasa (59) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (52) Bunga (45) Resipi (41) Motivasi (39) Cari Makan (38) Nilai Moral (36) Budaya (35) Percutian (34) Award (31) Masyarakat (31) Herba (30) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Haiwan (26) Harijadi (26) Promosi Nuffnang (26) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (11) Makanan (10) Petua (10) Kalender (9) Lanskap (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Elken (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Restoran (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger