5 Rahsia Hati Tenang

5 Rahsia Hati Tenang

Railah Anugerah Hati Menjadi Tenang.
Lihat Gambar 1.Saiz Asal
2.Kecil
3. Besar
Lebih Besar ( Ala tak dapat terlalu Besar -Tidak Muat)
Dengan itu Wall Blog Etuza boleh tekan kecil, sederhana, besar dan saiz asal.
*Duduk bersama Ustaz Jumidin & Isterinya Pn. Maslinawati Masri.
*Kemudian anda baca 
5 Rahsia Hati Tenang
InshaAllah Hati Kita Semuanya Tenang
Dengan Redha Allah.
* Seperti biasa anda sudah kenal
habit Etuza, suka tempek-tempek gambar.
Sekadar kenangan menghias dunia maya
yang bersifat sementara ini.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

23 ulasan

Terima kasih cikgu kerana berkongsi.. in sha allah...

Jom tenangkan hati dengan petua yg dikongsi

semuanya berbalik pada hati kan...dan jangan ikut perasaan

In Shaa Allah semoga kita semua akan sentiasa positif dan berhati tenang dalam melayari kehidupan , aamin.

Salam.. Thx atas perkongsian

Singgah di http://tukang-sampai.blogspot.com/
utk Koleksi Ceramah Mp3 Ustaz Azhar Idrus Mp3, Ustaz Kazim Elias dan lain2

masri macam nama suami ekin hihihi..

nama yang indah..sampaikan salam kepada En. masri Suami Cik Ash ya

Wsalam Taufiq..terima kasih informasi ini ya

InshaaAllah cikgu.. sesama kita mendidik hati....

sentiasa positif..kita harus kekalkan keimanan..teguhkan hati agar tidak buruk sangka

ya betul..jagalah hati agar tak benci orang..

inshaAllah ikhwan

cukup mudah tips dari wtsup tu Lya ..appaun kena kuatkan hati untuk menjaga hati..

Sama-sama ya S Zafirah

memang kena belajar maafkan orang tu first sekali , hati tenang. nak buat ibadah pun tak terganggu

Bukan senang nak tenang kan hati..lebih lebih lagi no 5 tu..sedang belajar jadi lebih baik dari sebelumnya..insyallah..amin

Penting utk kita sentiasa memaafkan dan tidak berhasad dengki :)

setuju sgt...jika kita sentiasa positive juga hati menjadi tenang

InsyaAllah kita sama-sama berusaha ke arah tenangkan hati. Perkara mudah tetapi sukar untuk melaksanakannya. Wallhuallam

Betul tu Cikgu...maafkan orang lagi senang jika kita bersangka baik...semuanya ada kaitan...pokok pangkalnya hati mau baik...

Sikap kita tu menggambarkan bagaimana hati kita kan...

Pentingnya bersangka baik dengan Allah swt dan semua orang.. InsyaAllah hati menjadi tenang.. ;)

Setuju sangat dengan Cikgu

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (430) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (363) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (292) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger