Terima Kasih New Followers Mohon Tinggalkan Jejak Anda

Terima Kasih New Followers Mohon Tinggalkan Jejak Anda

Kenyataan Saya Tentang Followers SINI.

Klik SINI kenyataan AKIM & STACY  bertunang.

gambar ehsan dari google
      Etuza lihat ada peningakatn ruang Followers blog Etuza. Walaupun followers bukan keutamaan tetapi tiap blogger akan merasakan perlunya keahlian ditambah dari masa ke semasa dalam ruangan widget pengikut yang kita tambah dalam blog kita.

Dengan ini, Etuza hendak mengucapkan terima kasih kepada follower baru dan lama yang sudi dengan ikhlas follow blog Etuza. Cuma Etuza hendak berpesan dua perkara andai anda telah follow blog Etuza iaitu :-

1. Tinggalakn jejak anda seperti url blog atau
2. Buat drop komentar adan pada ruang komen blog Etuza 

Harap dapat berbuat dua perkara tersebut kerana untuk memudahkan Etuza mengesan blogger yang telah follow blog Etuza. Harap maklum dan semoga kita dapat bekerjasama.

Sebagai blogger ada cara hendak kesan tiap bloggers yang follower kita, tetapi kita hendak elak ganggu setting blog kita dengan klik pada imej dalam ruang followers kita. Jadi lebih mudah apabila anda dapat dropkan komen anda agar blogger dapat terus  sport cek kita sudah follow ke belum.  Anda dijemput untuk klik IKHWAN sebagai tambahan informasi hal FOLLOWRES dalam blog anda masing - masing.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

31 ulasan

as salam. abam x kejar follower cam dulu. yg penting abm pastikan entri tu berkualiti dan dikomen oleh pembaca. itu tandanya mrka baca sampai abis n hargai entri yg abam buat tu.. tp sejujurnya new blogger skrg ni sombong esp yg muda2 tu. bila abam follow haram mrka nk follow back! last2 abam unfollow je.

ya tak apa abam..ada juga kepentingan follower, biar apa orang kata tiap blogger ada citarasa tersendiri, dari kita saja...lagipun dah pihak blogspot sediakan domin follower..kita gempakkan saja mengikut kita sendiri..ya

Assalamualaikum Etuza.. Lama juga Nurul tak post ape2, agak slow skrg ni.. Ntah kenapa agaknye.. Harap Etuza sihat selalu dgn keluarga :)

Betul sangat tu cikgu.. Memang susah klau nak kesan jejak bila rakan blogger yg xtinggalkan komen.. :D

Tq cikgu linkkan blog saya.. :D

alhamdulillah sihat baru balik dari Kota Kinabalu ...dua hari lalu

hal follower tu terserah kepada kita untuk mentadbir..citarasa tiap blogger adalah berbeza . Terima kasih ikhwan

pengikut penting bagi yan
..dari situ tahu siapa yang selalu kunjung...

Follower bukan lagi keutamaan, lagipun kejap ada, kejap tiada..

Mood ke laut daa..

Salam cikgu..apa khabar..moga cikgu sihat ..wah tahniah ya cikgu followers mkin bertambah..lya pon klau singgah blog yg pertama kali singgah biasa tggalkan url blog utk senang kawan vr dtg singgah balik klau sudi

Tahniah, Etuza. Dengan bertambahnya followers di blog ini, moga terus semangat berblogging :)

Bagus gak wat entri camni. Macam ana, kan da lama ana tak aktif kat blog. Ana tgk ramai gila followers. Ana nak follow, tp belum sempat nak cek detail2 yg ana dah follow org tu ke blm. Hee..

terima kasih juga,bang..salam kenal ya..

Teruskan usaha cikgu etuza..;)

Setuju dengan cara Etuza. Blogger ada cara masing-masing. yang penting perlu hargai follower

Adakala sempat baca tapi tak dan nak drop komen.. biasanya time guna hp.. ;)

alhamdulillah semakin bertambah follower.. semoga cikgu terus success.. :)

saya pun lebih suka tinggalkan komen pada entri yang saya baca berbanding hanya jd follower... :)

sama juda penting dalam blog agar ada motivated..

ya Umi..terserah pasa sesiapa blogger hak masing2..

Wasalam..sihat ja ni Lya..ya sebaiknya begitu caranya tinggalkan url blog baru mudah nak balas kunjungan..

ada kesan kepada semangat berblog happy dan rasa kita sesama blogger saling memerlukan...memberi sokongan tanpa disedari

itu cara ana ..ana bukan sembarangan nak follow, bagus tu berhati2

terima kasih kunjungan ibunoey ya...sangat hargainya

nasib masi kuat semnagat kalau tidak ..pologoson nga saya jg yang tak puas hati ini lah manusia mau yang terbaik tapi setakat Etuza manalah capai yg terbaik tu SP..malu ada lah tapi tebalkan ja muka dengan para teman blogger

Cikpinz terima kasih sokongan .betul tu

ooo begitu patutlah kadang ada dan kadang ada menderu komen maksud Etuza bersusun komentar ..tahniah
lya blogger yang seperti ini memang ramai orang suka..

ya inshaAllah ya M Aiza..terima kasih sokongan

tahnia ..terbaik Etuza kira inshaAllah akan klik blog Nora selalu terima kasih banyak ya like dan drop komen ke blog Etuza

hendaqk followers ramai kena rajin blogwalking salah satunya

ada keperluan jejak blogger seperti komentar

ramai jgk follower baru d blog JM bila nk buat kunjungan balas failed kera x d tggalkan url blog.terima kasih kerana sudi berkunjung

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (434) Ceritaku (418) Berita (380) Agama (369) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (295) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (204) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (180) Berita Keningau (175) Hadiah (150) Pelancongan (130) Gambar (120) Alam Semulajadi (117) Sejarah (104) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Percutian (25) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger