Mengenai Babab.Net, Blogged.My & OhDunia.My Backlink Hebat

Mengenai Babab.Net, Blogged.My & OhDunia.My Backlink Hebat



   Syukur kepadaNya kerana hari ini menerusi kajian Etuza laman Babab.net sangat baik serta bagus untuk kita linkkan dalam blog kita agar blog kita dapat diketengahkan lagi ke khalayak ramai dan setidak - tidaknya blog kita mampu untuk di klik oleh masyarakat maya yang hendakkan informasi bahan bacaan di internet maya.

Untuk dapat kan kod bagi laman Babab.net sangat mudah dan tidak menyusahkan. Anda kena klik imej di atas dan anda akan seketika mentelaah bahagian apa yang anda inginkan. Tetapi kepada anda blogger baru juga seperti Etuza yang masih banyak kelemahan berblog haru membaca Polisi, Terma dan Syarat dari Babab.net. Sekiranya anda sesuai maka apa lagi link kan terus agar blog kita lebih dikenali ramai. InshaAllah hendak terkenal kena ada usaha ikhtiar dan tawakal. 

Selain daripada itu Etuza juga telah berjaya mengikuti jejak link OhDunia. My Sangat bagus blog terkenal yang disediakan oleh orang hebat serta tinggi ilmu blogging yang di milik oleh Blogger Wazin. Dan satu lagi link yang Etuza dapat kesan amat bagus kerana dapat promosikan blog pinggiran kita ialah code Blogged.My.Terima kasih kepada blogger hebat yang menyediakan link blog yang cukup hebat ini. Anda blogger ? Bagaimana sila lah buat link dengan cute Ping Blog.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

19 ulasan

Thanks etuza for info..")

Assalammualaikum...etuza,

blog etuza nie dah semakin dikenali kan.. insaallah. Moga berjaya etuza.. mselim3 pernah guna widget nie.. dulu. Sekarang dah tak guna lagi.

mselim3

Perkongsian bermanfaat. jangan lupa untuk baca cara memohon adsense di sini
Cara Memohon Adsense

Bagus info nya cikgu. Nti mo buat juga la

baca jg Babab.net..

saya pernah guna backlink sebelum ni cikgu.. mmg ada peningkatan dalam pageview.. Tapi bila saya check di index google kebanyakkan entri saya tak keluar.. So saya decide buang semua backlink yg pernah saya buat...

terima kasih infonya boleh dicuba ni...

Nanti Zumal nak guna juga la widget ping babab.net tu ^-^

babab.net tu aiza guna.. tapi ohdunia tu belum lagi..

belum pernah berkenalan dgn ketiga2 link ni..nk try lah

Etuza cub aja..kalau ada kebaikan manfaat akan guna terus

oo ya kah Ikwan..cuba dahulu, kalau ada manfaat akan teruskan ..nampak ada entry Etuza ada keluar ke laman tu sekarang ni

kita promot ..kalau ada kelebihan guna teruslah kan Zulmal

Thanks sharing ya Cikgu..Lya pon guna gak babap.net ni

CP belum guna lagi..nak cuba gak la pasni

menarik tu utk meningkatkan SEO blog kalau ada backlink yg berkualiti... Dan juga boleh naikkan trafik blog :)

Tq info cikgu ekin babab net dahbguna yg dua lagi xde nanti nak try letak gak

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (445) Ceritaku (431) Agama (384) Berita (384) Dunia Blog (339) Promosi. (313) Doa (312) Info Lelaki (272) Tips Blog (271) Pengalaman (240) Anak (226) Pendidikan (215) Nasihat (210) Kasih sayang (190) Rasa Bahagia (186) Berita Keningau (180) Hadiah (156) Pelancongan (140) Alam Semulajadi (125) Gambar (122) Sejarah (109) Ekonomi (108) Segmen (106) Keluarga (96) Blog (77) Tentang lelaki (74) kesihatan (71) Isu Semasa (58) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (38) Motivasi (37) Budaya (34) Nilai Moral (34) Award (31) Percutian (31) Herba (29) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Harijadi (26) Masyarakat (26) Haiwan (23) Promosi Nuffnang (23) Perkahwinan (22) Artis (20) Kucing (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (10) Petua (10) Kalender (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lanskap (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Kuiz (6) Makanan (6) Politik (6) Elken (5) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger