Pengumuman Dari Bulat Si Kucing Hitam Kaki Putih

Pengumuman Dari Bulat Si Kucing Hitam Kaki Putih

Pengumuman Dari Bulat 
Si Kucing Hitam Kaki Putih

Nampaknya Bosku Etuza hadapi masalah line internat tak lancar..
Aktiviti Blog Walking  pasti hadapi masalah..apapun yakinlah
Bosku Etuza pasti terjah dan baca entry anda..
Bulat Nak Buat Pengumuman.
 ( Klik juga Sini-Dipautkan)

Kepada teman blogger bosku Etuza, harap anda tidak merasa ternanti-nanti kehadiran bosku Etuza ke laman anda. Dia tahu ada blogger baru juga follower blog dia ni. Dia juga tahu ada ramai blogger yang drop komen belum terbalas komen katanya. Dia tak lupa tu, tetapi ada saja urusan yang hendak diselesaikan. Tetapi masalah besar yang Bosku Etuza hadapi ialah line selalu tidak kuat bila bosku Etuza berblog walking. Asyik erro saja katanya.

Kalau line tak bagus nak drop komen pun sukar. Memang buang masa sahaja. Bosku Etuza minta maaf dan katanya " Pasti akan klik blog tersebut dan akan komen selepas membaca entry anda".

Ha saya ni Bulat ya ..hitam pula badan saya ni. Tapi kaki saya semuanya berstokin putih. Dah takdir kaki saya ni putih. Sudah besar ya saya...Bulat tu tak lah bulat sangat malah badan saya panjang. Baru-baru ni tuan yang pelihara saya balik dari Mesir. Inilah hadiahnya kepada Bulat. Ni lah rantai leher warna merah. Sejak di pakaikan tidak pernah Bulat buka. Tidak pandai buka lah kecuali tuan saya yang baik hati bukakan. Hehehe ada loceng kecil pula tu.

Apa yang pelik dengan Bulat, ha Bulat suka makan tablet SPIRULINA ELKEN lah. Pantang dengar bunyi tablet spirulina bila tuan saya makan spirulina, mesti Bulat minta. Tak bagi Bulat tak pergi. Ha kadang Bulat dapat 5 biji spirulina, sekurang-kurangnya Bulat sihat dan cepat lagi membesar...

Ha kepada anda sabar ya..Bosku Etuza pasti terjah blog anda katanya special yang dalam Ikon Gratify tu. Dia jaga betul tu..selalu dia klik. Tapi sayang bila nak drop komen tak muncul ruang komen atau ulasan asyik erro ja selalu. Maaf kan dia ya. Ok lah Bulat nak beradu kejap. Kemarin kucing lain si Lily dapat tangkap tupai, langsung Lily tidak bagi Bulat sedikit pun tak bagi. Nak minta dan dekat pun Lily marah tau.tak percaya jom tengok Lily tangkap tupai dekat rumah Bosku Etuza.

Tengok lah Lily yang cantik dapat tupai..tak bagi sikitpun pada Bulat..
Hiss!!! Lily awak terro lah ...siapa awak bagi Bosku Etuza tengok tupai tu kan...
Bulat tengok ja lah dari jauh Lily pulun tupai...


Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

26 ulasan

Patut la lama Etuza tak jenguk blog CP..

alahai cikgu, sama lak masalah kita, agaknya saya nak kena tukar line lain ni, supaya lancar sikit nak online kat phone,

apa pun selamat bertugas ye cikgu

wah specialnya bulat dapat makan spirulina elken, agaknya sama rasa cam makanan dia yg dalam tin tu, hi hi

Psssstttt: Boss bulat sibuk erkklkkk?

Wahhhhh Bulan dapat layan special ye, setiap hari makan tablet spirulina elken, cayalah...

Apa yang special tu Bulat, citer sikit??? alaaaaa kongsilah..

Lily tu buah hati Bulat ya?? kedekutnya si Lily tu, makan sorang2 jer, tapi xmo kecik hati k, spirulina tablet lagi sedap...

Hai Bulat..kiri sama bos kau tu ya heeee

ohh...Bulat tulis entri ni ye...mesti bos bulat tu sibuk sangat kan..tak pe..biasalah tu permulaan buka sekolah banya kerja yang perlu di siapkan dan khabar kepada bos bulat jaga kesihatan ye..

pesan juga kepada bos bulat tu, blogger JM pun x sempat BW juga, inikan pulak nk update entri baru...jadi ada masa dan line dah ok datang lah singgah :-)

ok cikgu etuza. tak ada masalah. semoga cepat selesai segala masalah line tu ya. Pandai cantik tangkap tupai. bukan mudah tu

kesian kat boss bulat,kan..:)

Bulat yang buat entri nie yer Cikgu Etuza? Line sekarang tak macam dulu kan...

Terima kasih Bulat..:)

heheheh...sshkan cikgu bila internet bermasalah...banyak benda nak buat tapi terpksa ditunda

singgah sini .. jom GA niii .. hadiah berharga RM500 !

http://muhammadshahril97.blogspot.com/2015/02/giveaway-by-ekinrazalli-worth-rm500-to.html

Sampaikan salam saya kpd bos Etuza ye hihii.. Salam ceria selalu.. :)

datang berkunjung lagi di blog cikgu Etuza pada bulan Feb tetapi masih tiada entri baru...mmg sangat sikbu cikgu sekarang ni

rindu pulak nak menyakat cikgu di sini heeee

bos xdpt online ya bulat..heh..heh..bulat jer online sambil mkn sprulina tablet yg disukai tu..

Assalamualaikum Cik gu...

Bulat...your BOSS ada sihat ke..lama sudah x de entri baru..almost 5 days in Feb...semua org windu sama bos u lah hihihi

Haha......amboi cikgu ada khadam nampak!!!
Line lembab yer cikgu. Tertunggu tunggu gak komen cikgu dua tiga hari sudah.....

Sukalah Bulat tu tuan satu lagi dia dah balik ye

tlg jawab kat boss ya hihi

Hai Bulat, singgah sini tengok Bulat..

** Bulat, bukan bulan...

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (443) Ceritaku (429) Agama (383) Berita (383) Dunia Blog (337) Promosi. (312) Doa (310) Info Lelaki (272) Tips Blog (269) Pengalaman (240) Anak (223) Pendidikan (212) Nasihat (209) Kasih sayang (190) Rasa Bahagia (184) Berita Keningau (179) Hadiah (155) Pelancongan (140) Alam Semulajadi (125) Gambar (122) Ekonomi (108) Sejarah (108) Segmen (106) Keluarga (96) Blog (75) Tentang lelaki (74) kesihatan (71) Isu Semasa (58) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (38) Motivasi (37) Budaya (34) Nilai Moral (34) Percutian (31) Award (30) Herba (29) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Harijadi (26) Masyarakat (26) Haiwan (23) Promosi Nuffnang (23) Perkahwinan (22) Kucing (20) Rasullah SAW (20) Artis (19) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (12) Iklan (10) Petua (10) Kalender (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lanskap (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Kuiz (6) Makanan (6) Politik (6) Elken (5) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger