Di Karambunai Resort Part 2 Simponi Indah

Di Karambunai Resort Part 2 Simponi Indah

Di Karambunai Resort Part 2 Simponi Indah

Tepian pantai yang biru indah sekali saujana mata memandang..

Anak-anak berlari dikejar ombak laun yang biru..
Amat ceria kelihatan mereka semua..menikmati
udara bayu laut yang bisu...
Bunga teratai..memenuhi tasik di Karambunai Resort..
cantik sekali kelihatan  bunga teratai ini.
Ambil gambar kenangan watu ini Etuza kuran tahu
nak ambil gambar.Sepatutnya pemandangan yang
indah jangan lupa ambil sebagai kenangan terindah.
Ambil udara bayu laut seketika di depan pantai..
segar dengan tiupan angin bayu..
Keluarga Etuza...mereka menjadi kebahagiaanku..
Panorama yang indah di karambunai Resort..tasik yang luas..
dan ada titian yang kukuh untuk kita berriadah di sini...

Berkunjunglah di Karambunai 
Resort andai anda ada kelapangan
percutian di Sabah.Lengkap dengan
 penginapan serta layanan yang baik
dari orang Sabahan. Harap maklum..

Lokasi : Karambunai Rsort, 
Jalan Spangar Kota Kinabalu, Sabah.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

18 ulasan

Ini satu lagi best spot di KK....
Tq cikgu utk info ni.... :)

bestnyaa bergambar di pantai....

Jemput Join segmen ekin di blog

http://cikash.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

cantik sekali bunga2 teratai tu...

cantik pemandangan pantai karambunai..

Amboi2 Cikgu, berselfie sakan noo sambil tersenyum gitu..

Aliya tak mandi laut ke tu?

Cantik gambar berlatar belakang lautan biru..

cantiknya karambunai resort ni..bilalah dapat ke kinabalu lagi..

etuza duduk di sabah ke?

jom lah Sal..teman sis JM heee

cikgu..mesti pic ni dh lama kan sbb anak-anak masih kecil dan si Alya pun belum bertudung lagi masa ni

kiranyaa resort ni betul2 depan laut ye..jM ni mmg alergic dgn laut sbb baru sejam je di tepi pandai muka dah sunburn walau dh tempek sunblock tebal 3 inci..

thn lepas pergi Krabi dan Phuket dalam bln Feb..until now kesan sunburn tu masih ada huhuhu

kenapa x story berkenaan resort ni, ada berapa jenis blik, harga per night dan aktiviti yg boleh id lakukan selain jalan2 di tepian pandai. Sesuai ke tidak kalau nk lihat sinset di tepi pantai tu. JM ni peminat sunset. Ada x aktiviti snorkling ke, banana boat ke

seronoknya jalan jalan tepi pantai. mesti nyamana je rasa kann :D

Wahh seronok.. suasana indag mmg seronok dinikmati bersama keluarga tercinta.. sgt2 membahagiakan... alhamdulillah... :)

Sero noknyer Cikgu dan anak2 dapat bersantai bersama..Semoga dngan ini ikatan kekeluargaan akan dapat dieratkan ..Syukur alhamdulillah nampak bahagia Cikgu satu keluarga

woww bestnya dok tepi pantai

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (431) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (364) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger