Segalanya Telah Lengkap Kini Alhamdulillah

Segalanya Telah Lengkap Kini Alhamdulillah

Akhirnya semuanya telah lengkap
Hanya penghantaran belum sempurna

    Kalau lah dapat Tropi bagaimana kah nanti penerima tropi ini mengabadikan sebuah kenangan terindah ini.Sebagai insan secara normalnya kita harus merasa bahagia dengan anugerah ini. Kemudian dengan cara mereka hargainya.Walaupun mungkin bagi orang lain semua ini tiada makna, kerana tidak memahami dalaman HIKMAH yang tersembunyi.

Etuza memohon simpanlah Tropi paling berharga ini, biar menjadi sejarah dan situasi yang antara peristiwa yang memberi rasa bahagia ketika kehidupan kita lalui.

Terima lah post tak sepertinya menggayakan
semua tropi anda sebelum beralih ke tangan 
JUARA, NAIB JUARA DAN KETIGA.

SYUKUR KEHADRATNYA AKHIRNYA KINI
SEGALANYA TELAH LENGKAP DAN ALHAMDULILLAH.

Nur Alya Memakai Tudung Style Mama Malam Ini
Untuk mu Juara, Naib Juara Dan Ketiga. TAHNIAH.

Juara, Naib Juara & Ketiga Angkat Sila Hulur Tangan Ya.

Sila ambil dan tadahkan tanganmu kehadratNya.InshaAllah akan lahir ketenangan mengiringi dan anda dapat rasakan nikmat Rasa Bahagia kerana inilah sebenarnya antara takdir yang anda miliki. 

By Etuza
  

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

13 ulasan

tahniah buat sang juara..
deebak dapat trofi sebgai penghrgaan..
kembali nostalgia sekolah2 dulu..
good job cikgu etuza

comelnya yang pegang trofi...

Cikgu Etuza susunan perkataan semakin baik

teruskan. Tuliskan yang cantik akan menarik lebih ramai ke blog cikgu

tahniah buat pemenang dan penerima trofi

Y tahnia pada mereka...aRz masih banyak yang perlu di perbaiki. Cuma 1 nak cakap kita blogger tidak mampu memuaskan semua pengunjung blog kita, terima kritikan terima juga pujian tetapi untuk beri kepuasan kepada kehendak mereka kita tidak mampu.

@Azrin Rahim
Ayie terima kasih ya..datang selalu ya, manalah tahu kan terbuka lagi hati nak buat program...

tahniah utk semua..mereka mmg hebat..tgk la jumlah komen mereka tu hehe

Yeayyy tiada rahsia lagi.. tq model kembar Alya, comel sangat, tunggu kembar sini berposing lak..

Alhamdulillah Terima kasih Cikgu Etuza... Sangat2 menghargainya ...Tak sabar nak tengok trofi ni kat rumah Lya nanti ..Tahniah jugak pada semua yang telah berjaya ..Cikgu Etuza TERBAIK ..Wahhh comelnyerr model Cikgu hehehe ..

@umi alya

Aliya..
Mana satu Auntie punya?

@umi alya
Asalam nanti tunggu ja... hehehe sabar

cikgu Etuza, smlm JM balik daru kursus ada nampak kota besar dalam rumah terus senyum lebar!!!!

Terima kasih cikgu trofi tu JM letak di atas meja kerja dan hari2 tgk trofi tu di depan mata dan ters senyum sendiri...in sha Allah akan di update ke salam entri.. terima kasih dia atas pemberian yg begitu berharga

Alhamdulillah....semuanya sudah selesai pun...

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (434) Ceritaku (418) Berita (380) Agama (369) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (295) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (204) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (180) Berita Keningau (175) Hadiah (150) Pelancongan (130) Gambar (120) Alam Semulajadi (117) Sejarah (104) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Percutian (25) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger