My Team Work & Pengumuman Penting

My Team Work & Pengumuman Penting

Kecemerlangan Sekolah Etuza
SK. Penagatan Keningau, Sabah.
 

Pengumuman : Hari ini selepaS  entry ini Etuza terbitkan, Etuza akan melalui kesibukan persediaan Majlis Kesyukuran Doa Selamat malam ini.Semua aktiviti kemas kini blog, aktiviti blogwalking nampaknya tergendala sehingga selesai majlis keluarga Etuza.

Kepada Blogger yang sudah menerima tropi dan sijil iringan 
diucapkan syukur alhamdulillah dan terima kasih kerana 
hargai pemberian dari Blog Pesona & Mustika

Harap Maklum



Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

25 ulasan

Mudah2an majlis hari ini berjalan lancar..jgn lupa tunjuk menu2nya..

Alhamdulillah...semoga segala urusan diberkati..

salam
Tuan di tag...untuk join segmen.
tkasih.
http://www.safirulamar.com/p/segmen.html

semoga semua urusan kesibukan mjlis sempurna diselesaikan n yg menerima tropi hadiah iringan pasti tersenyum ceria....tqcikgu.

wahh.. semoga ayie akn jadi seperti mereka juga kelak..

Semoga semuanya berjln lancar

Apa yang penting... kerjasama!
Semoga teamwork ini akan berjaya mencapai matlamatnya, InsyaAllah...
Semoga berjaya cikgu dalam apa jua urusan.

semoga kenduri doa selamat nanti berjalan dgn lancar ...

Semoga segalanya berjalan lancar dgn penuh keceriaan... aamiin.. :)

Wajah baru blog cikgu ye.... lebih kemas dan tersusun

@Dayana Bahar
Asalam happynya dapat komen sapaan dari bloggergsf ..harap datang selalu ya DB

Assalam Cikgu Etuzaa....JM is back!!! baru balik dari berkursus di tempat 'jin bertendang' x dapat line internet huhuh

Balik rumah semalam senyum LEBAR!!! kerana JM sudah terima kiriman Trofi, Sijil dan Minuman Elken tu...terim kasih..sukkkaaaaaa sgt..belum semat nk 'up' entri..tunggu hujung minggu nanti yek

Ok..berkenaan berblog tu..x per..cikgu selesaikan dulu majlis tu dan semoga success nanti bloeh kongsi pada kami :-)

Tahniah Uncle / Cikgu.. Apa yang sesuai Cikgu atau Uncle?? Lebih panggil Cikgu sja kan cikgu ?? :)

@calrase patrick

Cal cal me Uncle Etuza ..atau Uncle Azali..Uncle Etuza lah ya..blog ni personal bukan blog khas sekolah uncle, blog sekolah ada juga tu nanti Uncle link kan ya

@calrase patrick

Cal cal me Uncle Etuza ..atau Uncle Azali..Uncle Etuza lah ya..blog ni personal bukan blog khas sekolah uncle, blog sekolah ada juga tu nanti Uncle link kan ya

Tanpa barisan cikgu cikgu yg berwibawa kat atas tu sure sekolah cikgu tak mencapai kejayaan macam hari nikan....

Cikgu OKje masih menunggu dgn sabar lagi sijil yg masih belum kunjung tiba tu hihi

@Jari Manis

Jin Bertendang, kat mana tu JM??

@Jari Manis

JM dah janji nak berposing maut bersama tropi itukan? janji tetap janji, kami tungguuu..

@umi alya

alamak!! JM ada janji camtu ke..matilah heeee

@umi alya

Kem Saujana Asahan, Melaka..berdekatan kaki gunung ledang..di kelilingi hutan..tdo mlm..tingkat atas x de penghuni tetapi seringkali bunyi org tarik kerusi dan bunyi guli golek di atas lantai..SERAM!!!

@Jari Manis

Mata akak jer rabun dekat (maklumlah dah ke usia kilauan emas) tapi ingatan tetap kuat, tak caya cer baca komen2 JM sebelum ini..

@Jari Manis

adoiiiiiiiiiii itu yang lemah semangat kalau berkursus tempat2 menyeramkan..

sib baik setakat ini kebanyakan kursus di hotel & paling2 tidak kt hq

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (433) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (368) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (294) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (203) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (179) Berita Keningau (173) Hadiah (150) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Sejarah (103) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (24) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Makanan (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger