Komen Blogger Malaysia 1000 Milik Blogger UMI & JARI MANIS.

Komen Blogger Malaysia 1000 Milik Blogger UMI & JARI MANIS.

Komen Blogger  Malaysia 1000 Milik 
Blogger UMI & JARI MANIS.

Komen 4 angka terhebat terbanyak 
MELATOP DI BLOG PESONA & MUSTIKA BLOG.
Wow!!! tak percaya tengok sahaja
hasil congakan Etuza di bawah.



Gambar banner ini adalah HADIAH  kepada blogger UMI ALYA.
& HADIAH JUGA KEPADA BLOGGER JARI MANIS.
Komen mencecah 1000 lebih komen...Syabas & Tahniah!.
KLIK Blog UMI SINI

Analisis Komen UMI Pada ruang  Top Komen 982 + 
Top 10 Komenter Bulanan 316
Telah melebih 1000 4 angka ( 1298 komen )
( Ini hasil congakan Etuza pada  15hb 12.2014)

HADIAH TERHEBAT UNTUK BLOGGER UMI BERNILAI
MELEBIH RM 200 ADALAH PRODUK 
KHAS UNTUK WANITA BRAND ELKEN LDVENUS 30 AMPLUS
DAN SEKOTAK MINUMAN MILKS TEA.

Aanlisis Komen Blogger Jari Manis 
Pada Ruang Top Komen 888 + Top Komentar Bulanan 309
Telah melebihi 1000 4 angka ( 1197 komen )
( Ini hasil congakan Etuza pada 15hb 12.2014 )

HADIAH TERHEBAT UNTUK BLOGGER JARI MANIS
MELEBIHI RM  200 ADALAH PRODUK 
KHAS UNTUK WANITA BRAND ELKEN  
( AKAN DIBERITAHU - LDVENUS SESUAI  UNTUK
SEMUA GOLONGAN WANITA REMAJA DEWASA ATAU 
WANITA BERKAHWIN SERTA WANITA BERUMUR,
SESUAI UNTUK SEMUA KERANA TIAP WANITA
ADA MEMLIKI RAHIM.

eTUZA  nak tanya dahulu JM - 
Mahukah Ldevenus sebagai hadiah?
Kalau mahu dan teringin hendak guna
sila beritahu dalam komen ya...

Pantun Untuk UMI & Jari Manis.

Jendela maya internet  sangat seronok,
Jangan pula terlupa mandi,
Komen membina kritikan keduanya sangat lah molek,
Kerana komen kita ceria di blog ini.

Air sungai mengalir tiada berhenti,
Sangat jernih kelihatan si ikan keli,
Kalau ada silap dan salah komen kami,
Usah lupa jangan simpan di dalam hati .

Tahniah JM dan UMI ALYA.
Tercapai sudah hajat Etuza untuk melihat
KOMEN 1000 lebih ( 4 angka )
di blog Etuza Pesona & Mustika )
( nak cepat ..ada kerja di luar- sebarang ejaan
mohon maafkan dahulu.)
Klik SINI blog JM


 Komen dalam blog mempunyai kepentingan tersendiri selain mengajukan pertanyaan kita juga dapat nayatkan komen bertujuan menyokong dan bukti anda telah membaca catatan di sesebuah blog. Komen lah dari hati bukan atas dasar perasaan terpaksa. Etuza sangat hargainya. Kepada UMI dan JM tahniah merelisasikan cabaran untuk Etuza melihat 4 angka komentar dalam ruang  top komen dan komen 10 blogger bila kita tambah menjadi lah 4 angka. Etuza congak kedua -dua ruang tersebut. Dan Etuza yakin komen UMI dan JM akan melebihi 1000 nanti.

Nota : Blogger UMI ALYA dan JM..selepas ini rasa tenang dan mohon maaf jika cabaran dalam komen di blog Etuza sedikit menyebabkan anda berdua rasa tertekan. Tapi anda HEBAT sangat hebat..blog Etuza secara langsung memiliki komen yang sangat luarbiasa dari anda berdua. Apapun baca ini dari sahabat blogger kita SINI. bagus idea dan penjelasan dia tentang dunia blog. 

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

57 ulasan

Terkejut JM bila baca tajuk entri ni...JM tinggalkan komen tanpa mengharapkan apa2 balasan atau hadiah dari cikgu tetapi as a blogger we support each other TAPI kalau cikgu begitu bermurah hati nak bagi JM terima dnegna hati TERBUKA tapi masih malu kerana dah banyak kali terima hadia dari cikgu tu huhuh

Terima kasih cikgu Etuza..sayang sama kamu as a rakan blogger tehheeheh..nanti kak Umi salah faham pulak. So Jawapan JM..kalau cikgu nak bagi JM ambil...(sambil tutup muka sbb malu)

Tahniah juga kepada kak Umi kerana beliau mmg rajin tinggalkan komen di blog cikgu ni..ibarat rumah ke dua beliau..pantang JM tinggalkan komen mesti beliau ada serang balas..ahaha..kak Umi jgn marah sbb JM pun serupa ekekeek. Tak percaya nanti kita lihat jeng..jeng..

mnta maaf cikgu dek kerana JM nak tulis byk dalam komen ni JM seperate kepada beberapa komen..kalau leave dalam 1 ruang komen dah seperti tulis novel giteww...Semoga bertambah murah rezeki cikgu kerana menjadi seorang yg pemurah..Aminn..JM doakan business Elken juga bertambah maju amin..

tahniah...umi dan JM tu memnag sangat peramah..

Masya Allah, terkejutnya saya, terima kasih banyak2 ya Cikgu suami isteri

Bukankah komen saya baru 900+? rasanya belum sampai lagi 1000.

Insya Allah di laman saya nantipun akan ada kejutan pada 31 Disember 2014 sebagai acara tahunan.

Sebelum itu Cikgu berikan Nama, Alamat & No. Telefon (saya tengok alamat Cikgu menggunakan Peti Surat, Bolehkah untuk penghantaran bungkusan?), nanti Cikgu emailkan ke umialeeya@gmail.com

Terima kasih kak Kam...:-)

Fuh..fulltime komentator tu..hehe

JM..
Sebenarnya akak dah bermuhasabah diri, xmo komen berulang2 tapi udah JM memanggil di sini, terpaksalah akak munculkan diri

Owhhhh tak mungkin dik akak gosipkan Cikgu Etuza dengan sesiapapun, lagi2 dengan JM, akak faham betapa peritnya hati wanita bila terluka dan dilukai..

Kadang2 kita bergurau sedangkan ada hati bakal terluka, bermuhasabah lagi...

tahniah kpd Jm dan umi alya ...

Itulah dik, kadang2 akak keliru, laman ini milik Cikgu Etuza @ JM?

Bukan setakat rumah kedua dik, dah rasa cam rumah sendiri kekdahnya, tak reti2 malu asyik bertandang jer kerojenya, hu3

Terima kasih Kak Kam, kami berdua ni terlebih peramah bila kat sini..

Bolehkah akak terima alasan itu?, lariiiiii....

tahniah.banyak nya diaorang komen..sah pembaca tetap nih..tahniah juga untuk tuan blog..

Adoiiii SP, tak terkata daa.. hi3

hohohohoh...kak Umi sudah datang

habis semua komen dia reply hahahah

SP..siapa..siapa? ekekeke

Bukan ke milik kak Umi jugak ahahaha

nampaknya ada keserasian di sini. Setahu JM melalui cara penulisan dan komen yg di tinggalkan kita boleh tahu seseorang itu serasi dgn kita atau tak..jika serasi blog tersebut akan sentiasa di hati

Ha JM ni setuju lah ya..ok tak apa dengan segera kirimkan..ingat kan cabaran 4 angka komen..tak minta di balas Etuza faham faham sangat...tapi takkan nak tebalikkan tangan jika ada yang ikhlas kan..tak apa JM...Jm cuba klik di google ya info ldvenus ..huuu JM terbaik..anak perempuan Etuza ..selalu datang haid teruk tu segunggut..alhamdulillah jadi normal dah dia..tak berapa nak bermasalah..

Tetapi tidak semestinya blogger itu suka dengan komen yg kita tinggalkan..JM perrnah alami situasi itu..tetapi cikgu Etuza bukan begitu orangnya Alhamdulillah

tidak semua orang boleh terima gurauan dan certain person anggap gurauan itu bukan gurauan tetapi buat masa ini JM enjoy....dalam 2,3 hari ni je JM akan komen kat sini selepas ni akan menyepi buat seketika

Tak apa sesama blogger..kasih sayang persahabatan maya..sayangkan blog juga..semua insan adalah bersaudara..hidup harmoni dengan adanya kasih sayang tu UMI dan Jm..terima kasih bantu bagi sokongan kepada komen blogger yang lain...kalau lah laju internite lain..berlari Etuza nak jawab...low sangat ..lama paparan ruang komen...)

DR terima kasih ya..akan jengok blog DR..berblog berterusan pasti dikunjungi..ya

JM dan UMI tak akan wujud persaingan lagi antara anda ya..komen bakal 4 angka..pasti milik UMI dan milik JM juga..hadiah adalah sama ya...bernilai RM 200 lebih ..usah risau sudah ada hadiah tu..gambar di atas tu masih berbalut plastik kedap udara..amplus dan strow kecil tu ..promot saja..PRODUK ...terbaik idaman tiap wanita ni..

Cer JM citer, ke mana haluan JM nnt, mana tau kita tersempak sebab akakpun cuti gak pada tarikh2 tersebut tapi komen tetap komen selagi line laju..

Satu akak jawab, dua JM balas, adoiiiii...

Ha'aaa ya tak ya juga erk...

Kitaorang dah hafal jalan cerita kat sini Diana, dari puteri sulung sampai puteri bongsu..

xper, kami berdua boleh tolong jawab komen bagi pihak Cikgu, ahakkk

Cikgu....tiada persaingan di antara kami..bersaing utk mendapat bilangan komentar terbanyak jauh sekali huhuhu

Ya JM faham..memang terbaik..cuba rasakan satu nikmat persahabatan maya ni.Yang tiada tekanan ya, sebab kalau ada tekanan lain cerita jadinya.
Tapi kalau ada Program lain ..hahhaha kena bersaing tak boleh tiru ke tanyak ke apa2 Etuza mau yang original..dari blogger yang nak join lah...semoga ada di tahun depan..

Tertekan?? Rasanya idok le Cikgu, cuba tengok komen2 kami berdua sekarang, masih samakan?

Mungkin antara kami telah wujud keserasian untuk berbalas komen, sebenarnya seronok dapat menyakat JM

Umi dan JM memnag blogger terbaik...tahniah sangat positif..
Umi dan Jm kena klik di google search kebaikan Ldvenus ya..cuba baca agar tak was-was guna nanti..

Assalammualaikum... etuza,

tahniah buat buat mereka berdua.. rakan blogger yang sangat rajin dan ramah...

mselim3

Alhamdulillah .Tahniah JM & UMI ALYA ..Anda mmg HEBAT ..TERBAIK !!!

Terima kasih, Lyapun apa kurangnya..

Terima kasih mselim3..nak JM serang bllog mselim3 tak heeheh

Terima kasih Lya..nak JM serang blog Lya tak heeee

tahniah kpd sis umi.. dan JM...
wah dh smpai target tue.. 1000 lbh dh... tahniah2...

Terima kasih zarulfarhana

Terima kasih Zarulfarhana...ada masa free sis JM serang blog Zarul eh

Terima kasih anies :-)

Tahniah2, bnyk komen ni smpi cecah 1k+

Fuh tahniah kepada yang berjaya komen 1000. Kekadang terfikir macam mana sis JM boleh komen macam tu sekali.

arghhhhh ini spam hehehehe

kalau saya sampai satu-satu blog tengok ada nama sis JM Umi Alya saya angkat tangan la. tak berani nak lawan.

sis JM ada upah orang tinggalkan komen ka hehehe
gurau ja sis JM ya

ahakss..aRz..gurau senda baru bawa bahagia heee

ini bukan komen dah aRz..in 'chatting' ahahah

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (431) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (364) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger