Imej Hadiah Dari Korea Menjadi Rebutan!

Imej Hadiah Dari Korea Menjadi Rebutan!

 Anugerah Etuza Hadapi Hari Ini. Sangat Bersyukur 
dan Merasakan Kegembiraan Megisi Ruang Waktu 
Kehidupan Realiti Ini Amat Bermakna!
Syukur Ya Allah Yang Maha Esa.
Lihat Imej Berbicara Ya...

Semua imej/ Gambar itu adalah hadiah dari Blogger Jari Manis.
1. Keris penanda mukasurat buku, kad ucapan, pemutung kuku
doodle kecil,sepasang sudu..Dari Korea- Sangat Kualiti . Cantik lawa lagi.

TERIMA KASIH JM - BLOGGER JARI MANIS.

   Hadiah dari korea telah diterima dengan selamtnya. Mungkin awal lagi hadiah ini sampai tetapi kesibukan Etuza maka menyebabkan baru pergi ke Pos Office memeriksa segala surat yang ada. Alhamdulillah ...memang tidak terkejut dapat list surat URGENT Etuza tahu dari JM. tapi SANGAT terkejut isi hadiahnya bukan sembarangan amat manis sekali hingga anak-anak BERERBUT meminta DIMILIKI. Apakan daya kalau Etuza bagi anak lebih-lebih lagi lelaki pasti HILANG kerana bakal dibawa ke asrama. So, milik Etuza Keris Kecil Penanda Buku dan milik Mama Pengetip Kuku. Boleh tengok imej pada gambar di atas. JM- Isteri Etuza ucap TERIMA KASIH KATANYA.TERIMA KASIH YA JM.  Kalau sudu brand Korea amat kualiti bercorak indah tu sesiapa anak-anak boleh pakai dengan syarat kena cuci dan simpan rapi. Hehe...

 Etuza tidak menyangka akan mendapat hadiah yang benar-benar ISTEMEWA dari blogger yang baik hati iaitu Blogger JM-Blog Jari Manis.Blog yang menjadi pujaan ramai blogger kerana blog ini seolah-olah membawa kita mengelilingi DUNIA. Blog yang memaparkan keindahan keajaiban dan keunikan pastinya di negara-negara maju. Antara negara yang pernah JM lawati ialah di JEPUN, KOREA, SINGAPORE, THAILAND, CHINA DAN LAIN-LAIN LAGI.
  
    Blog JM sangat kemas..sesuai dengan tema Blog JARI MANIS. Maka manislah hasil kerjanya. Tahnia JM....bagaimana JM boleh traveling mengelilingi Dunia, usah tanya Etuza tetapi tanyalah yang empunya diri di blog JARI MANIS sila klik. Anda ankan dihamparkan panorama Dunia yang sangat INDAH di blog JM. 
   
Ky chain tu juga hadiah dari Cik Nor Blog.
 Saja juga nak tanya hadiah lima
penghargaan sudah diterima ke belum. 
Kecuali blogger Safirul - Akan Cek Gmail harap 
ada sudah Blogger Safirul Ammar beri alamat.


Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

15 ulasan

tahniah tahniah terpilih dapat hadiah....

Wah bestnyaa... tahniah :)

tahniah bnyk dpt hadiah drpd JM y baik..blog JM sarat dgn citer travel merata...best.

Tahniah Cikgu,cantiknya ole2 dari Korea

Wahh...terharunya dengan entri cikgu Etuza...tapi jangan puji lebih-lebih nanti kembang kempis hidung JM ni kang hihihi..alaa..hadiah biasa2 je habuan kerana menjadi salah seorang top komentar blog JM tu..x boleh di bandingkan dgn hadiah dari cikgu yg JM terima lebih bernilai :-)

Ckp sama isteri cikgu JM jawab sama-sama heee

@paridah

kak paridah, JM ni hanya pandai kongsi citer pasal travel je..harap2 x bosan lah ye :-)

wahh...bestnya..tahniah la cikgu heheh

sudu korea best sebab panjang. saya ada beli satu kat kk hikkk

bertuahnya cikgu etuza.
tahniah cikgu etuza.
Cikgu etuza seorang yang rajin tinggalkan komen dan review blog

seronoknya dapat barang dari korea.

wah! bestnya dapat ole2 dari Korea..

Eh.... hadiah sebelah kanan tu mcm pernah tengok jer hahah.....
JM ni okje dah kenal. Betul kata cigu tu kita yg membaca pun terasa mcm mengembara dikerjakan Jari manis ni hihi

kak Okje..JM pun kenal gak tapi di alam maya je lah..ehh.kakak ke..rasanya muda dari JM..

BUNDA nye pun dah terima eh..alhamdulillah...risau gka JM :-)

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (443) Ceritaku (429) Agama (383) Berita (383) Dunia Blog (337) Promosi. (312) Doa (310) Info Lelaki (272) Tips Blog (269) Pengalaman (240) Anak (223) Pendidikan (212) Nasihat (209) Kasih sayang (190) Rasa Bahagia (184) Berita Keningau (179) Hadiah (155) Pelancongan (140) Alam Semulajadi (125) Gambar (122) Ekonomi (108) Sejarah (108) Segmen (106) Keluarga (96) Blog (75) Tentang lelaki (74) kesihatan (71) Isu Semasa (58) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (38) Motivasi (37) Budaya (34) Nilai Moral (34) Percutian (31) Award (30) Herba (29) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Harijadi (26) Masyarakat (26) Haiwan (23) Promosi Nuffnang (23) Perkahwinan (22) Kucing (20) Rasullah SAW (20) Artis (19) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (12) Iklan (10) Petua (10) Kalender (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lanskap (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Kuiz (6) Makanan (6) Politik (6) Elken (5) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger