Cameron Valley Tea Sedap

Cameron Valley Tea Sedap

Cameron Valley Tea - Sedap Tea Original 
Premium Afternoon Tea- Produk Made In Malaysia..

Edit gambar Tea dai Cameron - Ole-Ole dari anak tersayang.
Terim Kasih kepadanya yang membeli untuk seisi family.

     Nampak tak perkataan Afternoon Tea! ini bermakna tea dari Cameron ini sangat sesuai sekali ( especialy ) pada waktu petang dan juga selepas makan malam. Memang terbaik produk made ini Malaysia ini, Etuza dah merasa minum tea yang arouma dan rasa tea yang original dari Cameron. 

      Produk tea dari Cameron ini adalah ole-ole dari anak lelaki Etuza semasa balik bercuti selama sebulan pada oktober 2014. Harga RM21.50 agak berpatutan dan sesuai dengan saiz sederhana. Apa yang menarik Cameron Tea ini bekas cantik warna oren dan menarik. Kalau dibuang selepas habis tea tu agak sayang, sebab kita boleh guna semula bekas tin itu dengan kegunaan tabung duit syiling, atau tempat barang antik atau juga tempat alat tulis. Kalau benda macam ini elok jangan dibuang sayang sebab boleh dimanfaatkan kepada kegunaan lain.

     Tengok promot Etuza di gambar tersebut, siap dengan gambar serbuk tea yang ada. Lepas di bubuh tea dari Cameron tulah warnanya. Off!! letak gula sedikit sahaja ya. Kalau kaum hawa mesti minum tea kerana tea adalah diet pelangsing badan. Sangat sesuailah di minum pada kadar seminggu tiga kali atau 4 kali. Hummm! kalau letak susu agaknya lebih rasa dan kesedapan lah tu. 

Nota : Kawan-kawan yang dekat Cameron Highland tu..apa lagi BELILAH PRODUK KELUARAN MALAYSIA. Inilah cara sokong ekonomi Negara Malaysia.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

30 ulasan

terbaik produk dari Cameron tea..

Tahnia kepada blogger UMI Alya ..komen kini 1005 di bahgaian top komen..terbaik dan sangat berterima kasih pada Umi..

pernah rasa teh ni! dan sy suka stail etuza. recycle barang. saya pon selalu buat camtu hahahah. jom baca entri saya pasal kamera instax

Teh Cameron ada bermacm perisa, sedap.. anak saya suka perasa strawberi.

Kalu ke sana nanti saya belikan..insya allah..

1005 dah ya, saya tak sedar..

memang cantik2 tea kat cameron tu di pack cikgu...dah tu dgn mxcm2 perisa...hai rambang mata dibuatnya

Kak Umi memang rajin tinggalkan komen di blog cikgu ni :-)

minggu lepas JM minum teh pagi, tgh dan mlm..teh o panas...2 hari selepas itu perut buncit seperti orang mengandung then susah hati tak tahu puncanya...sampai pegi ke pusat rawatan darul shifa'..rupanya perut JM kembung...teh itu angin jika mium berlebihan dan kerap...sejak itu JM kurangkan minum teh dan beralih kepada milo dan elcafe

assalam Etuza, memang sedap teh ni..selalu gak kalau CP ke Cameron Highland akan beli..

JM agaknya ada masalah penghadaman ni..tak lawas lah tu. Kena bersihkan..tak apa nanti ada rezki JM tunggu saja ya..
inshaAllah..akan sihat..

JM juga akan menyusul etuza yakin sangat akan genap dan lebih 4 angka ya JM..tahniah

teh dri cameron mmg sedap...

eheheeheh...betul jgk

Terima kasih cikgu..skrg ni JM amalkan minum byk air putih/kosong

ahakss...cikgu...angka 4? x sempatlah..JM ada trip this week..maybe selepas ni JM x muncul di sini buat sementara waktu..jgn rindu rinduan ahahahah

belum pernah merasainya lagi... Maklumlah, teh mahal...

tak apa BM inshaAllah ada lenihan tu boleh lah ya..

abis kalau JM menghilang, akak nak berbalas komen dengan siapa?

Ala kak umi ramai lg reader lain :-) jgn rindu sana JM tau ingat daku dlm doa mu heeee

Dua tiga kucing berlari
Manakan sama si kucing belang
Dua tiga bolehku cari
Manakan sama JM seorang

Bagus JM, amalkan air kosong 2 - 3 sehari..

JM mimum 1 liter sehari..so skrg ni nak up kan sikit 2 liter sehari

hamoiii kak...we weeiittttttttt hehehehe

eheheeheh....no komen

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (443) Ceritaku (429) Agama (383) Berita (383) Dunia Blog (337) Promosi. (312) Doa (310) Info Lelaki (272) Tips Blog (269) Pengalaman (240) Anak (223) Pendidikan (212) Nasihat (209) Kasih sayang (190) Rasa Bahagia (184) Berita Keningau (179) Hadiah (155) Pelancongan (140) Alam Semulajadi (125) Gambar (122) Ekonomi (108) Sejarah (108) Segmen (106) Keluarga (96) Blog (75) Tentang lelaki (74) kesihatan (71) Isu Semasa (58) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (38) Motivasi (37) Budaya (34) Nilai Moral (34) Percutian (31) Award (30) Herba (29) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Harijadi (26) Masyarakat (26) Haiwan (23) Promosi Nuffnang (23) Perkahwinan (22) Kucing (20) Rasullah SAW (20) Artis (19) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (12) Iklan (10) Petua (10) Kalender (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lanskap (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Kuiz (6) Makanan (6) Politik (6) Elken (5) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger