Testing Animation By Etuza Blogger # 1

Testing Animation By Etuza Blogger # 1

Etuza Try Ilmu Animasi Pula
Ya Allah Syukur Menjadi Pula ni
Kepada Teman Blogger 
Saksikan Animasi #1 Ini.
Gambar memori Etuza
Bila dapat ilmu kena segera 
bersyukur Kepada yang maha Esa...


Ya Allah Etuza Hargai Dan Bersyukur 
setakat mana ilmu Engkau Berikan Ini..
Ini Ilmu Luarbiasa Etuza Rasakan..
Sebelum ini tak pernah cuba ini..
Nampaknya menjadi dan bolehlah
di adaptasikan untuk di manfaatkan..
Alhamdulillah..
Klik klik ja gambar yang bukan pilihan 
sebenar..nampak dah gerak terover lah 
nak save...
Special Untuk Group Icon Gratify!!
Jangan Lupa Tengok Sentuhan ini...
Salam  Mesra Bloggers Maya.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

8 ulasan

tahniah la cikgu..makin hari makin maju nampaknya..

@❤Kamsiah❤
Terima kasih madam Kamsiah ya...ini bantuan Photoshop juga sebenarnya, tapi kalau tak reti nak klik tak akan menjadi. Bila save jadi gambar pegun..

@❤Kamsiah❤
Terima kasih madam Kamsiah ya...ini bantuan Photoshop juga sebenarnya, tapi kalau tak reti nak klik tak akan menjadi. Bila save jadi gambar pegun..

wAhh...maju setapak lagi..JM pun x pandai nk buat..nak guna photoshop pun x pandai...Cikgu gambar tu gerak laju sgt!!!

@Jari Manis
Asalam JM..time seting tu yang masih Etuza keliru..minta maaf ya. Dah set sebegitu nanti akan try lagi nak belajar. Time seting tu boleh di panjangkan ..tapi kan nanti ada yang renung lama2 hahahaha..Jm sorry ya

@Jari Manis
Asalam JM..time seting tu yang masih Etuza keliru..minta maaf ya. Dah set sebegitu nanti akan try lagi nak belajar. Time seting tu boleh di panjangkan ..tapi kan nanti ada yang renung lama2 hahahaha..Jm sorry ya

Wahhhhh Cikgu, makin maju setapak.. xper perlahan2..

@umi alya
Terima kasih Umi ..sangat menghargai komen anda

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (451) Ceritaku (441) Agama (394) Berita (390) Dunia Blog (341) Promosi. (320) Doa (317) Info Lelaki (280) Tips Blog (273) Pengalaman (247) Anak (233) Pendidikan (220) Nasihat (214) Kasih sayang (198) Rasa Bahagia (187) Berita Keningau (185) Hadiah (163) Pelancongan (143) Alam Semulajadi (131) Gambar (124) Sejarah (113) Ekonomi (112) Segmen (108) Keluarga (100) Blog (79) kesihatan (75) Tentang lelaki (74) Isu Semasa (59) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (53) Bunga (45) Resipi (41) Motivasi (39) Cari Makan (38) Nilai Moral (36) Budaya (35) Percutian (34) Award (31) Masyarakat (31) Herba (30) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Haiwan (26) Harijadi (26) Promosi Nuffnang (26) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (11) Makanan (10) Petua (10) Kalender (9) Lanskap (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Elken (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Restoran (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger