Selamat Menikmati Percutian Sekolah Yang Panjang 2014

Selamat Menikmati Percutian Sekolah Yang Panjang 2014

Selamat datang ke alam percutian
sekolah sesi 2014.
cuti - cuti usah cuai jaga keselamatan 
diri masing- masing. Cuti dengan aman

Sebulan lebih bercuti...tak sabar
nak melakukan semua impian

tarrarara...impian Etuza
* Selesaikan semua laporan sekolah
* Hantar sasaran kerja tahunan ( skt 2014 )
* Melancong, firstly di Kundasang Ranau.
* Menghadiri majlis perkahwinan ( 29hb Nov ni )
*Masak memasak resipi pilihan
( di blog Madam Kamsiah & Dapur 
Tanpa Sempadan )
*Berblog sakan komen sakan..
*Picnic dengan anak-anak
* Buat open house ( kenduri kesyukuran-
atas kejayaan anak2, anak2 sihat bagainya.
( inshaAllah)
*Pertandingan memancing bersama 
family di kolam Etuza..
*Pertandingan mewarna poster
anjuran Etuza Pesona & Mustika
Untuk anak-anak sekitar desa Etuza..
*Roadshow produk Jenama E kesukaan Etuza
& Buat Jualan Hebat Produk E
* Makan malam bersama ibubapa di hotel Juta
Keningau.
* Buat rekacipta sendiri.
* Dll....adui banyaknya angan2 mat jenin.
Etuza pastikan jika terlaksana SHARE
di blog ini nanti.Anda bercuti ada
angan / impian tak!

( Kita merancang saja Allah yang menentukan nya)

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

6 ulasan

semoga semuanya berjaya dipenuhi ya cikgu..

SKT saya sebagai PYD dah siap, belum tengok lagi boss bagi markah belum?

SKT saya sebagai PPPpun dah siap, cuba bagi seadilnya buat anak2 buah.

Cuti dahpun disimpan ke dalam GCR, selebihnya bawa ke tahun hadapan.

Untuk kegunaan sepanjang Disember, cuti gantian banyak, entahkan sempat diambil, entahkan tidak, maklumlah jadual padat sepanjang minggu.

Saya tengok list Cikgu itu, fuhhhhhh semput rasanya maklumlah banyak, moga semuanya tercapai, aamiin..

Seronok kan jadi Cikgu terutama cuti sekolah boleh luangkan masa bersama anak-anak. Jika parent tu kerja selain dari cikgu..anak-anak cuti tapi parent still perlu pegi opis. PErlu apply cuti baru leh bawak anak jalan-jalan. Syukur jadi cikgu like gikgu etuza..suami isteri cikgu so memang meriah bila datang cuti sekolah kan...

*nak komen byk so perlu send 2 komen..boleh kan

Wahh...bersusun-susun aktivit sepanjang cuti sekolah. Itu lah yang terbaik buat senarai senang nanti tiada yang tercicir. Semoga semua list tu dapat di laksanakan dan di kongsi bersama kami di semenanjung. Dont worry ada masa terluang JM akan setia bersama blog ni

Asalam UMI dan JM..kita mampu merancenakan saja sedang yang memberi peluang dan mengkabulkannya ialah Allah. Kita buat impian yang baik2 saja ya..sebulan bercuti mesti ada azam dan perancangan kan...ok.JM selamat bercuti..

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (435) Ceritaku (420) Berita (380) Agama (370) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (296) Info Lelaki (267) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (213) Nasihat (205) Pendidikan (205) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (182) Berita Keningau (176) Hadiah (151) Pelancongan (130) Gambar (120) Alam Semulajadi (119) Sejarah (105) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (87) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (63) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Percutian (26) Harijadi (25) Masyarakat (25) Haiwan (22) Kucing (20) Perkahwinan (20) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Lanskap (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Anak Buah (3) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger