Sabar Itu Iman Harap Bersabar

Sabar Itu Iman Harap Bersabar

Top Komentar Oktober 2014
sudah di pasang di blog Etuza.
sila tengok perubahan ..
Tahniah kepada penerima anugerah.
UMI,AKIF & JM
Etuza ucapkan terima kasih kepada
Blogger remaja Jari Manis..
Balik saja dari Korea Jari Manis
Memberi idea atau saranan kepada Etuza.
Kata JM elok buat top komentar bulanan, rasanya Etuza sangat setuju dan sudah mengusahakannya di blog Pesona & Mustika. Dan hasilnya tetap Blogger UMI ALYA, AKIF & JM menjadi top three sebagai pengomen segar dan mesra di blog Pesona & Mustika ini.
Akan tetapi...
Akan tetapi Etuza mahu mereka bersabar, sabar itu iman yang paling mujarab untuk meredah kan ketenangan anda.
Hadiah sudah di balut, 4 hadiah telah diusahakan pada hari jumaat yang lalu. Cuma kesibukan dengan urusan realiti. Of! blog juga realiti kena tangani. Hadiah untuk UMI ALYAH dah pos lajukan. Cuma hadia MV, JM dan tararaaa...untuk AKIF juga semua sudah set. Minta lah esok ada kelapangan masa nak pos lajukan. Firstly urusan besok hantar hadiah ke Pos Laju. Sebab bila kita berniat nak memberi sebenarnya tak baik tangguh-tangguhkan. Sebab itu kepada yang berkenaan mohon SABAR..harap dapat BERSABAR. Insha Allah kalau dah selesai..poskan segalanya untuk anda yang terbaik di blog Etuza ini.Sabar itu iman, harap bersabar.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

13 ulasan

JM x sabar menunggu alamat dari Cikgu Etuza kerana JM mahu pos ole2 dari Korea..huhhu..sedih..cikgu belum email lagi alamat ke JM...x sudi ke hihhi

Berkenaan Top Commentar by Month tu terima kasih kerana dgr cadangan JM tu..cuma skrg dh masuk Nov so cikgu dh boleh tukar setting date kpd bln Nov :-)

psst : JM bukan remaja lagi lah ahahaha..dh nak masuk kategori
ANDALUSIA hihihhi

@Jari Manis

Fuhhhhhhhh dasyat JM, balik dari Korea, terus bw dah tinggalkan jejak tak henti2.

Agak2nya jari jemari tu lenguh tak??

Alhamdulillah, saya dah terima kiriman Cikgu hari ini, terima kasih banyak2 dan entri berkaitan akan menyusur sebentar lagi.

Psstt: Baru sampai rumah, banyak kerja kat pejabat siang tadi.

orang sabar disayang tuhan :)

Hehehe alhamdulillah..moga selamat sampai kat tgn kita nanti...tq cikgu etuza..

Sabar itu iman..kita sabar menunggu ..insyaallah akan sampai dgn selamatnya..

tahniah kpd semua pemenang..tumpang bangga hehe

Betul. Jadi bersabarlah selalu..

@Jari Manis

wah ole2 dr korea....bestnya

ok bah cikgu....take ur time

salam kenal...congrate pada yg menang..untungla;p

salam kenal...tahniah kepada pemenang;p

Alhamdulillah..sabat itu memang indah.. ^_^

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (451) Ceritaku (441) Agama (394) Berita (390) Dunia Blog (341) Promosi. (320) Doa (317) Info Lelaki (280) Tips Blog (273) Pengalaman (247) Anak (233) Pendidikan (220) Nasihat (214) Kasih sayang (198) Rasa Bahagia (187) Berita Keningau (185) Hadiah (163) Pelancongan (143) Alam Semulajadi (131) Gambar (124) Sejarah (113) Ekonomi (112) Segmen (108) Keluarga (100) Blog (79) kesihatan (75) Tentang lelaki (74) Isu Semasa (59) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (53) Bunga (45) Resipi (41) Motivasi (39) Cari Makan (38) Nilai Moral (36) Budaya (35) Percutian (34) Award (31) Masyarakat (31) Herba (30) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Haiwan (26) Harijadi (26) Promosi Nuffnang (26) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (11) Makanan (10) Petua (10) Kalender (9) Lanskap (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Elken (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Restoran (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger